Şimdi Ara

CINEMAXIMUMLAR'da [IMAX / 3D / 2D ] 5TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Etkinlik #Cinemaximum Para Aktarma #Paypal
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Tüm Cinemaximum sinemalarda geçerlidir.
    * Dijital kodlar Bugünün tarihine kadar geçerlidir.
    * HER GÜN HER SEANSTA VE HER FİLMDE GEÇERLİDİR.
    * Dijital kodlarınızı cinemaximum gişelerinde gişe yetkilisine vererek ,sinema biletinizi temin edebilirsiniz.
    * 2D 3D VE IMAX sinema biletine dahildir.
    * Bileti,haftaiçi veya hafta sonu seanslarında kullanabilirsiniz.
    * Seans süresince 3D Gözlük kullanımı bilete dahildir.
    * İSTİNYE KANYON AKASYA Gibi salonlar dahil bütün salonlarda geçerli

FİYAT:5TL

Sürekli ONLİNE ' m

HIZLI İLETİŞİM İÇİN WHATSAPP ARAMA 05392594927

ÖDEME:YAPIKREDİ BANKASI VEYA PAYPAL

Güven Sorunu Olanlar İçin Rütbe Yüksek İse Kod Sonra Ödeme Yapabiliriz.

REFERANSLARIM FAZLADIR. DEFALARCA SORUNSUZ VE YÜKSEK MEMNUNİYET İLE SATIŞ YAPTIM VE DEVAM EDİYORUM...
     CINEMAXIMUMLAR'da [IMAX / 3D / 2D ] 5TL

SORUNLU ALIŞVERİŞLERDE KONUM VAR AMA ORADAKİ ŞİKAYETÇİLERE SORABİLİRSİNİZ HERKESİN MADURİYETİNİ GİDERDİM!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• çalıntı kredi kartıyla kodlar alıp satan birisi , eski mesajlarında seansı sinemayı belirleyin alırım diyordu şuan aldığı siteyi değiştirmiş olacakki kod şeklinde satıyor kendini aracı konuma sokuyorki haberi yokmuş aracıy mağdur şekline bürünecek iş patlayınca dikkatli olun
  • araştırdım iftira diyorlar birileride değil diyorlar iki arada bir derede kaldık bu hafta sonu bende bunu kanıtlamak için 6 tl bir bilet alıcam bursadayım olan 6 tl ye oolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakko_22 -- 17 Kasım 2015; 1:58:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko_22

araştırdım iftira diyorlar birileride değil diyorlar iki arada bir derede kaldık bu hafta sonu bende bunu kanıtlamak için 6 tl bir bilet alıcam bursadayım olan 6 tl ye oolsun

iftira diyen sadece kendisi , 6 tl ile kalmayabilir sinemaya gitmek yerine karakolada gidilebilir. adamın ne yaptığı bariz ortada

quote:

Orijinalden alıntı: bu adamdan bilet alan bir mağdurun forumdaki mesajı

Valla benim 6 bilet de gitti ne yazık ki. Söylediğiniz süreden önce dolmuş biletler. Kabul edilmedi sinemada. Para iadesi yapmadınız. Onun yerine seans ve salon söylerseniz değiştiririm dediniz. Bir kez yapmak istedik ama sizi online bulamadık. Whatsapp konuşmaları halen telefonumda hatta. Baktım ki bu değişecek biletlere güvenip arkadaşlarla sinema planı yapmak uzun ve zor iş, başka arkadaşlardan almaya başladım o biletlerden vazgeçip. 36 lira uçtu artık.

Hatta ağzım yandığı için artık ikişer bilet alıyorum hep. 5-6 ve üstü çok riskli.

• Yav kardeşim yeter ama asılsız astarı olmayan iddaların sen bu 36 tl parası yanan adamla konuştun mu ne çalıntı kartı ben adama kod sattım 30 kasım diye 30 ağustos skt li satmışım boşa gitmiş biletler bende isterse para iadesi isterse kod vereceğim boş yapma varsa kanıtın göster çalıntı kart olsa o siteden sms gelmeden alışveriş yapılmıyor ne boş yapıyorsun be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moustacheur

Yav kardeşim yeter ama asılsız astarı olmayan iddaların sen bu 36 tl parası yanan adamla konuştun mu ne çalıntı kartı ben adama kod sattım 30 kasım diye 30 ağustos skt li satmışım boşa gitmiş biletler bende isterse para iadesi isterse kod vereceğim boş yapma varsa kanıtın göster çalıntı kart olsa o siteden sms gelmeden alışveriş yapılmıyor ne boş yapıyorsun be

şimdi bu senin mesajın kodları nerden bulduğunu açıklamışsın
    quote:

Orijinalden alıntı: Moustacheur

Kısaca durumu özetleyim ben ben iki yıldır bu adamın kodlarını satıyorum geçen yıl tek iade bile olmadı bu yıl sorunlar yaşandı ağustostan beri 300 400 tl için süründürdü beni resmen iki gün önce attı kodlar tarihi tam bilmiyorum ama kullanırsın dedi 50 kod attı bende forumda herkes 10 a 9 a sattığından bende 5 e zararına ama bana göre kar ben o paradan ümidimi kesmiştim bir an önce satayım derdindeyim

Yaz o zaman Kodları nerden alıyorsun ? adam vardı ondan alıyorum falan yazma 2 yıldır kod satmıyorsun sattığın kodlar patlayınca eski sistemle yenilemeyi teklif ediyorsun gideceğin seansı filmi söyle ben yenisini alıyım gibi ! bu kodları senin aldığını kanıtlıyor

Senin nerden aldığını vehangi yolla aldığını kanıtlaman lazım
    Cinemaximum senin kodlarını neden iptal ediyor ?
    Neden bir gün geçerli ?
    böyle kodu kimse görmedi bu forumda !
    aylardır bi adamın sana gönderdiği kodlar nasıl oluyorda bitmedi ?

Fırsat sitelerinde 15 tl ye sadece parayla satılan geçerliliği 3-4 ay olmasına rağmen bir gün yazdığın ve çoğu kara listeye alınan kodları veriyorsun bu kodları sadece parayla satan fırsat sitelerinden nasıl ucuza temin ediyorsun bunu yaz adam vardı o verdi yazma yani kaynağı nedir

• kodları nerden bulduğunu açıklama mesajın aynen bu şekilde

https://youtu.be/nT3l2CJ8lbE?t=3m39s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cinemaximum 2D-IMAX Bilet
    6 yıl önce açıldı
    Cinemaximum bilet 9 tl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bak bu adamın bana borcu vardı kodları verdi tarih belirtmedi adam x paraya aldı diye ben x + lara satmak zorunda değilim adam 10 a alsa ben 1 e bile satsam kardayım son 4 biletim kaldı biletleri ben alsam kanıtlarım yüzüne vura vura belgelerle ile ama sen çalıntı olduğunu kanıtla iftira atmak kolay yeni hesaplardan ben burda biletleri 10 a satsam bir allahın kulu yazmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodların bu fiyata satılamayacağı ve daha önce birçok kullanıcı mağdur etmiş olmanız da yeterli gerekçeler.

Kodları 5 TL'ye nasıl temin ettiğinizin de henüz üyeleri tatmin edebilecek bir açıklaması yok görüldüğü kadarıyla.

Olası mağduriyetlerin önüne geçmek için konu kilitlenmiştir.
    Satış konusu ve mesajlarınıza izin verilmeyecektir.

İtirazınız varsa Forum Destek'e yazabilirsiniz.

İyi forumlar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.