Şimdi Ara

Çirkin olmak çok lanet bir şeydir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim şimdi bu yazdıklarımı lütfen iyi oku
    Çoğu insan kendini ne kadar normalin altında olsa da yakışıklı görür, fakat sen özeleştiri yapan azınlığa girip hep fazlasını arzulayan ve kendini düşük gören azınlıktaysan şanslısın. Öncelikle kızlar bir erkeğe malesef genelde tipi için bakar. Bu son derece kötü bir dürüm yani kız yakışıklı bulduğu bir erkeğe gider sonra ondan daha taş biri olunca "ali ben bu ilişkide gelecek göremiyorum.s.s"deyip başkasına gider. Ama eğer çirkin biriysen bu böyle olmaz. Çünkü o Kız seni tipin için değil, tipine rağmen sevmiştir.
    İnsanların"ay şu güzel kızın çıktığı çocuktaki tipe bak ahaha" laflarını önceden göze alarak sevmiştir.
    Üstadın dediği gibi herkes fazlasıyla sevmiştir , o ise eksiğin ile sevmiştir seni. Şanslısındır.
    O yüzden kardeşim lütfen bunları hiç unutma ve içini rahat tut.
    Ben de pek yakışıklı biri sayılmam skalada çirkine oldukça yakınımdır. Ve çok güzel bir ilişkim var. Çünkü sevdiğim kızın beni tipim için fiziksel şeyler için değil de duygusal şeyler için sevdiğini biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 300 maddelik tipin yoksa her türlü kurtarabilirsin. Ayrıca tipsizsin diye kız bulamama gibi durumu yok en kötü gidersin kendin gibi birini bulursun niye bu kadar dert ediyon okumadım bile yazdıklarını saçmalamışsındır diye

• tipine bakmadan gelmiş bi de konu açıyo

• Olum her şeyden evvel sağlıklı olun tip mip hikaye bende ortalamayım ama sağlık sorunlarım yüzünden hayatım altüst oldu .Sağlık her şeyden önce gelir.

• ben tipsiz değilim ama benim de çok az kız arkadaşım oluyor, tipsiz miyim yani şimdi
  • bende tipsizim ama fıstık gibi sevgilim var rus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Embrassed ne demek?

''Utandım'' demek hocam

• Embarrassed degil miydi ya o

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Embrassed ne demek?

Bende embesil diye okudum ama uymuş aslında.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.