Şimdi Ara

Çinden Ürün Getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi çinden ürün getirtip gittigidiyor tarzı sitelerde satmak istiyorum.Üniversite öğrencisiyim okul harçlığımı çıkarsam yeter.Sizce ne gibi ürünler getirebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babamlar cinden telefon şarj ve kabloları getirttiriyor yürüyor valla

• quote:

Orijinalden alıntı: ssagong

Babamlar cinden telefon şarj ve kabloları getirttiriyor yürüyor valla

İyi günler hocam Hangi markalar satılıyor genelde?Alibabadan mı getiriyorlar?

• Bende düşünüyorum takip

• arcyria61 A kullanıcısına yanıt
    Yok babam gitti Çin'e halletti kendi getirttirdi ayrı marka hepsini kutuladılar günde bin tane kutuluyorlar kaliteli markalar kataloğunu atarım yarın

• quote:

Orijinalden alıntı: ssagong

Yok babam gitti Çin'e halletti kendi getirttirdi ayrı marka hepsini kutuladılar günde bin tane kutuluyorlar kaliteli markalar kataloğunu atarım yarın

Banada atarmisin

• Peki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler hocam bekleyecem mesajını.Başka önerisi olan var mı ? Benim durumumda olup düşük bütçeli çalışan?

• Çinden getirmek yerine üretmeyi düşünsek keşke

• just4techno kullanıcısına yanıt
    Hocam ne ettin ya ticaret amaçlı düşünmüyorum zaten okul harçlığım çıksın yeter o kadar zaman harcayamam zaten

• Yanılmıyorsam, bir yıl içinde beşten fazla ürün getirttiğinde, ticari olarak sayılıyor ve vergi ödüyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leineia

Yanılmıyorsam, bir yıl içinde beşten fazla ürün getirttiğinde, ticari olarak sayılıyor ve vergi ödüyorsun.

Biliyorum hocam 75 euro sınır var 5 kere 225 euro 700-800 civarı bi para yapıyor fiyatlara bakarsanız alibabadan cok cok ucuz şeyler var bu bütçeyle 4000-5000 yapılabilir mantıklı alışverişler yapılırsa bu yüzden deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum

• Bu çine gidip ürün getirtip satıp da zengin olan olursa başarı öyküsünü merak ile bekliyorum
  • Merhaba arkadaşlar, öğrenci işi (düşük bütçeli) dış ticaretle ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Şirketimiz Çin(HongKong) dedir. Getirmek istediğiniz ürünler için buradan yada mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz... onurgecee@hotmail.com

İyi Çalışmalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.