Şimdi Ara

Çirkin Erkek Estetik Operasyonlarla Yakışıklı Olabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda gördüğüm en çirkin adamım. 20 yaşındayım ileride zengin olursam, estetik operasyonlar geçirip varoluşumdaki zayıflığı düzeltebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allahın yarattığı karakterimi değiştirmeyi düşünüyosun

YANACAKSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

Allahın yarattığı karakterimi değiştirmeyi düşünüyosun

YANACAKSIN

Yakışıklı yaratsaydı.

• Estetik yaptırırsan Birkaç yıl geçtikten sonra maymun gibi gözükeceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

quote:

Allahın yarattığı karakterimi değiştirmeyi düşünüyosun

YANACAKSIN

Yakışıklı yaratsaydı.

Herkes yakışıklı olsaydı kimin yakışıklı olduğunu anlayamazdık

Eğer Tanrı adaletli olsaydı kimisi Afrika'da kimisi Norveç'de doğmazdı. Uzatmayalım.

•  Çirkin Erkek Estetik Operasyonlarla Yakışıklı Olabilir Mi?

• Yobazlar gelmeden.

allah öyle yaratm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen kızdan red yiyen çocuk değil miydin?

• tabiki düzeltilebilir. çoğu yakışıklı hollywood starlarının gençliklerine bakarsan çirkinlerdir. ameliyatlarla dişleri burnu çeneyi düzeltip karizma oluyorlar.

zaten diş ve burnu düzgün olunca bir insan zaten yakışıklı oluyor.
  • Hocam estetik derken kaşına gözüne dudağına şekil vermek gibi mi? O iş yaş oyuncak gibi gözükürsün. Ama burnu küçültüp, kemerliyse düzeltip, düzgün bir çene ameliyatıyla gıdık ve çene kısmına düzgün şekil verip eğer kepçe kulaksan ameliyatını olup. Saçın dökülüyorsa tedavisini olup, eğer yüzünde ben leke varsa onları aldırtırsın, martı kaşsan adam gibi kufaöre gider şekil verdirtirsin, paraya kıyıp adam gibi bakım yaptırırsın saçına, ameliyata gerek yok basit günlük hareketlerle elmacık kemiklerini belirginleştirirsin, zayıfsan salona yazılır düzgün beslenme düzgün uyku düzgün spor ve gerekli tozlarla da 1 2 yıla adam gibi vücut yaparsın, giyimine kıyafetine de biraz önem verirsin, birde dişler sorunsa onun tedavisini olur beyazlattırma işlemi yaparsın paran çoksa porselen diş öneririm , en son da düzgün bir markanın parfümünü sıkarsın. Bu şekilde 10 kızdan 8i ilgi göstermezse... sorun fizikte değil kardeş, senin için fos demektir, bu sefer karakterini, kişiliğini sağlam oturtursun kitaplar araştırmalar, kültür vs.. en son birde 4s kuralını felsefe edinirsin kızlar için nutella olursun, seni ekmek banıp yemek isterler

EDİT: Konu sahibi fakir galiba. Kardeş bırak tipi mipi otur kariyer yap kendini geliştir, zengin olmak olsun hedefin. İlerde business hayatı yaşarsın, gençken yasayamadiklarini çocuğuna yaşatırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novarolife -- 30 Aralık 2015; 18:48:22 >

• Sadece tip mi?
    Bahtin güzel olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

tabiki düzeltilebilir. çoğu yakışıklı hollywood starlarının gençliklerine bakarsan çirkinlerdir. ameliyatlarla dişleri burnu çeneyi düzeltip karizma oluyorlar.

zaten diş ve burnu düzgün olunca bir insan zaten yakışıklı oluyor.

Dişler ameliyatla düzeltiliyor mu ki? Benim bildiğim bir tek telle düzeltiliyor, çarpıklıktan şekil bozukluğundan bahsediyorum.
    2 sene önce babam burnundan ameliyat olacaktı. Doktora burnuma estetik yaptırmaya gerek var mı dedim o da baktı burnun gayet güzel dedi. Özel hastane.

• quote:

Orijinalden alıntı: samanikkadin

Sadece tip mi?
    Bahtin güzel olsun

Her sabah kalktığında karşında mahmut abiyi gör bi hele sen. Baht aklına bile gelmez uçarak gidersin ana ocağına

• quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

quote:

Sadece tip mi?
    Bahtin güzel olsun

Her sabah kalktığında karşında mahmut abiyi gör bi hele sen. Baht aklına bile gelmez uçarak gidersin ana ocağına

Bende ana ocağını izliyordum şimdi

• şekil bozukluğu telle giderilir giderilmeden önce kenarlardan sıkıştıran dişler varsa onlar çekilir. ardından tel takılır sonra beyazlatma/renk açma işlemi uygulanır. çenede bozukluk varsa(çene çok geri veya ilerde ise çene ameliyatı yapılır.) bundan bahsediyorum. mesela ronaldonun önce-sonra resmi var görmüşsündür. bir diş nelere kadir. aslında bende yaptırmayı düşünüyorum da tel tedavisi 10bin tl falan
    bir de 21 yaşından sonra 2 sene telle gezmek bana koyar. bir de derdi,sıkıntısı var. gözüm yemiyor.
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    10 bin değil yav, 4 sene önce 3-4 bin tl falandı. Yaptırmayı istedim fazla bozukluk yok ama rahatsız ediyordu, fakirlikten yaptıramadım.
  • quote:

quote:

quote:

Sadece tip mi?
    Bahtin güzel olsun

Bu sefer izlemekle kalmaz yaşarsın,yaşattırırlar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece tip mi?
    Bahtin güzel olsun

Bu sefer izlemekle kalmaz yaşarsın,yaşattırırlar..

Allah dağına göre kar verir.

• zengin olursan zaten estetik yapmana gerek yok. para senı yakışıklı gösterir.
  • Haklısın, herkes aynı anne babadan doğardı, herkes aynı gen yapısına sahip olurdu. Hatta herkesin aynı kaderi olması gerekirdi, diğer türlü eninde sonunda değişimler yaşanacak ve birileri tanrıyı suçlayacaktı. Ah tanrı ah çok adaletsizsin, birbirinin kopyası hayatlar yaşanması gerekirdi. Ne kadar da mantıklı. Keşke sen tanrı olsaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 30 Aralık 2015; 19:01:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.