Şimdi Ara

Cities in motion 2 ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar..Cities in motion 2 oyununu oynayan var mı ? 1.serisini mi yoksa 2 yi mi tavsiye edersiniz ? Bu oyunlar tarzında böyle şirketin olcak işte alım satım kar yapıcaksn zarar yapıcaksın yöneticeksin liderlik ediceksin strateji şehir yönetme vs gibi bildiğiniz oyunlar varmı ? Türkçe yaması olan olursa iyi olur :D Öbür türlü anlayamıyorum oynayasım gelmiyor :/ Teşekkür ederim iyi akşamlar

• Cevap yok mu arkadaşlar ? :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgsonurgsx

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar..Cities in motion 2 oyununu oynayan var mı ? 1.serisini mi yoksa 2 yi mi tavsiye edersiniz ? Bu oyunlar tarzında böyle şirketin olcak işte alım satım kar yapıcaksn zarar yapıcaksın yöneticeksin liderlik ediceksin strateji şehir yönetme vs gibi bildiğiniz oyunlar varmı ? Türkçe yaması olan olursa iyi olur :D Öbür türlü anlayamıyorum oynayasım gelmiyor :/ Teşekkür ederim iyi akşamlar
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoMessiOn -- 15 Eylül 2021; 17:34:23 >
  • Mount & Blade Warbandın türkçe yaması var dimi ?
  • quote:

Mount & Blade Warbandın türkçe yaması var dimi ?

Mount Blade'in Türkçe dil desteği mevcut zaten. Ayrıca şirketli oyun istemişsin sana Capitalism 2'yi öneririm ama Türkçe yaması yok maalesef, ayrıca alternatif olarak Facebook'da Kapitalizm 2 diye bir uygulama var üstelik Türkçe.
  • Oyunun türkçe dil desteğini buldum yükleedim kurdum ama türkçeye çevirmek istiyor musunuz diyor evet diyorum çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ?
  • quote:

Oyunun türkçe dil desteğini buldum yükleedim kurdum ama türkçeye çevirmek istiyor musunuz diyor evet diyorum çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ?

Türkçe dil desteğini buldum derken ? Oyunun kendisi Türkçe zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aaa :D bilmiyorum vardı yaması kurdum bende ama çalışmayı durdurdu hatası aldım sonra kaldırdım :/
  • quote:

Aaa :D bilmiyorum vardı yaması kurdum bende ama çalışmayı durdurdu hatası aldım sonra kaldırdım :/

O yamayı ne amaçla çıkardıklarını bende anlamadım. Siz oyunu tekrar kurup oynayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.