Bildirim
YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (284. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
2. Ve 3. Sayfa yükleme esnasında yer değiştirmiş ama Ro-Ro taşımacılığı kısmında ilk paragrafta açıkça yazılmış.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Umarım liman kentlerindeki mülki idare amirleri insiyatifinde tam anlamıyla durdurulmadan sıkı önlemler alınarak sevkiyatlar devam eder ama şu an için pek öyle görünmüyor.
teşekkür ederim. -
Rica ederim. Umarım çok yakında daha güzel haberler verebilirim.😢
Son edindiğim bilgilere göre (kesin olmamakla beraber) kısıtlamanın sadece tır taşımacılığı ile ilgili olduğu yönünde.
Yani tır ile ro-ro gemilerini kullanıp Uluslararası yük nakli yapan firma ya da kişilerin araçlarını kapsıyor. (gibi)
Ticareti engellemezler sanmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cıtroen size dönüş yaptı mı? Aracınızın durumunu öğrenebildiniz mi?
feel adventure dizel fiyatı ne kadar şuan arkadaşlar yakın zamanda fiyat alan oldu mu Aceba. teşekkürler
240 ay sonu teslim Van
En Doğrusunu yaptınız, araba alacağım diye ısrar edenler buradakı uyarıları dınlemeyenlerin tek dediği şey bu zaten,quote:
Orijinalden alıntı: yuxexesahmet
Ben 316 dan gram altın aldım iyi gidiyor şimdi sonuç ne olur bilmiyorum fiziki alın diyor amcanın bitanesi ama hesaptan almak kolayima geldi
Alıntıları Gösterquote:
araba nerede ? Gemi de
Gemi nerede? Aha şurada denizde
Altın nerede? 362TL/gr
Döviz nerede? o da 15-20% artmış...quote:
Araba nerede? Gemi de
Gemi ne zaman gelir ?
Virüs ne zaman giderse..
Virüs gittiğinde o arabayı aynı değere alabilecek miyim ?
Hayır
Doğruların kötü bir huyu vardır her zaman eni-sonu ortaya çıkarlar..
Niye böyle bir mesaj yazdım, arkadaşlar pandemi var neden arabalara saldırıyorsunuz diyen biri vardı mesajı bulamadım... linç edilmişti..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 10 Nisan 2020; 8:58:46 >
-
Mahalle yanarken malum meslek sahibi saçını tararmış.
Merhaba,bayiden yeni bir donus olmadi.Musteri hizmetleri 48 saat içinde bilgi verecegiz demisti.bugun donus yapmalari lazim, bilgi veririmquote:
Orijinalden alıntı: Clerkstriker
Cıtroen size dönüş yaptı mı? Aracınızın durumunu öğrenebildiniz mi?
Kesinlikle haklısınız. Şu anda araç alımı için karar aşamasında olanların durup bir daha düşünmesi gerek.
Ancak bu olaylar başlamadan önce elindeki arabasını satmış, üstüne kaparo dışında aracı için bir meblağ yatırmış çok fazla kişi var. Bu insanlar "hadi araba almaktan vazgeçtim" diyebilecek durumda değiller. Çünkü bu yola girilmiş. Haliyle en kısa yoldan sorunsuzca halletmek derdindeler.
Bu iki grubu ayırmak gerektiğini düşünüyorum. -
Ben ülkemizde Pandemi başladıktan sonra yangindan mal kaçırır gibi alanları kasit ettim. Haklısınız, Asıl kiyamet orada kopacak.
Umarım araç fiyatlarını sabitlenenler ya da ödeyenler sorunsuz aracını alır. Kriz orada başlıyor. Bu olaylar başlayalı 100gun oldu aslinda ama tabi ulkemize girişi 1-1.5ay oluyor sanirim.
Bu konuda ve durumda olan kullanıcılar ne oluyor ne planliyorsunuz diye yazılı bir belge almaya baksinlar.
Hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 10 Nisan 2020; 11:22:34 >
C5A ya özel 2 ay bekleyenler var. Ha geldi ha gelecek deniliyor insanlara. Ancak şu belirsizlikte bu söylenenlere de fazla itibar etmemek gerek.
Dediğiniz gibi bu yola girmiş olanlar umarım zarar ziyan olmadan atlatırlar. -
Katılıyorum Doğrudur tabi onlara birşey denemez, ancak fiyatı sabitledilerse ya da ücretini ödedi ise sözleşmelerini kontrol etsinler, Bayiden ya da Markadan belli yazili tahahut almaya bakarlarsa daha iyi olur.
Bayiden ya da Markadan Almak önemli çünkü henüz gümrük görmemiş Euro ile faturalandırılmış araçlar, vergilerde değişiklikler olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 10 Nisan 2020; 11:47:13 >
Bende 2 aydir bekliyom araci arıyorum bayi gemide gözüküyor diyor en geç bugün demişlerdi
Istanbuldan bu hafta alan olursa foruma yazsın
Siparis formu ve proforma fatura varmiydiquote:
Orijinalden alıntı: Kadirözçelik
Bende 2 aydir bekliyom araci arıyorum bayi gemide gözüküyor diyor en geç bugün demişlerdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X