Şimdi Ara

Cinsellik sorunum (ciddi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkeklerin çoğunda bu problem var mesela ben mastürbasyon ile erken cinsel ilişki ile daha geç geliyorum. Kendini boşalmaya odaklama ve kasılma eğer kasılırsan erken gelmen normal. Ha bide ilk seferde biraz erken gelmek normal eğer devam edebiliyorsan 2.sefer çok daha geç gelirsin. En kötü ihtimalle sprey öneririm ilk seferde 26 dk falan sürdü oda artık ben zorladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Erkeklerin çoğunda bu problem var mesela ben mastürbasyon ile erken cinsel ilişki ile daha geç geliyorum. Kendini boşalmaya odaklama ve kasılma eğer kasılırsan erken gelmen normal. Ha bide ilk seferde biraz erken gelmek normal eğer devam edebiliyorsan 2.sefer çok daha geç gelirsin. En kötü ihtimalle sprey öneririm ilk seferde 26 dk falan sürdü oda artık ben zorladım

Zararlı değil mi sprey

• quote:

Orijinalden alıntı: -Columbia-

İşte dostum o 5 10 dakikada karşı taraf ilişkiden soğuyor

Olaya girişmeden 10dk önce yunusu cilala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben daha once hiç ilişkiye girmedim
    Merak ediyorum bu erken boşalma niye hoş karşilanmiyor birisi bana anlatabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Erkeklerin çoğunda bu problem var mesela ben mastürbasyon ile erken cinsel ilişki ile daha geç geliyorum. Kendini boşalmaya odaklama ve kasılma eğer kasılırsan erken gelmen normal. Ha bide ilk seferde biraz erken gelmek normal eğer devam edebiliyorsan 2.sefer çok daha geç gelirsin. En kötü ihtimalle sprey öneririm ilk seferde 26 dk falan sürdü oda artık ben zorladım

Spreyde bosalirken zevki olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum tam kadın zevke gelmiş boşalacak o kadar önsevişmeden sonra bi bakmışsın sen boşalıyosun kadın ilikiden bıkıyor

• Hocam ben başka şeylere odaklanmaya çalış diyeceğim ama bende de işe yaramıyor ki lanet gibi mübarek aksi gibi ben ikinciye de kaldıramıyorum gülüyoruz ağlanacak halimize

• BİLOCÆN kullanıcısına yanıt
    İkinciye de kaldıramıyorum lafına çok güldüm ya Ben de öyleyim 2.ye zor kıvama geliyor en az yarım saat geçmesi lazım
  • Kardeşim boş sallama bir tavsiye değil için rahat olsun.

Aktarlarda satılır ve adı çin topudur.

Hem ereksiyon kalitene hem de boşalma sürene inanılmaz katkısı olacaktır.

Doktora git ama paran varsa ciddi bir uzmana git.

Çoğu doktorun erken boşalma sorunu olanlara antidepresan yazdığını bizzat biliyorum.

Antidepresanlardan olabildiğince uzak dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abba sever -- 29 Ağustos 2016; 9:13:53 >
  • Tam gelicekken pozisyon degistir ya da bi kac dakika ara ver bosalma sureni uzatirsin. Onun disinda masturbasyon yap iliskiden once

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokcesel

İkinciye de kaldıramıyorum lafına çok güldüm ya Ben de öyleyim 2.ye zor kıvama geliyor en az yarım saat geçmesi lazım

Ne olacak hocam bizim bu halimiz

• Çin topunu araştıracağım sıkıntılı bu işler ya

• Hocam kesinlikle doktora git.. Sağlık problemi bu, ayrıca psikolojik de olabilir, psikoloğa da gidebilirsin.. Üşenme sakın; kısa vadede, uzun vadede çok önemli bir şey bu sonuçta.

Benim diyeceğim şey ise, boşalmaya odaklanma ve kasılma kendini üstün göstermek için.. Psikolojik olarak oluyor bu çünkü ister istemez. Mastürbasyonların da faydası olacaktır, ben öyle düzelttim düzenledim kendimi :D

Yukarda dendi mi bilmiyorum ama, hiç olmadı ilişkiye girmeden önce git bi asıl. İkincisi zaten anca geliyor, erken boşalmazsın yani istesen de :D
  • boşalmaya odaklanmamaya çalışırsan boşalırsın, o yüzden mastürbasyon yaparken mastürbasyonunun 45dk dan az olmamasına uğraş. düşüncen de şu şekilde olsun boşalma bu işin bir parçası fakat sonucu da ama her sonuç için bir şeyler yapmak gerek önemli olan bir şeylerin ne kadar süreceği.

Bu arada doktora git utanılacak bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prochnow -- 30 Ağustos 2016; 13:07:02 >
  • Prochnow kullanıcısına yanıt
    Mastürbasyonu 1 saat e çıkardım zamanla 2 saate yaymayı düşünüyom hocam doktora gitmeyi bende istiyorumda devlete gittim hiç iplemedi özelede öğrenciyiz gücümüz yetmiyor

• Valla bilmiyorum da sıkıntılı yani Zaten boşaldıktan sonra hevesim kaçıyor benim kıçımı dönüp yatasım geliyor

Mastürbasyonu nasıl 1 saate çıkardınız yahu ? 10 dk da bitiyor benim @-Columbia- Tekniği var da ben mi bilmiyorum harala hurala girişiyorum olaya ?
  • masturbasyonu tamamen kes. cinsel aktivitelerini durdur. 3 ay da düzeliyor. ben mast bıraktım 3 ay hiç bir cinsel aktivitede bulunmadım. şuan 15 dk falan sürdürebiliyorum. ikinci roundda ise istediğim kadar uzayabiliyorum. karşı taraf yeter artık diyor
  • Gokcesel kullanıcısına yanıt
    Dostum geleceği zaman yavaşlıyorum o zaman kontrol edebiliyosun zaten

• -Columbia- kullanıcısına yanıt
    Hocam onu ben de yapıyorum geleceği zaman bırakıyorum, sonra tekrar devam ediyorum ama bunu 2-3 defa yapıp boşaldıktan sonra en az yarım saat geçmeyen kasıklarımda ağrı oluyor.
  • Gokcesel kullanıcısına yanıt
    Bendede o ağrı uzun süre erekte olup boşalmazsam oluyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.