Şimdi Ara

Cinnet Fansub (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim Favori anime/manga seriniz olduğu için duygularınızı çok iyi anlıyorum. Yardımcı olduysam ne mutlu bana V-team gerçekten hızlı çeviriyor başka serileri olmasına rağmen hafta da 5-6 sayı güncel veriyor genelde. Aksilik çıkmazsa yazın seriyi tamamlayabilirler bile. Samurayları ve Japon tarihinden çok hoşlanan biri olarak Kenshin serisini yakın zamanda başlamak istiyorum. Özellikle şu meşhur ova'larını merak ediyorum myanimelist ve andb'de puanları çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

Rica ederim Favori anime/manga seriniz olduğu için duygularınızı çok iyi anlıyorum. Yardımcı olduysam ne mutlu bana V-team gerçekten hızlı çeviriyor başka serileri olmasına rağmen hafta da 5-6 sayı güncel veriyor genelde. Aksilik çıkmazsa yazın seriyi tamamlayabilirler bile. Samurayları ve Japon tarihinden çok hoşlanan biri olarak Kenshin serisini yakın zamanda başlamak istiyorum. Özellikle şu meşhur ova'larını merak ediyorum myanimelist ve andb'de puanları çok yüksek.

Hocam size seriyi burada anlatamam. Zaten kelimelerle seriyi anlatmak mümkün değil. Şahsen filmler diziler kitaplar dahil birçok konuya ilgim vardır. Ama Kenshin gibi bir karakter yok. Eşsiz bir anime. Kesinlikle izleyin , pişman olmazsınız.

• O halde bana gerek kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

O halde bana gerek kalmadı

Bana bile kalmadı hocam

Neyse bizde hazır bulmuşken , keyfimize bakalım
  • www.turkcraft.com
    turkcraft.com
    http://www.turkcraft.com/X_Blade/06/21

şöyle serileri seviyorum desem biraz daha KANLI CANLI:D
  • X Blade 35-36
    Vinland saga 83
  • X Blade 37
    Vinland Saga 84-87

ÇEVİRİ İŞİNDE 9 YIL,FANSUBTA 6.YIL,G.T KILLARIM AĞARDI LAN.....MANGA İŞİNİ BİTİRİP ANİME ÇEVİRMEM LAZIM ARTIK LANNNNNNNNNNN.....................
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozman80

X Blade 37
    Vinland Saga 84-87

ÇEVİRİ İŞİNDE 9 YIL,FANSUBTA 6.YIL,G.T KILLARIM AĞARDI LAN.....MANGA İŞİNİ BİTİRİP ANİME ÇEVİRMEM LAZIM ARTIK LANNNNNNNNNNN.....................

Cinnet geçirmene az kalmış kolay gelsin hocam :)
  • X Blade 38-39
    Vinland Saga 88-89

@gummy:ehe ehe,yıllar önce dellendim zaten hebelelele
  • X BLADE 40-45
    VİNLAND SAGA 90-95
  • X BLADE 46-49 -SON-
    VİNLAND SAGA 96

Edit yapmıyorum artık,edtör olmadığı sürece...
  • Eden:its an endless world 69-72
  • Eden:it s an endless world cilt 11 (bölüm73-76 içinde)

bol bol atom bombası sallayıp,bir de kuantum teorisi çakıyorum bu sayıda(anlarsanız:)
  • Mardock Scramble: The Third Exhaust- Thora-
  • Vinland Saga 97
    Eden:it's an endless world 77-79

eden 79.bölüm için uyarmalıyım...midenizin kalkacağı bir işkence sahnesi var...
  • Vinland saga 98-100 -güncel-

[B]HErkes siteme gelip,manga önerebilir,boştayım belki sizin manganız çevrilir...[/B]
  • Slayers 1
    Eden:it's an endless world 80-81
  • slayers 2-3
  • Slayers 4-5
  • Herşey güzel de site biraz düzensiz gibi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.