Şimdi Ara

Çıplak Gösteren Gözlük Gerçek Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilim adamları, terahertz tarayıcılı özel bir sistem geliştirdi. Henüz cep telefonlarında ve kısa bir mesafede kullanılan sistem, duvarların arkasını görüntülüyor ve insanları çıplak gösteriyor.
    Çizgi roman tutkunlarının en çok merak ettiği süper güç, Superman’in duvarların arkasını görebilme özelliğiydi. Bilim adamları bu isteği gerçeğe dönüştürdü. Cep telefonu, oyun konsolları ve diğer ev aletlerinde kullanılan CMOS çipini inceleyen uzmanlar böylelikle bilim dünyasında çığır açılacağını söyledi. Şimdilik sadece ufak ev aletlerine sığan ve kullanım alanı sınırlı olan mikroçip aracılığıyla duvar, plastik ve tahtaların arkasının görünebileceği açıklandı. Tıp dünyasında da kullanılan röntgenin bir benzeri olan terahertz kullanan sistemin en ilgi çekici yanıysa insanları çıplak gösterebilmesi. Fakat berrak bir biçimde her şeyi görmek isteyenler biraz daha beklemeli, çünkü gözlükler ışın dalgası yüzünden objeyi mavi gösteriyor.

Yakın zamanda çıplak gösteren çiplerin gözlüklerde de kullanılabileceğini açıklayan bilim adamı Doktor Kenneth O “Henüz kullanım alanı çok kısıtlı. Ama zamanla bu sistem yaygınlaşacak. Halihazırda mikroçipin fiyatları çok ucuz” dedi. Şu ana kadar mikrodalga ile kızılötesi ışınlar arasındaki alanı cihazlarda kullanamadıklarını belirten Texas Üniversitesi’nde görevli bilim adamı Dr. O, “Geliştirilen CMOS çipi sayesinde artık görüş alanı genişledi. Bilgisayarlar, akıllı telefonlar, oyun konsolları ve televizyonlarda bu sistem kullanılıyor” dedi. Ufak bir değişiklikle cep telefonu aracılığıyla insanların çıplak görülebileceğini söyleyen bilim adamı “Fakat birini çıplak görmek istiyorsanız ona en az 12 santimetre yaklaşmalısınız” dedi.

• aha tam benim olay

Steam ID: RhyLeX
  • vay be teknoloji uçuyor valla...Ama bu gözlükten alıp denemek lazım.

• Bu forumu yıkarlar
    Alooo. Selamın Aleyküm Serkan nasılsın kardeyş. Hamdolsuuun. Hamdolsun kardeş. Nasılsın nasıl gidiyor. Kayıtları yaptırdın inşallah. Hiç sesin çıkmaz oldu mübarek nerelerdesin. Arıyoruz arıyoruz. Hiç aramıyosun sormuyosun Mahmut abin de diyo. Hiç aramıyo sormuyo diyo. Nasılsın. İyi hadi bakalım. Hadi hayırlısı. Yeni bi sene. Kardeş o zaman akşam müsaitsin inşallah. Heeeeee. Ama konuştuk Cuma akşamları dedik muhabbet var dedik. Pilavlı. Heee. Ona sonra gitsen. Ama kardeş konuştuk. Bak bayram abi gelicek çok feyizli bir abi. Ama ben sana söyledim. Ben sana söyledim tabi. Tabi söyledim ya. Tabi o gün. Dedim ya. Yaa.
  • “Fakat birini çıplak görmek istiyorsanız ona en az 12 santimetre yaklaşmalısınız”

bu cümlede bir tuhaflık mı var bana mı öyle geldi

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 cm yaklaşşam gözlüğe gerek kalmaz zaten

Orijinalden alıntı: RyhLeX

/>

hocam yapma şunu ya bu adamı görünce gülmekten yere düşüyorum
  • He sonra memlekette hep sel çıksın
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.