Şimdi Ara

Çinliler hangi marka telefon kullanıyor, ne istiyor? DH Çin'de özel video (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
8.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Hiç objektif bir video olmamış.Tamamiyle ülkeyi yanlış tanıtmışsınız.1,5 milyar nüfuslu fakir bir ülkenin en zengin bölgelerinden birinde teknolojinin göbeğinde , hatta mağazanın önünde yapılan bir röpörtaj o ülkeyi ne kadar yansıtabilir.

adam çinin kenar mahallelerine gidip böbreğini mi çaldırsın sen tatmin olacaksın diye ?

Sen adamın avukatı mısın , yoksa yandaşçı mısın?
    Kim kimin böbreğini çalıyor , bir şeyler saçmalıyorsun ama ne saçmaladığından da haberin yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Hiç objektif bir video olmamış.Tamamiyle ülkeyi yanlış tanıtmışsınız.1,5 milyar nüfuslu fakir bir ülkenin en zengin bölgelerinden birinde teknolojinin göbeğinde , hatta mağazanın önünde yapılan bir röpörtaj o ülkeyi ne kadar yansıtabilir.

Oldu köy köy, şehir şehir gezip röportaj yapsın senin gönlünü alsın.

Tamam yapmasın 1,3 milyar nüfuslü ülkenin bir noktasında 6 kişiyle röpörtaj yapıp , 1,3 milyar nüfuslü ülkenin insanları bu marka model telefonları tercih kullanıyor diye haber yapsın.

• Bu videodan sonra ne kadar tüketim çılgını bir ülke olduğumuzu yeniden gördüm. Teknolojinin göbeğindeki bir ülke bile 4s kullanıyorken bizler hemen en son çıkan, en pahalı telefonu kullanıyoruz :(

• Biri çinlilere nexus u tanitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında bende androidciydim ama artık ram duşmanı bu sistemden vaz geçiyorum bize stabil sistem lazım

• admix A kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım ucuza satılanda 2g kullanıyorsunuz. 3g ve 4g için daha pahalı olanı almanız gerekiyor. Altyazıdaki beyaz font işi zorlaştırmış bayağı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

adam çinin kenar mahallelerine gidip böbreğini mi çaldırsın sen tatmin olacaksın diye ?

Sen adamın avukatı mısın , yoksa yandaşçı mısın?
    Kim kimin böbreğini çalıyor , bir şeyler saçmalıyorsun ama ne saçmaladığından da haberin yok.

evet hem avukatıyım hem de yandaşıyım.

Ona görderdikleri 3 adet MAc in 1 sini ben burada onu savunduğum için bana gönderdi.

kesinlikle 15 yaş altısındır.

• olum altyazıyı bitek ben okuyamadım la hem çok hızlı konuşuyo bu çekik gözlüler hemde sonraki sahnede arka planda beyaz olduğu için hiç bişey okunmuyo.

• Tek ilgimi çeken adamın çincesi çok sağlam :)

• Dostum eline emegine saglik. Altyazi rengini ve kamerayi degistirirsen ve degisik sorular sorarsan daha zengin bir icerik olabilirdi ama olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize sağlık çok iyi olmuş :)

• Bu kimin fikriyse,iyi düşünülmüş
    Röportajı yapan arkadaşı da,güzel çincesi ile gayet başarılı buldum,
    Tebrik ederim

• japon değil başlıkta da belirtildiği gibi ÇİN
  • bafbaf B kullanıcısına yanıt
    ömründe kaç kere çine gittin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Oldu köy köy, şehir şehir gezip röportaj yapsın senin gönlünü alsın.

Tamam yapmasın 1,3 milyar nüfuslü ülkenin bir noktasında 6 kişiyle röpörtaj yapıp , 1,3 milyar nüfuslü ülkenin insanları bu marka model telefonları tercih kullanıyor diye haber yapsın.

Arkadaşım videonun başında yer ve konum belirtiyor zaten. O kesimde zaten "iPhone" sonucu çıkıyorsa ip man'in köyünde de aynı sonuç çıkar.
    Çinliler de farkında BAZI çin firmalarının fakir ülkeler için göz boyayıcı ucuz ve kalitesiz mal ürettiğinden.

• TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Ne olacak ?

• bafbaf B kullanıcısına yanıt
    bir şeyi öne sürüyorsan bir nedenin veya kaynağı olmalı. ama yok trollsen bir şey diyemem.
  • Apple prestijli markadır bu doğru. Ama android iphone un ucuz altenatifi olabilir sadece 3000 tl ye android telefon satılması akıllara zarar. En baba android cihaz 1500 tl olabilir anca. Zaten android cihazlardaki donanım ve fiyatlandırmalara bakarsanız androidin daha fazla kendini prestij meselesine döndürdüğünü anlarsınız. Applei pahalandıran android. Zira iphone bana göre androidli herhangi bir üründen çok ilerde.gerek uygulama kalitesi gerekse çalışmasındaki düzgünlük olarak. Siz beğenip beğenmemekte özgürsünüz tabi ama. Ben androidli bir amiral gemisi cihaz alamayacak kadar fakirim. Pek prestijli biri de sayılmam. Ama ben adam gibi düzgün çalışan uçup kaçıyo iddasından ziyade yazılımsal kalitesi olan bir sistem istiyorum. 4 sene kullanayım istiyorum. Apple hayranı değilim ama samsungdan nefret ediyorum. Anladınız siz onu.

• herşey 1 yana 2 şey dikkatimi çekti

ADAM ÇİNCE KONUŞUO LAN RESMEN ŞAKIR ŞAKIR

KIRK YILLIk SAMSUNG OLMUŞ ŞAMŞANG GİBİ BİŞEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal3454 -- 28 Temmuz 2015; 1:17:31 >
  • Telefon standındaki bayan ne kadar da bilgili kendini bu konuda geliştirmiş. Türkiye deki çalışanları zaten biliyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.