Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
370.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makeles

quote:

Orijinalden alıntı: orjan10

Arkadaşlar selam,

7" tablet ekranda video izlenebilirmi ? deneyen izleyen veya izleyemeyen oldumu ?
    geri vitese takıldığında aynaların aşağı hareketlenmesi standart bir özellikmi yoksa paketemi dahil ?

teşekkür ederim..

denedim izleyemedim.. intensive de olması lazım.

Hayır yok. İsteyen arkada tabletten izlesin filmini, ne gerek var önde şöförün gözü kayar maazallah

• intensive de olması lazım derken geri vitese takınca aynaların ayarını kastetmiştim. i

intensive de video oynatma var anlamında değil yani.

barsoy a katılıyorum. kadran video göstermemeli.
  • yok kadrandan bahsetmiyorum 7" tablet ekrandan bahsediyorum fotoğraf slayt falan yapınca acaba videoda oynatırmı diye düşünmüştüm

aracım intensive ama menü içinde aynalar ile ilgili bir menü bulamadım geri vitese takıp aynaları ayarlayonca hafızada falanmı kalıyor bilginiz varmı teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orjan10

yok kadrandan bahsetmiyorum 7" tablet ekrandan bahsediyorum fotoğraf slayt falan yapınca acaba videoda oynatırmı diye düşünmüştüm

aracım intensive ama menü içinde aynalar ile ilgili bir menü bulamadım geri vitese takıp aynaları ayarlayonca hafızada falanmı kalıyor bilginiz varmı teşekkürler.

kadran vs. işte şoför görüş alanında dalıp gidebileceği şeyler olmamalı.. :))

aynaya gelince.. araç ayarlarında "geri vitese takınca aynaların otomatik ayarı" diye bir şey olacaktı.

o ayar işaretli iken geri vitese takınca aynalar aşağı doğru iniyor. arka tekeri rahat görme açısından iyi.

hangi pozisyonda ayar yaptıysanız hafızaya alıyor ama bir süre sonra yine başa dönüyor sanki.

sol aynayı yukarı sağ aynayı aşağı yapıyorum. bir kaç sefer sonra kendi ortalama bir şey yapıyor. :P

sağ ayna için işe yarar bir özellik.

teknoloji paketi içinde miydi şimdi hatırlayamadım.

• merhaba

videodaki kafalıklar sanki başka donanıma aitmiş gibi değil mi?. simsiyah. ama rahat görünüyorlar.

sadece kendim için bir tane bulabilirsem alıcam. kafayı koyarak sürmeyi seviyorum.

alttaki inceleme videosunda da bagaj krom çıtası gördüm. kırmızıya yakışır mı acaba? :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makeles -- 17 Haziran 2014; 23:15:37 >

• makeles kullanıcısına yanıt
    Zaten avrupadaki versiyonunda kafalıklar yana bükülebilir şekildeydi galiba, kitapçıkta öyle görmüştüm. Hatta koltukları da deri ve ısıtmalıydı.

Ama kafalığın aksesuar olarak satıldığını sanmıyorum, yedek parça olarak fahiş fiyattan satılıyordur
  • ni.ko kullanıcısına yanıt
    Ni.ko

Tesekkurler bilgi icin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • makeles kullanıcısına yanıt
    Makales ayna ayarini ayrintili anlatabilirmisin( geri vites konumu icin ayar yapmayi.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsrwy

Makales ayna ayarini ayrintili anlatabilirmisin( geri vites konumu icin ayar yapmayi.)

araç parametreleri diye bir bölüm olması lazım.

klimanın altındaki araç ayarlarının 2. menüsünde.

o bölüm içinde geri vitese takınca aynaların ayarlanması ile ilgili bir seçenek var.

sileceklerin otomatik çalışması seçeneği ile karışmasın yalnız.

eğer o seçenek varsa onu tıkla ve onayla.

geri vitese takınca aynalar aşağıya yönelir o durumdayken istediğin pozisyona ayar yapabilirsin.
  • citroenin araçları çok hoşuma gidiyor ama malzeme kalitesi çok dandik olduğu söyleniyor. nedir bu konuda görüşleriniz ? şuan bir opel astra h kullanıcısıyım malzeme yönünden bir sıkıntım olmadı ama daha teknolojik bir araca geçmek istiyorum . yaşım 25 ama beni picassolar küçüklüğümden beri ilgilmi çekiyor panoramik camı falan . 2. merak ettiğim konuda ekranların güneş ışığında okunabilirliği . malum gösterge yok hep ekran konulmuş güneş ışığında okumakta güçlük çekiyor musunuz ?
  • ucuß3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

25 yaşındaki biri için sırf kendi kullanımına yönelik olarak bu arabadan alması tuhaf olur diye düşünüyorum. Teknoloji var ama bunlar aile arabasının güvenlik ve konforunu arttırmak için yoksa bir gencin sürüş zevkine çok katkıları olmaz.

Cam yüzeylere aldanmayın, bu araba MPV. Yani fonksiyon için alınacak araba.

Güneş ışığında ekranların okunabilirliğinde sorun yok, zaten HD ekran'ın siperliği var, ekran da bayağı içeri gömülmüş durumda.

Malzeme kalitesi dandik değil ama bazı yüzeylerde ucuza kaçılmış. Belli başlı markaları ayrı tutarsak diğerlerinden çokta farklı değil. Mesela ben 320d den bu arabaya geçtim, evet biraz rahatsız etti ama alışılmayacak kadar da kalitesiz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ni.ko

Merhaba,

25 yaşındaki biri için sırf kendi kullanımına yönelik olarak bu arabadan alması tuhaf olur diye düşünüyorum. Teknoloji var ama bunlar aile arabasının güvenlik ve konforunu arttırmak için yoksa bir gencin sürüş zevkine çok katkıları olmaz.

Cam yüzeylere aldanmayın, bu araba MPV. Yani fonksiyon için alınacak araba.

Güneş ışığında ekranların okunabilirliğinde sorun yok, zaten HD ekran'ın siperliği var, ekran da bayağı içeri gömülmüş durumda.

Malzeme kalitesi dandik değil ama bazı yüzeylerde ucuza kaçılmış. Belli başlı markaları ayrı tutarsak diğerlerinden çokta farklı değil. Mesela ben 320d den bu arabaya geçtim, evet biraz rahatsız etti ama alışılmayacak kadar da kalitesiz değil.

cevap için teşekkürler.

• Beyler merhaba. Bende de 2008 model picasso var. Merak ettiğim bi konu var siz yeni picasso kullanıcılarına. Ben aracı mart 2014te 93bin kmde aldım. Bazen kalkışlarda hafif titreme yaşıyorum. Acaba yeni picassolarda bu sorun çözülmüş mü? Sizler titreme yaşıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman298

Beyler merhaba. Bende de 2008 model picasso var. Merak ettiğim bi konu var siz yeni picasso kullanıcılarına. Ben aracı mart 2014te 93bin kmde aldım. Bazen kalkışlarda hafif titreme yaşıyorum. Acaba yeni picassolarda bu sorun çözülmüş mü? Sizler titreme yaşıyor musunuz?

merhaba

rahatsız edici bir titreşim yok. gaza basma ile alakalı olabilir.

bir de devri en düşükte kaldırmaya ayarlanmış galiba. ara sıra oluyor.

bugün trafikte arkadan takip ettim yeni grand picassoyu hemde kırmızı.

yaw o arka süspansiyonlar maşallah ne büyükmüş..

aracın testisleri var mübarek. bir önceki kasada bu kadar belli değildi.

• merhaba kimse yok mu?

herkes tatilde anlaşılan.

araba beni çarpmaya başladı. kilitlerken tırsıyorum yaw.

sıcaklarla ilgisi olabilir mi acaba?

parmağı o iki çıkıntıya değdirirken çat çat çarpılıyorum.
  • ben geldim, en son bıraktığım yerden bi kabaca okudum ne var ne yok diye

makales geçmiş olsun. Ama sırf bu başlıkta en az 2 kere yazmışımdır, sensör geç uyarı veriyor dikkat edin diye. Neyse olmuşa çare yok.

Park sensörü ile ilgili bir tüyo daha vereyim madem. Bina kolonları varya, onların yüzeyine dik giderseniz problem yok, ancak sivri köşesine doğru giderseniz problem oluyor, ilginç bi hata... şekil çizeyim böyle anlatamıcam...

bu arada makales kuşlara devam hocam,

bu da benden sana hediye olsun

• İkisi de geri manevrayı gösteriyor

1 pozisyonunda problem yok, ama 2 pozisyonunda zaten 1sn kadar gecikmesi olan sensör hepten yolda bırakıyor... Haberiniz ola...
     CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ
  • O çat çat elektrik çarpmaları şimdi yerini gecikmeli kapanmaya bıraktı bende. Artık arabay dokunarak kilitlemekte zorlanıyorum
  • çarpmalar için arada toprağa basın arkadaşlar, Scenic'te çok olurdu
  • saksı değiştirdim hafta sonu kapı kolu çarpmaz oldu. barsoy un bahsettiği gibi geç algılıyor şimdi.

bu arada yakıt tüketimim yine arttı. 5.4 e kadar düşmüştü şehir içi. klima hep açık 6.0 oldu yine.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.