Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
371.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barsoy

Iphone sahibi picassocular, sizde arayanın fotoğrafı görünüyor mu? Android de görünmüyor da.

ben de android kullanıyorum. merak ettim.

aranırken sadece numara görüyorum. son arananlara bakınca isim var.

ararken sıkıntı yok. sizde durum nasıl?

not: resim de olmasın artık :))))
  • makeles kullanıcısına yanıt
    Niye olmasın broşürde var:

Citroën Türkiye
    Citroën internet sitesi - Sayfa bulunamadı - 404 HATASI
    http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Brochures/Yeni_C4_Picasso/Yeni_C4Picasso_Brosur.pdf

Ama doğru, aranırken sadece numara görünüyor.

• Arkadaşlar merhaba,Önümzdeki haftalarda 2009 picassomu verip yerine ya yeni picasso yada b180 düşünmekteyim.15 bin km. Yılda yapmaktayım o nedenle yakıt konusu benim için önemli.Sizler 1 depoda kaç km gitmektesiniz?(şehir içi/dışı)
    Yorumlarınız benim için önemli,teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemguller C kullanıcısına yanıt
    600 ile 900 arası

• şehir içi: 900-1000 arası

şehir dışı: 1200+

verdiğim değerler istanbul için şehir içi ve çevresi.

ve tabi sakin kullanımda.

basarsan barsoy gibi..

bu ay yaklaşık 4000km yol yapıcam bakalım. %80 uzun yol olacak.

şehir dışı 1300+ beklentim var.
  • 2013 modelden öncekilerde donanım sınıfı nasıl.sxpk ve dinamik. Olarak iki ayrı paket var.ne gibi farkları var.sahibinden d e mesela fiyatları hemen hemen aynı.gözle gorulur olarak sadece 2012 de gostergeler farklı

Mesela bubilan gostergeler çok farkl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeBoy -- 1 Ağustos 2014; 11:14:06 >

• TimeBoy kullanıcısına yanıt
    km doğruysa araç gerçekten cillopmuş. alınabilir yani.
    çok teşekkürler cevaplarınız için.içime su serptiniz , bi an tüketim çok fazlaymış gibi gelmişti 600-900 menzili duyunca

• cemguller C kullanıcısına yanıt
    sakin kanlıysanız az yakar

deli kanlıysanız çok yakar

sakin delikanlıysanız ortalama neyse aşağı yukarı onu yakar

son depo karma ortalama 5.1 oldu; depo 57lt ise 1000+ demektir.

bundan önceki şehir içi 6,2 idi.

picasso bu heybetiyle piyasada en az yakan araçların başında geliyor sanırım.
  • Evet kesinlikle haklısınız,sınıfında en ekonomik araç.bakalım bugün bir bayiye gidip 5 kişilik opsiyonladık.hayırlısı ise önümüzdeki hafta işlemleri bitireceğiz.Ancak , yarın aklımızda kalan bi kaç araç daha bakacağız (opel mokka ve tiguan) sonrasında son kararımızı vereceğiz inşallah.

• Arkadaşlar selamlar bende 16 Temmuz itibariyle 0 citroen Picasso instentive 7 kişilik alarak aranıza katılmış bulunuyorum ..fiyat donanım ve konfor olarak çok araştırdım ve c4 picassoya karar verdim.. ve suan itibariyle iyiki almışım diyorum.. Allah kimseye kaza bela vermesin.. 15 gün içinde yaklaşık 1400 km yaptım ve yakıt gerçekten mükemmel bana göre araçta 7 kişiyle edirneye git gel zaman zaman 170 180 km h si gördüm ve 140 150 nin altına düşmedim bile ve klima full açık 6.2 yaktıki bu mükemmel dahada düşeceğini sanıyorum.. son 600 km verilerim ise yine kilima full acık sehir ici sehir dışı karışık 5.9 litre yaktı ki çok çok iyi.. sadece tek sorunum araba daki start stop zaman zaman devreye giriyor zaman zaman girmiyor acaba neden bilen varsa söylerse sevinirim saygılar..

0 Paylaş
    Yok ya o kadar basmıyorum, ama klima hep açık. Bu değerler benim kendi hesapladığım sayılar değil . "Son haberler"de gördüklerim. Kalan km satırında en fazla 950 gördüm yakıt koyduğumda. Yakıt ortalamam 6,1. Gerçek değer bundan farklıysa bilemem. Çünkü nedense 30 km/h den önceki anlık yakıtı göstermiyor; hesaba katıyordur inşallah

Klima demişken aklıma geldi. Klima menüsünde fan hızını ayarlayabiliyoruz ilk ekranda. 2. ekrandaki yavaş, normal, hızlı nedir?
  • bayram tatilinden döndük. yollar güzel olunca arabadan daha bir zevk alınıyor doğrusu. yalnız izmir aydın otobandan tünele girince yönlendirmeli farların arızası uyarısı verdi. moladan sonra kendikendine düzeldi. acaba gündüzden birden geceye geçincemi oldu dedim. çünkü aynı gün akşamına normal olarak çalıştı. cruse de anlık yakıt değerleri : 90km/h - 4.1, 110km/h - 4.4, 130km/h - 5.1 görünüyor tabi otobandaki hafif yol eğimleri olabilir.
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    6.1 ortalama demek zaten 950 km civarına denk geliyor.

fan hızı ve klima konforu için o ayar. hafif yumuşak yumuşak estiriyor. hızlı da coşturuyor.

sabah hafif yapıyorum öğle normal yapıyorum.. sıcak basarsa hızlı. :)) ilk ekrandan pek fan hızı ayarı yapmıyorum.
  • Bu arada formun tamamini dun aksam okudum bsya bilgili abiler var paylasimlarindan dolayi tsk. Arabam 2013 model ancak olup yazilim ayarlarina girip baktim ve 20/06/2013 yaziyor halbuki 15gun once aldim servis son yazilim yuklu diyordu demek tiiye almislar bizi bu arada aynalarda geri vitese takinca hafizali degil ama bazi arkadaslarinki hafizali yazilimla bu sorunu halleden arkadas varmi. Enson yazilim attiran arkadaslarin tarihi nedir yardimci olursaniz sevinirim.

• Bu arada formun tamamini dun aksam okudum bsya bilgili abiler var paylasimlarindan dolayi tsk. Arabam 2013 model ancak olup yazilim ayarlarina girip baktim ve 20/06/2013 yaziyor halbuki 15gun once aldim servis son yazilim yuklu diyordu demek tiiye almislar bizi bu arada aynalarda geri vitese takinca hafizali degil ama bazi arkadaslarinki hafizali yazilimla bu sorunu halleden arkadas varmi. Enson yazilim attiran arkadaslarin tarihi nedir yardimci olursaniz sevinirim.

• mcekic M kullanıcısına yanıt
    en son 2013 Eylül versiyonu var diye biliyorum.

Yazılım güncellemesi için servise gidebilirsiniz.

Daha yenisi gelmişse bize de söyleyin
  • Nihayet rehberdeki kişilere fotoğraf eklemeyi örendim

Kişinin üzerine gelip incele dedikten sonra yükle diyoruz ve soldaki fotoğraf simgesinin üzerine tıklıyoruz. Buradan usb ya da dahili hafızanın
    içindeki fotoğraflardan seçimimizi yapıp onayla diyoruz. Artık arama yaparken ya da çağrı geldiğinde kişinin resmi görünecek.
  • bu Citroen'in bakım kampanyası yok mu hiç?

benim bakıma 1500km kaldı... yani 1.5 hafta
  • msaltik kullanıcısına yanıt
    Hemşo kaç oldu km 30000 bakımına mı gireceksin? Eğer öyleyse bayinin sana özel kampanya yapması gerek:)
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.