Şimdi Ara

Çirkinliği tüm acımasız gerçekleriyle anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) Büyük ihtimalle sosyal fobilisinizdir. Hayatınızın bazı dönemleri sosyal olucam diyip cabalarsaniz insanlar aralarına almadığı için tekrar eski halinize donersiniz.
    2) İnsanlar işleri düşmediği sürece sizinle muhattap olmak istemez.
    3) Sınıfta, sosyal ortamlarda eşek şakaları size yapılır.
    4) İlkokulda arkadaslariniz tarafindan kum torbası olarak görülürsünüz.
    5) Bir şey başarınca insanlar bunu bu yapmış olamaz diye düşünürler.
    6) Berbere, kıyafet almaya nadiren gidersiniz çünkü ne yaparsaniz yapin aynaya bakınca mutlu olamazsiniz. Böyle değilseniz tipiniz normaldir zaten boşuna sac, kiyafet, spor ile halledilir demeyin.
    7) Beğendiğiniz bir kızla tanışamazsınız, tanışsanız flört edemezsiniz, açılamasınız.
    8) Hatalarınız normal tipli ya da yakışıklı erkeklere göre çok daha kötü etkiler yaratır. Asaglanirsiniz çoğu zaman.
    9) Erkek ortamında tipe bak, şuursuz, senin kız arkadaşın olmaz vs laflar isitirsiniz.
    10) Ayak işleri size yaptırılır.
    11) Hayatınız depresyonda geçmiştir. Bazen yatarken, aynaya bakarken, bazen derste ağlarsiniz.
    12) Erkekler arasinda kiz muhabbetine dahil olmaya calisirsaniz senin hiç kız arkadaşın oldu mu ki konusuyon tarzı sorular yöneltilir evet derseniz inanmazlar.
    13) Prno ve masturbasyonu bırakmaya cabalamazsiniz çünkü biraksanizda gelecekte bir kızla birlikte olamayacağınızi bilirsiniz. En iyisi ihtiyacı bu ikiliyle karşılamaktır.
    14) Cocuklar ve bebekler sizi sevmez. Daha geçen markette reyonlara bakarken 2 bebe aaaa bu abide kim diyip kaçtılar.
    15) İnsanlar ilk görüste ne kadar iyi giyinirsen giyin kültürsüz cahil abaza sapık birisi olduğunuzu düşünür.
    16) Kızlar büyük ihtimalle inş benle konuşmaya çalışmaz diyordur içlerinden.
    17) Aynalardan, yansimanizi gösterecek nesnelerden kaçarsiniz ya da yanından geçerken bakmamaya çalışırsınız.
    18) Sosyal ortamlara dahil olmaya calisinca sizi görmezden gelirler.
    19) Bazen hocalar acıyıp sınavda yanınıza gelir kopya verir.
    20) Tipi az daha normal olan sosyal fobili bile sizi istemez.
    21) Diğer insanları flörtlesirken, ellesirken, öpüşürken görünce daha kötü olursunuz.
    22) Hiçbir şeye odaklanamazsiniz. Yaşayan ölüsünüzdür.
    23) Aileniz çirkin olduğunuz gerçeğini kabullenemez.
    24) Kiyafet seçerken bunu giysem tipimle uyumlu olmaz yakışıklı, normal tipli insanlar için bu dersiniz. Eleştirilerden korkarsiniz.
    25) Bir yerde insanlar konusurken tipsiz, çirkin gibi laflar ya da elestiri duyarsanız acaba benim hakkındami konuşuyorlar lan evet benim hakkımda konuşuyorlar galiba diye dusunursunuz.
    26) Çirkin kızlar bile sizden tiksinir. Tiksinmesede hoşlanmaz.
    27) Güzeli geçtim tipsiz bi kız bile sizle konusmaya başladığında bir şey isteyeceğinden veya soracagindan eminsinizdir. Daha düzgün biri olsa ona sorarlardi ama bir şey isteneceği zaman tipsizden istenir genelde reddetmezler çünkü.
    28) İnsanlar arasinda gülümsemeleriniz sahtedir. İnsanların esprileri şakaları komik gelmez ama herkes gülüyor diye numaradan gülersiniz. Evde tek başına sarhoskenki gulusleriniz tek gerçek guluslerinizdir.
    29) Bebeklik-cocukluk fotolariniza bakıp cok tatliymisim hep öyle kalsaymisim dersiniz. Birde fotoğrafta mutluysaniz, gülüyorsaniz ağlamanız olasıdır. İntihar etmeyi düşündüğümde kendimi değil bu bebeği öldürmüş olucam diye düşünürüm hep.
    30) Sosyal medyada fotoğrafınızı yoktur. Kamerayı açarken ön kamera açıksa kendimi gorucem diye panik olursunuz.
    31) Birisi telefonunun kamerasını açtığında hemen oradan uzaklasirsiniz. Asiri tedirgin olursunuz.
    32) Sosyal ortamlarda fotoğraf çekilirken ben cikayim fotoğrafın güzelliğini bozmayayim dersiniz.
    33) Fotografi genelde size çektirirler.
    34) Yanından geçtiğiniz çiçekler solar. Daha geçen gün karşımdan profil fotomdakinin aynı bir köpek geliyordu beni gorunce 10 metre genisligindeki bomboş kaldırımdan inip yoldan yurudu beni geçtikten sonra kaldırıma tekrar çıktı.
    35) Saçınızı asla şekillendirmezsiniz, şekillendirirseniz karizmatik değil komik gözükürsünüz.

Daha milyon madde sayılır. Sizde ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBN -- 2 Aralık 2015; 14:59:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumadım zaaaaaaxD
    çünkü çirkin değilim
    veya olabilirim, bilmiyorum
  • Bu çirkinlik muhabbetini abartıp kafanızda büyütüyorsunuz bence. Ben de pek yakışıklı değilim ama ne kadar tipsizim diye hiç dert etmedim hiç engel yaşamadım çevremde de pek bu tarz insan yok. Zaten emin olun belli bir kültür seviyesinin üstündeki gruplarda kimse sizle arkadaş olurken tipinizi düşünmez. Belki diğerleri gibi 2 ayda bir yeni sevgili yapamazsınız (ki zaten bunun mantıksız olduğunu düşünüyorum) ama arkadaş edinme konusunda yaşadığınız sıkıntıların çoğu kafanızda büyüttüğünüz şeylerden kaynaklı

• dostum sen çok ezilmişsin
    doğrudur çirkin olmanın dezavantajları var ama senin abarttığın gibi değil.
    hele hele çocuklar ve bebekler seni sevmez demişsin buna çok güldüm :)
    çocuklar ve bebekler içten gülümsemelere dikkat ederler
    çirkin olup olmadığına değil.
    sanırım hep suratı asık ve etrafa negatif enerji yayarak yaşıyorsun

ayrıca belki güzel kızlar sana bakmaz bu doğru ama
    beklentileri alçak tutup kendi ayarında bir kız düşürmek çok zor olmasa gerek diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

dostum sen çok ezilmişsin

beklentileri alçak tutup kendi ayarında bir kız düşürmek çok zor olmasa gerek diyorum

Henüz o kadar çirkin bi kız doğmadı. Öyle biri olsada begenmeyecegim için olmaz o iş. Egodan falan değil istemiyor işte insan. Oda beni beğenmez. Birbirimizi arzulamayiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBN -- 2 Aralık 2015; 9:43:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NBN

quote:

Henüz o kadar çirkin bi kız doğmadı. Öyle biri olsada begenmeyecegim için olmaz o iş. Egodan falan değil istemiyor işte insan.

vücudunda kusurlu gördüğün yerleri düzelttirmeyi denedinmi?

• quote:

quote:

quote:

Henüz o kadar çirkin bi kız doğmadı. Öyle biri olsada begenmeyecegim için olmaz o iş. Egodan falan değil istemiyor işte insan.

Bayağı bir değişim gerekiyor maalesef.
    Burnumu duzelttirecegim ama yinede tipsiz kalacagimin farkındayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bayağı bir değişim gerekiyor maalesef.
    Burnumu duzelttirecegim ama yinede tipsiz kalacagimin farkındayım.

öncelikle ne gibi adımlar atılması gerektiği hakkında bir uzmanla görüşüp fikir almakta fayda var.
    en azından geleceğe yönelik yol haritanı kafanda şekillendirmiş olursun.

• oha emek var

• Kardes sen hayata boyle bakarsan senden hicbirsey olmaz. Madem tipsizsin kendini baska konularda gelistir. Okulda veya sana fayda sagliyacak baska birseyde basarili olmaya konsantre ol. Paran oldugunda ne kadar tipsiz olursan ol herkes etrafinda donmeye baslar merak etme ama tipsizim diyip hic bir sey yapmazsan hayatini boyle depresif sekilde gecirirsin.
  • No ss no güven

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

oha emek var

Emeğe + rep plz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baronious

Kardes sen hayata boyle bakarsan senden hicbirsey olmaz. Madem tipsizsin kendini baska konularda gelistir. Okulda veya sana fayda sagliyacak baska birseyde basarili olmaya konsantre ol. Paran oldugunda ne kadar tipsiz olursan ol herkes etrafinda donmeye baslar merak etme ama tipsizim diyip hic bir sey yapmazsan hayatini boyle depresif sekilde gecirirsin.

Dostum benim gibi tipsiz insanlar görüyorum bazen ve diyorumki bu ne başarırsa basarsin hiçbir kız bakmaz. Bende aynı durumdayım

• Geçen hollywood oyuncusu dilenci kılığına girmişti, kimse bırak suratına bakmayı varlığının bile farkında olmamıştı. O kadar emek verip yazmışsın lakin boş yani. Brad Pitt de dilenci kılığına girse kimse bakmaz. Tezini çürüttüm, demek ki tip de bir yere kadar.

• Bende tipsizim ama 7 8 tane sevgilim oldu insanlarla konusmada sorun yasamiyorum kiz arkadaslarimda bol cevremde genis agzin laf yapsin

• quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Geçen hollywood oyuncusu dilenci kılığına girmişti, kimse bırak suratına bakmayı varlığının bile farkında olmamıştı. O kadar emek verip yazmışsın lakin boş yani. Brad Pitt de dilenci kılığına girse kimse bakmaz. Tezini çürüttüm, demek ki tip de bir yere kadar.

Dostum ben dilenci gibi giyinmiyorumki.
  • Tipim pek iyi değil ama her ortamda varım, birçok kız arkadaşım oldu. Yani tipini kafana takma fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBN kullanıcısına yanıt
    Ben onu anlatmıyorum, bazı algıların değişebileceğini söylüyorum. Başka bir şey dene örneğin.

• Çirkin değilim yakışıklıda değilim bugtayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.