Şimdi Ara

çinde kopek eti yiyen insanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -iceinmyveins-

müslümanların bu kadar cahil olması tesadüf olamaz bence.

Söylediklerin senin inancın için geçerli, dünyadaki tüm insanların islam dinine uygun yaşamasını mı bekliyorsunuz? İsteyen kedi yer isteyen köpek yer isteyen fare yer size ne? Senin inancına göre kuzu,dana yemek nasıl bir engel teşkil etmiyorsa onun inancına göre de köpek yemenin bi mahsuru yok.
    Kendini haklı çıkarmaya çalışırken saçma şeyleri savunuyorsun, git eve çatıdan gir, tuvaletini sokağa yap, su yerine sıvı nitrojen iç. Bunlar da farklı olduğu için savunulması gereken şeyler bence, neden olmasın ki dimi? O kadar mantıksız şu yazdıkların.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yesinler daha iyi yoksa kaynakları tüketirler. Zaten kendi yaptıkları heykele tapan tipler onlara göre caiz.

Asıl düşünmemiz gereken nokta açlıktan kırılan insanlar ve ümmetin duyarsızlığı.

• 'Köpek yemiyorum çünkü köpeğin bi karakteri var'

• Arkadaşlar kim ne yer yemez karışmıyorum lakin adamların köpek bayramı gibi biseyi var ve köpekleri satıyorlar kafeste ama aktivistler gelip engel olmaya engel olmadığı yerde de köpekleri satın alıp kurtarmaya çalışıyor. Neden peki ? Cunki bu hayvandan da aşağı insanlar köpeği öldürmeden önce büyük bir sopa ile köpeği dövüyorlar cunki daha lezzetli oluyormuş ???? Kedileri canlı canlı kaynar suya atıp daha hayattayken derisini bı çırpıda yüzüyorlar. Ve bunun gibi bir çok şey. Çin çok salak kültürlerin olduğu bir yer. Örneğin 100 yıl öncesine bakın kızların ayakbilekleri daha küçükken sarılarak gelişimleri engellenip eğri büğrü yürümeleri sağlanıyordu ve buna sexylik diyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 15 Nisan 2018; 8:18:17 >
  • Köpek eti cinsel gücü artırîyomuş knk o insanlar muhtemelen çok azgın oluyodur

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 19:2:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82BEAE867

Arkadaşım anlamıyor musun durumu? Neden dine falan çekip duruyorsun konuyu. Sana diyorum ki, bu hayvanların şu anda doğal seçilime yenik düşmememelerinin sebebi insan. Bunu anlamayacak kadar sığ beyinli misin? Bak tane tane anlatıyorum sana, önyargısız bir şekilde okuyup anlamaya çalış:

Şu anda çiftliğe gittiğinde gördüğün koyunun var olma sebebi onun bakımını yapan çiftçi. Eğer o çiftçi olmasa ne olur sana göstereyim:

Bu yukarıda gördüğün koyunun senelerdir derisi kırpılmamış. Sonuç olarak derisi hem enfeksiyon üretmiş hem de önünü göremeyecek raddede uzamış. Yani hayvan teknik olarak kör. Bana söyle şimdi, bu hayvan insan olmadan nasıl var olsun? Nasıl doğal seçilime yenik düşmesin? Koyunun günümüzde bu denli savunmasız ve güçsüz olmasının sebebi insandır. İnsan olmasa var olur muydu? Tabii ki, zaten koyunun atası pek savunmasız bir hayvan da değil:

Bu Mouflon (Yaban koyunu diyebiliriz) denen hayvanın koyunun atası olduğu düşünülüyor. Gördüğün gibi boynuzları var ve koyun gibi savunmasız değil. Eğer insan olmasaydı bu gibi bir hale bürünürdü koyun evrim sürecinde.

Umarım anlamışındır. Anlamadıysan yapacak bir şey yok. Daha da yazmam.

Ha bir de köpekleri sormuşun. Köpekle insan arasındaki duygusal etkileşim ortada. Yüzyıllardır köpek insana sadıklığıyla bilinen bir hayvan. Koyun sadık değil mi dersin şimdi, ona da cevabı vereyim: Koyun insana avlanırken yardım etmez, evini korumaz, insanı korumaz.

Ayrıca, bir canlının beslenme biçimi o canlının etinin tadını etkiler. Diğer canlıları yiyerek beslenen canlının tadı, otlarla beslenen canlının eti kadar güzel tad vermez. Bunun deneyini de şehir güverciniyle, kırsal alandaki güvercini yiyerek deneyimleyebilirsin. Şehir güvercininin tadı rezalet olacaktır çünkü şehir solucanı bol miktarda böcek ve solucan yer.

Veyahut, bal ile beslenen bir ayı eti ile balıkla beslenen bir ayının eti arasında dağlar kadar fark vardır.

Bunlar çok basit düzeyde biyoloji bilgileri bu arada. Sözde herkes lisede biyoloji falan görüyor.

Alıntıları Göster
    Güzel tokatlamışsın çin yandaşı moronu helal

• Köpek dışında hangi hayvanı yerseniz yiyin fakat köpek belki de insandan sonraki en zeki canlı, yeri geliyor seninle üzülüp seninle eğleniyor, seni korumak için canını feda ediyor, insana insandan daha sadık hatta sahibi ona işkence etse bile sahibinden vazgeçmiyor vb birçok yazılacak şey var. Ben böyle bir canlıyı yiyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezfotek

Köpek dışında hangi hayvanı yerseniz yiyin fakat köpek belki de insandan sonraki en zeki canlı, yeri geliyor seninle üzülüp seninle eğleniyor, seni korumak için canını feda ediyor, insana insandan daha sadık hatta sahibi ona işkence etse bile sahibinden vazgeçmiyor vb birçok yazılacak şey var. Ben böyle bir canlıyı yiyemem.
    zeka ve yasam hakki arasinda bir iliski yoktur.

o mantiktan gidersek, hitler almanyasinda yapildigi gibi mesela dogustan zekasi dusuk olanlari gaz odalarina filan gondermemiz meşru olabilirdi. hatta senden daha akilli birinin seni oldurmeye hakki olurdu

birileri mesela dinen kopek yenmesini yanlis bulabilir onlar domuz da yemiyorlar o zaten onlar icin normal birsey buradaki sacmalik su

elin cininde, dunyanin obur ucunda, adamlar kopekleri yiyor batida ve hatta turkiyede bir gurup manyak cikip diyor ki adamlara, inek tavuk filan yiyebilirsiniz ama bunlari yiyemezsiniz. ayni manyaklar mesela turkiyede sokaklarda basibos dolasan kopekleri de akillarinca savunuyorlar ve birsuru soruna neden oluyorlar. kisacasi bu hayvanlarin orada yenilmesine karsi cikmak eger dini sebepten kaynaklanmiyorsa bir cesit manyaklik turudur. sebebi tamamen kopek seviciligi denen garip bir tarz kisilik bozuklugudur. bu sapikliga sahip olan insanlar sadece turkiyede yasamiyor disarda da ziyadesiyle mevcut. benim burada dikkat cekmek istedigim asil konu da buydu.

cunku bu tip insanlar icin hayvan yada onlarin haklari yoktur sadece kedi ve kopek vardir bu da bir cesit hastalik, psikolojik bozukluk seklinde kendini gosteren bir olaydir

not ilgili sapiklar ayni zamanda cok saldirgan ve fanatiktirler. mesela futbol takimi tutan holiganlar gibi fakat bunlar kedi ve kopekleri tutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 15 Nisan 2018; 10:59:28 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.