Şimdi Ara

Çirkin insanları kanun bile dışlıyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.thelawproject.com.au/insights/attractiveness-bias-in-the-legal-system#yui_3_17_2_1_1596464673834_366:~:text=Physical%20Attractiveness%20had%20a%20significant%20influence,and%20a%20maximum%20increase%20of%20304.88%25.

Alıntı

metni:
    Physical Attractiveness had a significant influence on judges sentencing. The more unattractive the criminal, the higher the sentence. Or conversely, the more attractive the criminal, the lower the sentence. The results of three studies show a minimum increase of 119.25% and a maximum increase of 304.88%.

Çirkinseniz suç işlemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 3 Ağustos 2020; 23:9:19 >

• Ne olurdu babam insana benzeseydi biraz?

• Çirkinlerin dünyada yeri yok zaten güç bela yaşıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpekler hariç kimse sevmez

• Yalan söylemeyeyim. Ben de yolda birine bir şey soracaksam eli yüzü düzgün, temiz giyinmiş insanlara soruyorum.

• Benim için tam tersi hocam ben yakışıklıları güzelleri hiç güvenilir bulmuyorum

• Albert camus yabancı.Evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Benim için tam tersi hocam ben yakışıklıları güzelleri hiç güvenilir bulmuyorum

Çok yakışıklıysa öyle olabiliyor ama ayarında bir çekicilik herkesi çekiyor kendine genelde. Dediğin şeyle ilgili de bir araştırma vardı da bulamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.