Şimdi Ara

Cinci Hoca’yı döverek öldürdüler....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mersin'de, "Cinci hoca" olarak tanınan 75 yaşındaki Abdullaziz Hocaoğlu, evinde sopalyla dövülerek öldürüldü.
    Karaduvar Mahallesi’ndeki iki bekçisi olan çiftlik evinde yaşayan Hocaoğlu, pazartesi sabahı evinde oğlu Ethem Hocaoğlu (37) tarafından kanlar içinde bulundu. Narenciye üreticiliği de yapan Hocaoğlu, Özel İmece Hastanesi’nde götürüldü.
    Kimliği saptanamayan kişi veya kişilerce dövüldüğü anlaşılan Hocaoğlu, yoğun bakıma alındı. Muska yazdığı için birçok kez cezaevine girip çıktığı belirtilen Hocaoğlu, dün yaşamını yitirdi.

2 eşi vardı
    İki eşli ve dört çocuk babası olan Hocaoğlu’nun, sürekli korunan evindeki kasasının açıldığı ancak içinden bir şey alınmadığı belirlendi.
    Çukurova başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinden gelen kişilere muska yazdığı öne sürülen Hocaoğlu’nun cenazesi, Karaduvar Mahallesi’nde çok sayıda kişinin katılıdığı cenaze namazının ardından toprağa verildi

bildiğim kadarıyla bu işler Kuran-ı Kerimde en büyük günahların birtanesi oluyor.

• Su testisi su yolunda kırılır
  • Cinler dalmıştır
  • aynen oyle olmuş!
    quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Su testisi su yolunda kırılır
  • iyi olmuş demek geliyor içimden...ama sonuçta ortada bir cinayet var
  • HABERLERDE İZLEDİM ADAMDIN 3 KATLI VİLLASI GARAJINDADA Bİ MERCEDES WARDI. BU ZAMANDA BÖLE MESLEKLER İN
  • iyi olmuş dicem günah diye diyemiyorum.Allah(c.c) hesabını bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkemizde ne kadar çok bu yöntemlerden medet umanlar var. Yapanda yaptıranda büyük günah işliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

Cinler dalmıştır

aklımı okudun resmen katlıyorum
  • Büyük Günah olması öldürülmesini gerektirmez Rebel Rude.. Cincilik vs saçma şeyler ama Hakkın yarattığına kıymak kimin hakkıdır ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.