Şimdi Ara

cino ....... yapıcı fikirlerinizz lütfennnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çalıştıgım şirketin bir biriminde cino(yaklasık 6.5 yıldır tanısırız) ısımlı bır köpegimiz var bu köpek baya yaslı gecenlerde kız yüzünden kavga etmişler ve baya agır yara almiş en kotu yarasıda boynun arkasında ve bır parmak genıslıgınde bır yara (yalayamadıgından ve sıcaklardan yarası cok kotu) dün gecekı gorevımde o birimede gitım ve cınonun yarası malesef kurtlanmış ve durumu içler acısı birimdeki personelımız, amirim napalım ne edelım iğleştırsek zaten yaşlı ve ecelıyle olmesını zaten beklıyorduk ama bırısı ıstersenız vuralım bende dalgınlıgıma geldı vurun dedım manyak cektı tabancayı vuracaktı vurdurmadım ama yanı pek kurtaramıyacagız gibi veee cok acı cekıyorrr
    ne yapabılırız vurmak aslında acısını dındırır ama ben yaptıramadım sız olsaydınız ne yapardınız...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 27 Haziran 2008; 14:39:59 >

• berbatsın dostum
  • veterinere götür orda yaparlar bişey.
  • Veterineri deneseniz ?
  • Hiç aklınıza gelmedimi veteriner.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr

berbatsın dostum

dostum nasıl yanıı ben ınankı o köpegı cok sevıyorum ama halıı cok kotuuu ve gıt gıdee dahaaa kotuyee gıdıyor benım ıstedıgım fıkırlerınız sız olsanız ne yapardınız....?
  • köpeği vurursan daha çok acı çeker git götur vetenire orda hallederler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Veteriner goturmedık ama telefonla ızah ettık durumu oda bır sey yapılmaz dedıı kopegımız 15 yasındı ve oda malesef zehırleyelım dedı
  • quote:

berbatsın dostum

sala* sın dostum (bip lediğim için hakeret sayılmaz) köpekten anlamnıyorsan konuşma

benim köpeğimede oldu aynı mesele köpeğimin boynunu ısırmış hayvan öldü 2 gün içinde veterinerde biş iyapamadı komşumuz veterinerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: on/off

quote:

berbatsın dostum

sala* sın dostum (bip lediğim için hakeret sayılmaz) köpekten anlamnıyorsan konuşma

benim köpeğimede oldu aynı mesele köpeğimin boynunu ısırmış hayvan öldü 2 gün içinde veterinerde biş iyapamadı komşumuz veterinerdi

sensin sala*
  • arkadaşlar nıcın kavga ediliyorrr lütfenn....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

arkadaşlar nıcın kavga ediliyorrr lütfenn....

bazi konuyla alakasız ve bilgisizlerin bu dikkat çekici uyarıya ihtiyacı vardı bu forum böyle her lafa gagasını sokan insan tipleri yüzünden batacak zaten
  • Hocam gotur veterinere. Gerekli gorurse uyutur (zehirler) Acısız 5 dakkada ölür.
    Yapılmasi gereken bisey varsada gerekeni yapar kurtarmaya calisir. Sen oldurursen "belki yasardi" soru isareti hep aklında olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adenozine

Hocam gotur veterinere. Gerekli gorurse uyutur (zehirler) Acısız 5 dakkada ölür.
    Yapılmasi gereken bisey varsada gerekeni yapar kurtarmaya calisir. Sen oldurursen "belki yasardi" soru isareti hep aklında olur.

okı dostum degerledırecegız bu fıkırı...
  • Veteriner
  • Öldürün gitsin arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: simple

Öldürün gitsin arkadaşım.

• Bencede veterinere götür ve zehirlesinler fakat sakın sen götürme sana son baskısları fln aklında kalır wer elemanın birine o götürsün temizlemeye kalksan ztn olmaz arkadaş doğru sölemıs sen öldürmeye kalksan ya acı cekerek ölücek yada belkı yasardı diye aklına gelecek ve o sahne acı bi durum cidden
  • Bir Veterinere götürün, öyle telefondan olacağını pek sanmıyorum, genede birşeyler yapıp acısını azda olsa dindirebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

Bencede veterinere götür ve zehirlesinler fakat sakın sen götürme sana son baskısları fln aklında kalır wer elemanın birine o götürsün temizlemeye kalksan ztn olmaz arkadaş doğru sölemıs sen öldürmeye kalksan ya acı cekerek ölücek yada belkı yasardı diye aklına gelecek ve o sahne acı bi durum cidden

eewttt olabılırrr budaaaa :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.