Şimdi Ara

Cinemaximum Biletleri 6.50 ₺ - Hızlı Teslimat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Diğer #Mybilet #Maximum Etkinlik #Cinemaximum #Imax Firma #Sinemania
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
     Cinemaximum Biletleri 6.50 ₺ - Hızlı Teslimat

✔ Tüm Türkiye’de (Hafta İçi / Hafta Sonu 7 Gün) Geçerli Biletiniz (3D, IMAX,MPX ve Premium Sinemalar Hariç): 6,50 ₺

------------------------------------------------------
    Kodlar haftaiçi ve haftasonu, 7 gün geçerlidir.
    Kodlar, 3D ve IMAX filmlerde geçerli değildir.
    Kodlar sanal ürün olduğu için iptal ve iadesi olmamaktadır.
    Kodlar 31.05.2016 tarihine kadar geçerlidir.
    Kodlar, VIP Salonlar, Zorlu Kanyon, Akasya, İstinye Park, City's sinema salonlarında kapsam dışıdır.
    Kodu gişe görevlisine söyleyerek girebilirsiniz.
    Kodu almadan önce güven problemi yaşan olursa üyelik tarihi eski ve referansı varsa ilk önce kod gönderilebilir.
    ------------------------------------------------------

R10 Multi:http://goo.gl/F2P2mH

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

- Yeni Üyeler Bilgilendirme

Forumda yeni üyeler ve referansı olmayan üyelere ödeme yapılmadan kesinlikle bilet verilmeyecek ısrarla istemeyin lütfen, güven problemi yaşayanlara ilk önce biletini teslim edebilirim yazdım diye iyi niyeti suistimal etmeyin bu bilgilendirmeyi yapmamdaki amaç foruma yeni kayıt olmuş kişiler PM atıp hesap bilgisi aldıktan sonra herhangi bir ödeme göndermediği halde ödeme gönderdim diyip ısrarla bilet istemesinden veya verdiğim bilet kodunu kullanıp daha sonra "bu kod kullanılmış, yenisini gönder" demelerinden hatta ek olarak bu ilan altından yorum yazmalarından kaynaklanıyor, arkadaşlar kodları göndermeden önce zaten kontrol ediyorum sizde cinemaximum müşteri hizmetlerini (0850 220 09 67) arayarak kontrol edebilirsiniz o yüzden bu tür davranışlarda bulunmayın ne kendi vaktinizi nede benim vaktimi harcamayın.
    6,5 TL için günaha girmeyin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Online Teslimat -- 11 Nisan 2016; 15:16:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kendisinden 2 adet kod aldım.Akşam filme gideceğiz.Hızlı,anlaşması kolay satıcı.Tavsiye edilir
  • Arkadaş yeni üye fakat son derece güvenilir. Dün 2 bilet aldım ve sorunsuz izledim. Teşekkürler.
  • Yeni üye ve ucuz fiyat olunca aklıma çalıntı kredi kartıyla alındığı düşüncesi geldi. Satan arkadaş iptal olan bir organizasyon biletleri olduğu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekadamm -- 19 Mart 2016; 10:06:39 >
  • Hızlı ve ilgili satıcı, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 bilet aldim sorunsuz calisiyor tsk

• Herkese yorumları için teşekkürler, satışlar devam ediyor ihtiyaç halinde PM gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Online Teslimat -- 10 Nisan 2016; 14:36:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cinemaximum bilet 9 tl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim kodları göndermediniz. Hala bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eng_ener

Benim kodları göndermediniz. Hala bekliyorum.

PM olarak gönderdim.
    Satışlar devam etmekte.

• Güvenilir bir arkadaş , kodlar problemsiz çalışmakta.gönül rahatlığınca alışveriş yapabilirsiziz.
  • Arkadaştan 2 adet bilet aldım sorunsuz filmimi izledim, kendisi güvenilir rahatça alışveriş yapabilirsiniz.

• Neden uzaklaştırıldı acaba arkadaş. Aldığım kodların hepsi sorunsuzdu. Gayet uygun fiyata satıyordu. Önce kodları göndermişti. Parasını sonra ödedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan baş

Güvenilir bir arkadaş , kodlar problemsiz çalışmakta.gönül rahatlığınca alışveriş yapabilirsiziz.

quote:

Orijinalden alıntı: menelan

Arkadaştan 2 adet bilet aldım sorunsuz filmimi izledim, kendisi güvenilir rahatça alışveriş yapabilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkürler, tekrar beklerim.

quote:

Orijinalden alıntı: yaso1975

Neden uzaklaştırıldı acaba arkadaş. Aldığım kodların hepsi sorunsuzdu. Gayet uygun fiyata satıyordu. Önce kodları göndermişti. Parasını sonra ödedim.

Yorumunuz için teşekkürler, yanlış anlaşılan bir olay vardı durumu izah edince inceleyip tekrar hesabımı açtı moderatör.
    Satışlar devam ediyor.

• Arkadaş güvenilir, tarafımca bir gecikme oldu ödeme de, sağolsun hiç problem olmadı.
  • Merhaba arkadaşım neden böyle ucuz acaba ? geçen sene üyeydim foruma ( 5 tl sinema ile birlikte popcorn bileti aldım neden ucuz diye sorgulamadan ) bu tip bir kullanımdan başıma savcılığa kadar iş aldım ( hemen üyeligimi vs kapattım eski nick'im zuzu13'dür ) açıkca belirtirseniz hangi iptal olan kampanya burda yazmamışssınız ama r10 yazan konunuzu yazmışssınız ilanınızda onada bakmak istedim. bende ailece gideceğim sinemaya biletler almak istiyorum ama herkese faydası olur diye sorunu burdan belirteyim dedim. teşekkürleri sunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_398

Arkadaş güvenilir, tarafımca bir gecikme oldu ödeme de, sağolsun hiç problem olmadı.

Yorumunuz için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafabolukdemir

Merhaba arkadaşım neden böyle ucuz acaba ? geçen sene üyeydim foruma ( 5 tl sinema ile birlikte popcorn bileti aldım neden ucuz diye sorgulamadan ) bu tip bir kullanımdan başıma savcılığa kadar iş aldım ( hemen üyeligimi vs kapattım eski nick'im zuzu13'dür ) açıkca belirtirseniz hangi iptal olan kampanya burda yazmamışssınız ama r10 yazan konunuzu yazmışssınız ilanınızda onada bakmak istedim. bende ailece gideceğim sinemaya biletler almak istiyorum ama herkese faydası olur diye sorunu burdan belirteyim dedim. teşekkürleri sunuyorum

Geçmiş olsun, detaylı kaynak bilgisini PM olarak gönderdim.
    Ek olarak forum moderatörüne PM olarak'da kaynak bilgisi ilettim inceleyip onay verdi bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Online Teslimat -- 23 Mart 2016; 18:14:23 >

• Teşekkür ederim beyefendi ancak cevap alamadım mesajıma bakarmısınız
  • Yaklaşık 3 saattir defalarca online olmasına rağmen arkadaş mesajımı okumayıp cevap atmamıştır. ( Buraya yada bana AA görmemişim diyecek ) Bana kanıt niteliginde bir siteden alınma toplu çek resimleri gönderdi ancak kendi aldığına dair bir ibare yok Hesabımdan alındığını gösterin dedim açıklamadı şimdi mesajını görmedim diyecek tabi

Benim başıma talihsiz bir olay geldi bu çeklerle ilgili diger arkadaşlarıda uyarmak boynumun borcudur.

Bence Satıcı Sırf ÇEK satmak için üye olmuş Site yönetimine de bunları sunuyorsa alıcı satıcı arasına girmez yönetim şikayet olmadıkça ama bunların kokusu benim olayım gibi 2 ay sonra çıkar ugraşırsınız aman dikkat edin ben yandım siz yanmayın.

Muhtemelen birinin kredi kartı ile alınmış bu arkadaşada satılmış mesele bu r10 konusunda çekilişle 10 tane kod dagıtıyor arkadaş bedava Banada Zararımı çıkarmak için böyle ucuza veriyorum dedi LÜTFEN DİKKAT EDİN !

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafabolukdemir

Yaklaşık 3 saattir defalarca online olmasına rağmen arkadaş mesajımı okumayıp cevap atmamıştır. ( Buraya yada bana AA görmemişim diyecek ) Bana kanıt niteliginde bir siteden alınma toplu çek resimleri gönderdi ancak kendi aldığına dair bir ibare yok Hesabımdan alındığını gösterin dedim açıklamadı şimdi mesajını görmedim diyecek tabi

Benim başıma talihsiz bir olay geldi bu çeklerle ilgili diger arkadaşlarıda uyarmak boynumun borcudur.

Bence Satıcı Sırf ÇEK satmak için üye olmuş Site yönetimine de bunları sunuyorsa alıcı satıcı arasına girmez yönetim şikayet olmadıkça ama bunların kokusu benim olayım gibi 2 ay sonra çıkar ugraşırsınız aman dikkat edin ben yandım siz yanmayın.

Muhtemelen birinin kredi kartı ile alınmış bu arkadaşada satılmış mesele bu r10 konusunda çekilişle 10 tane kod dagıtıyor arkadaş bedava Banada Zararımı çıkarmak için böyle ucuza veriyorum dedi LÜTFEN DİKKAT EDİN !

Mesajınızı şimdi görüyorum evet.
    Size kaynak bilgisi ilettim ek olarak gönderebileceğim resimi'de yazdım, bilet satmak için üye oldu gibi geliyor yazmışsınız profilinize baktım sizde 2 gün önce üye olmuşsunuz banada karalama yapmak için üye olduğunuz gibi geliyor ?

Herhangi bir alışverişimiz oldu mu sizinle? olmadı o yüzden gelip buraya yorum yazma hakkına sahip değilsiniz daha önce başınıza gelen olaya üzüldüm geçmiş olsun bunu özel mesajda'da belirttim fakat gelip bana önyargı ile yok onun bunun kartı ile alıyorsunuz muhtemelen diyemezsin, ister ücretsiz dağıtırım ister tanesini 1000 tl'den satarım kimse karışamaz buna.

Muhtemelen forumdan bilet satan birinin fake hesabısın bunuda anlıyabiliyorum, mesajınızı report ettim.

• Dogru dion kardes bende ayiktim adam sirf karalamak icin hesap acmis:)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.