Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.652
Cevap
99
Favori
363.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megane 120 mm olamaz. Arkadaşın dediği gibi yüklü yüksekliktir. Yeni Picasso'nun yüksekliğini ben de bulamadım. Fakat baktığımda normal binek araçlardan pek farklı değildi. 140 mm doğru olabilir bence.
  • bişe diyeyim... önüne gelen C4 başlığı açmış. Bizim bu konuyu Ana başlık diye mi değiştirsek. dağılmasın millet. Aslında forum yönetimi de buna izin vermiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

bişe diyeyim... önüne gelen C4 başlığı açmış. Bizim bu konuyu Ana başlık diye mi değiştirsek. dağılmasın millet. Aslında forum yönetimi de buna izin vermiyordu.

Konu zaten genel olarak bakıldığında 2013 C4 Picasso ana konusu olmuş durumda, konu sahibi (@mustafam33) ile iletişime geçip kendisinden başlığı değiştirmesini rica edebiliriz.

Diğer bazı durumlar için farklı başlıklar açılmasına müsaade edilmekte ancak aynı şey için 2 tane ana konusu olursa işte o zaman sorun olur ve gerekli müdahale yapılır. Zaten öyle durumlarda 2 farklıyı takip etmek bir yerden sonra zorlaşacak ve yorucu olacaktır.

Bu arada sizin tercihiniz hangi araçtan yana gözükmekte şu an için?

• evet aynen, bakıyorum bi yakıt tüketimi sayfası açılmış, bi ds4le aynı başlıkta yazılmış gerek yok...

mustafa kardeş sen bizim başlığı değiş de insanlar burda toplansın...

ben Renault ve Scenic'e hakim olduğum için o konuda araştırma yapmıyorum, benim aracımda olmayıp yenisinde olacak özellikler de belli zaten. Bunun yanında Scenic başlığımızda pek hareket yok :) orayı fazla fazla bilgiyle doldurduk, gerek duymuyor arkadaşlar.

Şu an yabancı olduğum Citroen. o yüzden burayı sıkı takip ediyorum. Şimdi lafı dolandırma da söyle diyebilirsin, ibre Picasso'dan yana ama %51 e %49 hatta %50.5'a %49.5

niye dersen iki aracın da kendilerine göre artıları ve eksileri var.

Picasso'nun en büyük avantajı yeni kasa olması. donanım seçenekleri, motorun az da olsa güç farkı, bunun yanında koltukların istediğim kalitede olmaması, her nekadar alışılır diye kanaat getirsem de, sonuçta bir eksi olan şansıman yapısı. Motorun, kasanın, sağının solunun hepten yabancı olduğum kalitesi... Fluence'i 90 binde satmıştım, bu aracım 98bin oldu tık yok... Citroen de aynı olacak mı? bu tarz sorular var kafamda. Renault'un Trabzon'daki servisi bence bir numaradır. Opel, VW falan tamamen hikayedir, bildiğin çok kötü. Orada tanınıyorum sonuçta, ilişkiler iyi... Citroen'in servisinden ne bulacağım? bunlar hep soru işareti.

Scenic'in en büyük dezavantajı zaten kullandığım kasa ve iç görünümü ufak farklarla tekrarlamış olacağım. bunun gibi çeşitli parametreler var işte. Renault'dan iyi bir fiyat aldım yeni araç için, Citroen henüz dönüş yapmadı bana. Benim aracı kaça sayacaklar, kim istediğim aracı ne zaman getireek, aracımı teslim ederken opsiyonum olacak mı... ohhoooo 129 tane bilinmeyen var hocam

• haaaaaa bir de, az önce arkadaşımla konuştum dediki, far yıkama Xenon'larda olmak zorunda. Xenon tek noktadan aydınlatma yapıyomuş falan filan bişeyler anlattı. Sonradan xenon taktıranları muayeneden geçirmezler bu nedenle dedi.

bilemiyorum artık. gerçi kasaya bakınca far yıkamanın olabileceği bir parça göremiyorum
  • quote:

haaaaaa bir de, az önce arkadaşımla konuştum dediki, far yıkama Xenon'larda olmak zorunda. Xenon tek noktadan aydınlatma yapıyomuş falan filan bişeyler anlattı. Sonradan xenon taktıranları muayeneden geçirmezler bu nedenle dedi.

bilemiyorum artık. gerçi kasaya bakınca far yıkamanın olabileceği bir parça göremiyorum

Hiçbişey anlamadım? Far yıkama niye olmak zorunda, xenon taktıranlar niye muayeneden geçemiyor?
  • quote:

haaaaaa bir de, az önce arkadaşımla konuştum dediki, far yıkama Xenon'larda olmak zorunda. Xenon tek noktadan aydınlatma yapıyomuş falan filan bişeyler anlattı. Sonradan xenon taktıranları muayeneden geçirmezler bu nedenle dedi.

Eğer araca sonradan Xenon far uygulaması yapılacaksa aracın muayeneden geçebilmesi için farın mercekli olması ve araçta otomatik far yükseklik ayarı özelliğinin bulunması gerekiyor. Far yıkaması olmayan Xenon farlı araçların ithalatına izin verildiği için de far yıkama olayına şu an için bakılmıyormuş.

www.passatturkiye.com
    TÜVTÜRK - Araç Muayenesi ve Xenon Far Sorunu
    http://www.passatturkiye.com/bakim-servis-sigorta/6073-tuvturk-arac-muayenesi-xenon-far-sorunu.html

Sizin 129 bilinmeyenli denklemi nasıl çözeceğiz?

• benim gibi bir müşteriyi kapmak için iyi bir indirim yapmaları lazım

yılda 50.000km, 2 yılda 7 bakım yapar... hedef 5 yıl kullanmak en az. 250.000km ve 17 bakım yapar... bunlar standartlar, balatalar şunlar bunlar da olacak.

87.000 civarı tutuyo benim istediklerim... 80.000'e vermeleri lazım en kötü. Yani hiç pazarlık etmeden, onların teklifi

Scenic'e göre hesaplamışım 12 değil 17 bakım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 5 Aralık 2013; 23:01:14 >
  • arkadaşlar beyaz renk kullanan var mıydı? renk içinize sindi mi aldıktan sonra? ben 5 kişilik picasso kullandım o kırmızıydı, hoşuma gitmişti. Hanım da illa beyaz diye tutturdu.

böyle canlı kendi çektiniz fotoğraflar var mı
  • quote:

arkadaşlar beyaz renk kullanan var mıydı? renk içinize sindi mi aldıktan sonra? ben 5 kişilik picasso kullandım o kırmızıydı, hoşuma gitmişti. Hanım da illa beyaz diye tutturdu.

böyle canlı kendi çektiniz fotoğraflar var mı

Beyaz renkli olarak şunu bulabildim, hatta araçta far yıkama özelliği bile mevcut.

www.bassettsgroup.co.uk
    Bassetts Group | 404 Page not found
    http://www.bassettsgroup.co.uk/Citroen_car_details.asp?i=3631#prettyPhoto

• hakkaten de varmış :D
  • msaltik kullanıcısına yanıt
    Benimki de illa beyaz diye tutturmuştu, öyle de oldu.

Güzel , benim hoşuma gitti sonradan, özellikle tavan ve arka camlar siyah olduğundan kontrast oluşturuyor.

Temizken foto çekemedim ama yukardan görüntüsü daha güzel, onu söyliyeyim. Bir de kapı kollarım siyah, yani bazı araçlardaki gibi gövde rengi değil; ama bu da camlarla uyumlu göründüğünden benim için sorun oluşturmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 6 Aralık 2013; 13:31:37 >

• :)))))))))))))))))

hocam ağzına sağlık da ben öyle anlamam, iki tık tık foto çek bize aynadaki küçücük sensör için 6 tane çekmiştin. koskoca arabaya da bikaç tane çekersin artık.

Nazarımız değmez merak etme :))) nazar boncuğu falan koyarız, hallederiz
  • 6 değildi o ya, her fotoyu 2 şer defa yüklemişim sonra düzelttim.

• Maaşallah, maaşallah, nazar değmesin...
  • hocam sen Trabzon'dan değilsin dimi?
  • quote:

hocam sen Trabzon'dan değilsin dimi?

Yoo niye?
  • bizim burdaki hastanenin önüne benzettim de :)

proje ortak sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Güzel , benim hoşuma gitti sonradan, özellikle tavan ve arka camlar siyah olduğundan kontrast oluşturuyor.

Temizken foto çekemedim ama yukardan görüntüsü daha güzel, onu söyliyeyim. Bir de kapı kollarım siyah, yani bazı araçlardaki gibi gövde rengi değil; ama bu da camlarla uyumlu göründüğünden benim için sorun oluşturmuyor.

tavan ve arka camlar lazaerli mi-yani fabrika cıkısı siyah mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

tavan ve arka camlar lazaerli mi-yani fabrika cıkısı siyah mı?

Intensive donanım seviyesinde karartılmış arka camlar standart olarak gelmekte, panoramik cam tavan da aynı şekilde karartılmış olarak sunulmakta.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.