Kardeşlerim bu ülkede ayda birsürü tv kartı satılıyor bunlarında çoğu avermedia. yok mu aranızda bu yeni kartlarda cine 5 i çözen....
ben avermedia ile izliyorum tabi sesi ve görüntüyü ayrı programla kırıyor çok da güzel çözüyor
Cine 5 i çözmek çok kolay çünkü nagravision şifreleme tekniği kullanıyor. Cine 5 uzun yıllardır her türlü TV kartıyla çözülebilir. Malesef ses ayrı çözülüyor. Google dan Cine 5 çözme felan gibi arattırsan türkçe sayfalarda birsürü program bulursun mesela more TV gibi. Ama CINE 5 in eski esprisi kalmadı artık güzel filmler olmuyor ve fantazi kuşağı da hep tekrarlardan ibaret. benim tahmimm cine 5 çiler de budurumu bildikleri için yatırım yapmıyorlar cine 5'e yani gözden çıkarmışlar.
Aslında Cine5 de çözen, ama benim çözücüden çok tv kartı yazılımı olarak kullandığım Syster6e adlı harika bir yazılım vardı. HT Pentium 4 işlemci aldığımdan beri hiç çalışmadı. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı? Böyle bir uyumsuzluk var mı?
kaotika
kullanıcısına yanıt
Üzülme! Cine5'teki Şifresiz Ekranı Gördüm Ve Robolabb'ı İzledim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme