Şimdi Ara

Cırk cırk diye öten ve gözükmeyen böcek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
20.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geceleri kulağımın dibinde cırk cırk diye ötüyor ışık yanıkken de kapalıyken de gözükmüyor görmek mümkün değil. Nedir bu nasıl öldürebilirim

• kurekle agzına vur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankz

kurekle agzına vur

espri olmadı, göremiyorum diyorum
  • Zehirli gaz sal panpa.
  • Tarifine uyan bir ses odamda 6 aydır var . Masadan geliyor , masaya dokunuyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor . Yakında kafayı yiyeceğim .
  • Senin yakınlarındaki cırcır böceği azmış dişisini arıyor, kanatlarını birbirine süreterek o sesi cikarıyormus ilginç

tr.wikipedia.org
    Cırcır böceği - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/C%C4%B1rc%C4%B1r_b%C3%B6ce%C4%9Fi

• Odana yarasa girmiştir geçen sene yaşadım eğer balkonda vesaire açık bir yerde yatıyorsan normal bu tür sesler fakat odanın içinde net duyuyorsan kesinlikle odana yarasa girmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Camın kenarında oturuyorum cam falan kapalı, camın çerçevesinde tahta kurusu var, yarasa falan değil, aksini söyleyeni YALARIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 10 Eylül 2011; 1:50:22 >
  • bi şey olmaz panpa.
  • tahta kurusu
  • Çekirge. Yakalamak zordur saklanirlar ayak sesini duyunca susarlar.

Edit imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulut_66 -- 10 Eylül 2011; 8:47:42 >
  •  Cırk cırk diye öten ve gözükmeyen böcek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Tarifine uyan bir ses odamda 6 aydır var . Masadan geliyor , masaya dokunuyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor . Yakında kafayı yiyeceğim .

Güvedir
  • Beyler yanlış oldu bende cırcır böceği sanıyordum ama meğer çekirgeymiş tatilde farketmiştim ötüyodu buldum çekirgeydi
  • TAHTA KURUSU O!
  • Çekirge diye biliyorum ben. Özellikle geceleri çok duyuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGh0st

Geceleri her ağaçtan gelmez mi o sesler? Cırcır böceği sanırım dostum, ilaç vs. çözüm olabilir

Hayır öyle değil, cam kenarında oturuyorum evin dışında da ağaç var hemen camın dibinde. Ama cırcır böceği gibi ötmüyor farklı yani. Evin içinde olmadığından eminim çünkü gündüz perdeleri falan açıyoruz hiç gözükmüyor bi delik falan da yok.
  • Bu böceğin ben gelmişi geçmişini ..., Buzdolabının arkasındaymış bu bizde dolab bozuldu diyoruz gittik 2.500 tl dolab aldık sıfır ağır enayiyiz

• Alien vs Predator

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.