Bildirim
Çinden Ürün Getirmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Babamlar cinden telefon şarj ve kabloları getirttiriyor yürüyor valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ssagong
Babamlar cinden telefon şarj ve kabloları getirttiriyor yürüyor valla
İyi günler hocam Hangi markalar satılıyor genelde?Alibabadan mı getiriyorlar?
Bende düşünüyorum takip
Yok babam gitti Çin'e halletti kendi getirttirdi ayrı marka hepsini kutuladılar günde bin tane kutuluyorlar kaliteli markalar kataloğunu atarım yarın
quote:
Orijinalden alıntı: ssagong
Yok babam gitti Çin'e halletti kendi getirttirdi ayrı marka hepsini kutuladılar günde bin tane kutuluyorlar kaliteli markalar kataloğunu atarım yarın
Banada atarmisin
Peki.
Teşekkürler hocam bekleyecem mesajını.Başka önerisi olan var mı ? Benim durumumda olup düşük bütçeli çalışan?
Çinden getirmek yerine üretmeyi düşünsek keşke
Hocam ne ettin ya ticaret amaçlı düşünmüyorum zaten okul harçlığım çıksın yeter o kadar zaman harcayamam zaten
Yanılmıyorsam, bir yıl içinde beşten fazla ürün getirttiğinde, ticari olarak sayılıyor ve vergi ödüyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Leineia
Yanılmıyorsam, bir yıl içinde beşten fazla ürün getirttiğinde, ticari olarak sayılıyor ve vergi ödüyorsun.
Biliyorum hocam 75 euro sınır var 5 kere 225 euro 700-800 civarı bi para yapıyor fiyatlara bakarsanız alibabadan cok cok ucuz şeyler var bu bütçeyle 4000-5000 yapılabilir mantıklı alışverişler yapılırsa bu yüzden deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum
Bu çine gidip ürün getirtip satıp da zengin olan olursa başarı öyküsünü merak ile bekliyorum -
Merhaba arkadaşlar, öğrenci işi (düşük bütçeli) dış ticaretle ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Şirketimiz Çin(HongKong) dedir. Getirmek istediğiniz ürünler için buradan yada mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz... onurgecee@hotmail.com
İyi Çalışmalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X