Şimdi Ara

CITROEN- ADDBLUE DEPO SORUNU. PİŞMAN EDEN MARKA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
9
Favori
58.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
260 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanmıyorum. Bu sorun genel olarak 2016, 2017 ilk yarı üretimlerde mevcut.

Şayet c5 aircross alıyorsanız 1-2 bin verip 2-3 yıl garanti uzatma satın alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janavar® -- 15 Kasım 2019; 15:46:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan yaşadığım sorun. 2015 model 2016 ocak ilk tescil. 42.000km aracım C4P 5K servis bakımlı hata garanti uzatimi vardı aralıkta bitti ve hala servis bakımlı servis ve citroen müşteri destek %25 indirim ile 3000 TL teklif etti akıl alır gibi değil.

• E hani bu pejo citroen grubu elektronik problemleri çözmüştü. Zamanında 307-206-207 lerde olan problemler artık olmuyordu. Demek ki değişen bir şey olmamış. Geçmiş olsun. Vag’daki gibi iyi niyet garantiniz olsaydı çok uyguna değiştirebilirdiniz ama sanırım psa’larda böyle durumlar yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O kadar cok 150 bin km lere gelmeden bozulan turbo varki arastirsan sasirirsin fakat senin gonul gozun kapanmis hahaha gormuyorsun

2012 Citroen C4 Comfort Plus
    2007 Citroen C4 Sx
    2006 Peugeot 206
    2017 Peugeot 3008
    2013 DS5

Kullanmış bir kişi olarak konuşursak, problem kesinlikle araç değil, doğru usta.

Yaptığım küçük bir kazada bile parçayı düzeltmeye uğraşmayıp direkt değişim yapan, 15 gün serviste yatan araç sonunda (problemi de kendim çözdüm sonrasında) utanmadan bir de park ücreti isteyen servisler varken problem çözülmüyor maalesef.

Servisler bayraktar oto'dan ayrıldıktan sonra bir nebze problem çözüldü elbette ki .

Bulunduğum şehirde uygun usta bulamamam sebebi ile sırf işinin ehli olan ve neredeyse %50 maliyet ile yaptırdığım işlemler için ya Ankara ya da İstanbul'a gidiyorum. Tavsiye isteyen olursa üç büyük şehir için usta tavsiyelerimi verebilirim.
  • ödemek zorundasınız çünkü garanti süresi dolmuş.

2 yıl garanti devlet mecbur tuttuğu için yapılıyor sadece. 2 YIL GARANTİLİ ARAÇ SATAN FİRMALARDAN ARAÇ ALMAYIN eşşek gibi yükseltecekler o garantiyi. amerikada 10 yıl bize gelince 2 yıl, o da zorunlu olmasa 1 yıl yaparlar 5 yıl hatta 6-7 yıl garanti verenler var.

Hyundai ve Kia 5 yıl veriyor +2 yıl uzatılabiliyor.
    Honda 6-7 yıl garanti veriyor.
    toyota 5 yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 24 Haziran 2020; 15:28:27 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • hzr34 H kullanıcısına yanıt
    2015-2016 model araçlarda bu sorun, üretim kaynaklı bir sorundur. Belli ki üretici kaynaklı bir sorun var ki servis %25 ini karşılıyor. Aksi, takdirde bana ne kardeşim derdi, Öde 4000 i.

Aynı sorunu yaşamış biri olarak, bakımlarımı serviste yaptırmadığıö halde bu parça değişti.

Size tavsiyem araç koydunuz ile hem Türkiye, hem de fransaya açıklayıcı bir mail atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: janavar®

2015-2016 model araçlarda bu sorun, üretim kaynaklı bir sorundur. Belli ki üretici kaynaklı bir sorun var ki servis %25 ini karşılıyor. Aksi, takdirde bana ne kardeşim derdi, Öde 4000 i.

Aynı sorunu yaşamış biri olarak, bakımlarımı serviste yaptırmadığıö halde bu parça değişti.

Size tavsiyem araç koydunuz ile hem Türkiye, hem de fransaya açıklayıcı bir mail atın.
    Yukarıda da belirttim, neredeyse fransız (psa) grubu araç hariç hiç araç kullanmadım. Yeni Kasa (B7 2012 - ... ) modellerde de kaput ucunda kabarma ve boya atması oluşuyordu, servis direkt olarak değişim yapıyordu ücretsiz. Yetkili servisler şu anda kime ne ittirirsem durumunda çalışıyor.

Örneğin 3008 , standart yağ bakımı ve fren balata değişimi yapılacaktı. sıfır aldığımız için öncelikle Eskişehir'de yetkili servise sorduk. ~3000 TL civarında proforma çıktı. İstanbul'da sürekli alışveriş yaptığım parçacı ile iletişime geçerek tüm parçaları 600 TL civarına aldım (Yağı vs dahil) 200 - 250 TL civarı da işçilik ile tüm problem halloldu.

• s3rh4tt kullanıcısına yanıt
    Artık bayraktar değil de PSA nın kendisinin bakması herkes için bir avantaj. Genel müdürlük lere mail ile başvuru yapılmalı.

Servise gidiyorsanız da muhakkak talep açtırmak lazım.

• Sn @janavar ; Facebook üzerinde Büyük bir citroen grubunun yöneticisiyim, o yüzden yetkili servis, özel servis ve yedek parçacı portföyüm gayet yeterli. Eh biraz da nazım geçiyor..
  • Psa grubunda adblue deposu sıkıntısı mevcut.Bende 308 var garanti bitmesine rağmen ücretsiz değişim yapıldı. Grubumuzda çoğu 308 sahibi arkadaşımında değişimleri yapıldı.

• s3rh4tt kullanıcısına yanıt
    Bu çok güzel haber. Servisoee şuan 1000 TL nin altına bakım yapmıyor. Ben zaten dışardan orijinal parçalar ile yaptırıyorum bakımları.

Çözelim şu hzr34 ün işini. Yazık günah 3000 4000 masraf olmasın

• janavar® J kullanıcısına yanıt
    Şikâyet var dan sosyal medyadan heryerden yazdım hatta twitter dan citroen ve citroen türkiye ye yazdım. Sadece bunları yapmadan önceden citroen müşteri destek ile görüştüm onlarda yine %25 dediler.

• janavar® J kullanıcısına yanıt
    Genel müdürlük iletişim bilgisi ne yazık ki yok.

• Değişince sorunun tekrarlanmayacağının garantisi yok ne yazık ki kronik sorunlu araçlar böyle daha önce psa araçlarda arka amortisör sıkıntısı vardı 3defa garantiden değişti ama aynı sorun hep tekrarlandı adblue araç almayın aldırtmayın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hzr34

Genel müdürlük iletişim bilgisi ne yazık ki yok.
    Sayın hzr34 ;

Profiliniz doğru ise İstanbul'dasınız, özel servis düşünür müsünüz bilmem ancak Eskişehir'den kalkıp aracımın bakımlarını yaptırdığım Birlik Oto (Bayrampaşa rami açık oto pazarı yakınında) işinin ehlidir, fiyatları da uygundur. Memnun kalacağınıza adım gibi eminim.

Özay Çelik : 0 537 668 0297

• Örnek gösterin 2 yıldan fazla garanti veren de millet bilgilensin..sahsen ateca ma 5000 tl ye +2 yaptirdim.oda allianz sigorta yapiyor zaten sizin adiniza

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Hyundai - kia 5 yıl garanti +2 uzatma da var.

5. Yıl ın içinde airbag, direksiyon simidi, kapı kolları, plastik aksamlar gibi bir çok şeyi değiştirdim. Motor ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Kullanım ömrü sınırlı bir malzeme değilse , üretim kaynaklı bir sorun oluşturacak parça ise sorgusuz sualsiz işlem yapılıyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.