Şimdi Ara

Çıtasız Plaka Montajı [SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
6
Favori
5.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eline saglik guzel bir calisma olmus fakat tazyikli su tutuldugunda kopma gibi bir durum yasanir mi diye tereddutte kaldim..
  • Arkdaşaın yaptığı gibi yaparsanız kesinlikle çıkmaz. Bi arkadaş plakasını aynı arkadaş gibi yapıştırmıştı. Sonra app plaka yaptırdı. app leri kendimiz takmak için takılı plakaları sökemedik. Plaka yamuldu ama çıkmadı. Aralayıp kese kesede çıkaramadık. En sonunda tüple ateşi plakaya tutarak bantları ısıtıp yumuşatarak çıkardır. Yani bu şekilde yapacaklar düşme olasılığını hiç düşünmesin. İstediğiniz kadar tazyikli su vurun çıkmaz.
  • En iyisi vida güvenmem ben buna

Fotoğraf Makinası : Canon Eos 1100D 18-55mm + EF 75-300mm SLR & SjCam Sj4000 Action Cam & Telefon : Samsung Note 5 Beyaz

MSI Z77A-G43 & CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W & SAPPHIRE R9 270X TOXIC GDDR5 B 256Bit
    SAMSUNG120GB 840 EVO SATA 3.0 SSD &İntel Core i5-2400 3.1 Ghz Cpu & Corsair 8 Gb Ram
    Masa içi Kasa Projem için Tıkla
    Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenTugay

Arkdaşaın yaptığı gibi yaparsanız kesinlikle çıkmaz. Bi arkadaş plakasını aynı arkadaş gibi yapıştırmıştı. Sonra app plaka yaptırdı. app leri kendimiz takmak için takılı plakaları sökemedik. Plaka yamuldu ama çıkmadı. Aralayıp kese kesede çıkaramadık. En sonunda tüple ateşi plakaya tutarak bantları ısıtıp yumuşatarak çıkardır. Yani bu şekilde yapacaklar düşme olasılığını hiç düşünmesin. İstediğiniz kadar tazyikli su vurun çıkmaz.

Keşke misina ile yapsaydınız.

Ben spoileri onla söktüm.

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

Arkdaşaın yaptığı gibi yaparsanız kesinlikle çıkmaz. Bi arkadaş plakasını aynı arkadaş gibi yapıştırmıştı. Sonra app plaka yaptırdı. app leri kendimiz takmak için takılı plakaları sökemedik. Plaka yamuldu ama çıkmadı. Aralayıp kese kesede çıkaramadık. En sonunda tüple ateşi plakaya tutarak bantları ısıtıp yumuşatarak çıkardır. Yani bu şekilde yapacaklar düşme olasılığını hiç düşünmesin. İstediğiniz kadar tazyikli su vurun çıkmaz.

Hiç aklımıza gelmedi ama misina da zor keser gibime geliyor. Çünkü bantlar lastik gibi. Aklımda bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

vida iyi tamam da. e abi takan adam yuvasindan delmedi mi direk saca giristimi iki gun sonra kaporta altina su girip küf yapmasin.

Yok be hocam suyun girme ihtimali yok, çünkü direk sonuna kadar vidalıyor, hani boşluk kalmıyor su girmek için...Hem plaka saca sıfır oluyor,hem girse bile vidanın sac ile sıfır noktası oluyor...

quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

Hiç aklımıza gelmedi ama misina da zor keser gibime geliyor. Çünkü bantlar lastik gibi. Aklımda bulunsun.

Hocam evet çok zorluyor hemde mutlaka sağlam bir eldivenle yapmak gerekiyor eli kesmemesi için ama inanın tertemiz içşilik.

Spoiler kırılmadan hayatta çıkmazdı çünkü nerdeyse 1 kutu silikon ve 2 metreye yakın çift taraflı bant kullanmıştım. Baya uğraştım çıkaramadım ve çıtırtı sesi geldi.

Bir arkadaşım önerdi. Testere mantığı ile aşağı yukarı yaparak yaklaşık 10 dakikada söktüm spoileri. Böyle hassas parçalarda bence aklınızda bulunsun, sıfır risk ile işlem bitiyor.

• +

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.