Elbette yanliş Ea'nin oyunlarini Ve Horizon oyununun gercekten verilecegine inaniyormusunuz ? Digerlerini saymadim bile inanmayin. |
Cities: Skylines, Epic Games'te ücretsiz (2. sayfa)
-
-
Bu liste böyle değildi zaten ve evet yanlış. -
Millet şimdi liste yalan oldu deyince ne listesi diye bakmıştım :/ Alıp oynacağımdan değil, cs:go dan başka bir oynayan biri değilim :)
-
O listedeki en makul oyunlardan birisi dying light. Indirimlerde 30 liraya kadar iniyor. Listedeki oyunlar Epicin ve steamin en çok sattığı oyunların yarısı resmen. Borderlands 3 falan vardı -
İlk ayak tutmuş ikinci ayakta gelirse kupon devam eder. -
Aynen sağlam listeydi..misalen söyledim dying light'ı.Pc aldıracak cinstendi.Yine de umudum var bir iki tanesi gerçek çıkar diye. -
EPIC GAMES ile uyumlu Türkçe Yama var mı? -
Epic o listeden bazı oyunları kesin verir ama hepsini beklemek hayal.
-
İlk sırada başka oyun vardı. Şoplamışlar tutmayınca. -
Steame uyan yamaların çoğu Epicte de çakışıyor. -
Arkadaşlar indirimler ocağın 7 sine kadar sürüyor aldığğınız oyunun ücretsiz verilme ihtimali var mesela death stranding gibi ücretsiz oyunlar bitince vermezse alırsınız , şimdi indirimde ve kuponda var deyip death stranding alırsanız sonra bedava olur üzülürsünüz benden söylemesi.
O yüzden yılbaşına kadar oyun satın almayın derim.
-
Death stranding fazla uç olur :d Umarım verirler, çok sevinirim vallahi...
-
Sonunda... -
liste yalan yarın cyberpunk 2077 var insanları kandırmayın
-
Size varya yaranmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyunları bedavaya vereceklerine inanıyor musunuz?
Oyun konularına uzağım maalesef, gerçek bir hayatım var :) Listeye de pek dikkat etmedim. Birileri liste yalan oldu deyince bu liste mi diye attım sadece :)
İyi forumlar...
-
Skyrim SE bekliyorum bakalım olacak mı
Bu listeyi azılı Steam fanları indirim kuponlarıyla Epic'ten oyun almasınlar diye yayınlamış olsa gerek. Gerçeklik yanı yok. -
Bu arada cities:skylines hediyesinde üç tane de dlc hediye ediliyor. Kaçırmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X