Şimdi Ara

Cinemaximum 3D İMAX- Markafoni Alt limitsiz-Hepsiburada 10 TL-Dominos-iTunes 10 TL-Trendyol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Diğer #iTunes Etkinlik #Cinemaximum Firma #Hepsiburada #Markafoni #n11 Yiyecek #Dominos Pizza
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Cinemaximum 3D İMAX- Markafoni Alt limitsiz-Hepsiburada 10 TL-Dominos-iTunes 10 TL-Trendyol

Kendi hesabınızda kullanabileceğiniz ALT LİMİTSİZ 10 TL değerinde kod >>> 6 TL (Aralık 2015)

*Geçerli olmayan kategoriler : Kazanılan çekler, bebek bezi, chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, iPhone 6, iPhone 6 Plus,hediye kartı, TL kartı,kağıt-etiket ürünleri, TL yükleme, Vodafone sözleşmeli ürünleri ve hepsiburada.com dışındaki diğer satın alma seçenekleri altından verilen siparişlerde kullanılamaz.

Cinemaximum 3D İMAX- Markafoni Alt limitsiz-Hepsiburada 10 TL-Dominos-iTunes 10 TL-Trendyol

iTunes ve Appstore'da kullanabileceğiniz istediğiniz oyun müzik program almanızı sağlayan 10 TL değerinde kod >>> 5 TL

Kodu kullanmak için:

1. iTunes Store’u açın.

2. En alta gidin ve Kodu Kullan’a tıklayın veya dokunun.

3. Verceğim Kod'u girin.

4.Kodlar birleşmektedir. Beş kod alırsanız hesabınızda 50 TL bakiyeniz olur.

Tüm Cinemaximum'larda geçerli 3D ve İMAX dahil sinema bileti kodu >>> 7.5 TL(s.k.t 31.07.2015)
    (çalıntı yakala.co kodu değildir zaten kodlar geçersiz sayılmaktadır gişede kalırsınız)

Türkiye genelindeki Cinemaximum sinemalarında 15 Ağustos 2015'e dek Disney Pixar'dan Ters Yüz filmini izlemenizi sağlayan kod >>> 5 TL

Kendi hesabınızda kullanabileceğiniz ALT LİMİTSİZ 5 TL kod >>> 2 TL(s.k.t 27.07.2015)

Kendi hesabınızda kullanabileceğiniz ALT LİMİTSİZ 10 TL kod >>> 4 TL(s.k.t 31.07.2015)

Hatemoğlu mağazalarında kullanabileceğiniz 150 TL alt limitli 50 TL indirim kodu >>> 10 TL(s.k.t 31.07.2015)

Dominos'tan 3 orta boy ince hamur pizza + 1 litre Coca-Cola'yi 93,60 TL yerine 32,90 TL'ye almanızı sağlayan kod >>> 3 TL
    (s.k.t 18.07.2015)

Trendyol 75 TL alt limitli 20 TL indirim yüklü hesap >>> 4 TL (31.07.2015)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 9 Temmuz 2015; 21:37:09 >

• Öyle ilgili bir arkadaş ki hiç tanımıyorum ama güvenim tam. Kod aldım kodda sorun çıktı diye kendi denedi çalışan kod yolladı üstüne de benim hatam dedi indirim bile yaptı. Yapmak zorunda değildi ben böyle bir şey teklif etmedim ama onun böyle bir şey yapması çok hoş. Teşekkür ediyorum ilgisine, dürüstlüğüne. Kolay gelsin.
  • realanddark R kullanıcısına yanıt
    Samimi yorumun için çok teşiekkürler hocam telrar görüşmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.