Şimdi Ara

cinayet olağan sayılarak katil kaçırıldı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tv izlemediğimiz halde 03.03.2009'da (07.03.1991 doğum tarihi itibariyle) 18 yaşına girmek üzere olan Münevver Karabuılut isimli bir genç kızın, nasıl zengin olduğu tarafımızca malum olmayan, bağlantıları fazla olduğu anlaşılan bir tayfanın (yine 18 ine girmeye yakın) çocuğu tarafından parçalara ayrılmasıyla işlendiği haber edilen cinayeti hayatın içinde öğrendik. Her zamanki halka propaganda amacı taşıyan, rastgele seçilmiş bir olay mıdır anlayamamıştık. Zaman geçtikçe başka başka bişiler ortaya çıkıyor, gündem oluyor. BU cinayetin tekrar gündeme gelmesi siyasetle, zamanında yapılmış olabilecek örtbas ile alakalı olabilir mi ?


    Defne Joy Foster gibi fetö-hükümet taraftarlığı ile alakalandırılmış ve polis vb kurumlar tarafından örtbas edildiği iddia edilen birçok cinayet tekrar gündeme gelmişti. Çocuk Rabia Naz'ın sebepsiz çatıdan atlaması ayrıca Yeldane Kaharman'ın uğradığı iddia edilen tecavüz sonrası şüpheli ölümü gibi.


    Deliller çok karışık, karmakarışık, yalanlanıyor, örtbas edildi deniyor. Ama katil tarafın itirafı ile katil olarak anılanın gününü gün eden farklı kızlarla gayri meşru bir hayat yaşayan karakteri düşünülürse, cinayet ifadesinde olduğu gibi kendisine bağlanmadı diye bir kızı öldürmesi ihtimal midir ?


    ------>>>Değerli forumdaşlar, maktulenin arkadaşları vb detaylı yazabilirler denk gelirseler. Ayrıca konu içerisindeki haber ve bilgiler için referans-geçtiği yer bilgileri sunabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 13 Ağustos 2023; 6:26:3 >







  • Önemli Şüpheler, (İlk 16 madde konu açılış -Tarih 10 Ağustos 2023 08:38:47-mesajındaydı kısaltmak için 2. mesaja taşındı.)

    1. sevil atasoy denen bir kadın ki "kanıt" isimli suç araştırma programına adli tıp uzmanı olarak sunmuş kişi olsa gerek, tvye katilin avukatıyla ve maktulenin ailesiyle birlikte mehmet ali birandın programında çıktı ve adli tıp kurumunun başkanlığını yapmış kişi olarak kurumu dejenere edecek, çalışanlarının işlediği suçlar-hırsızlık gibi acaip biçimde kötü reklamını yaptı. Tam da olay incelemesi katil tayfayı ele almışken?? Ne iş?? Hem de abdUllah öcalan ile görüşen mehmet ali birandın programında? Tam da aileyi karşılarına almış ve hiçbir gerginlik olmadan yapılan bir yayınla? Bağlantıları fazla olan kişiler için bu ayar zor olmasa gerek.
    2. Maktulenin naaşı üzerinde aynı aileye aidiyeti tespit edilen birçok erkeklik sıvısı-meni bulunuyor. Canlı canlı kafasının kesildiği kayda giriyor.... Ve daha neleer.
    3. Çooook sonrasında katil intihar etti dendi ama inanılmıyor. BU denli kesin ispatı olacak bir hususta ne eksik bırakıldı ki şüpheye yer kaldı? Bu intihar haberi üzerine aile bir şekilde cezaevine çağrılıyor, cezaevinde olduğu konu olan intihar olayının aileye aktarılması için. Böyle bir gerek mi var ? Ancak aile ve avukatları hiçbir delil ve bilgi hakkında aydınlatılmadan geri yollanıyor. Neden çağrıldı o zaman? Acaba sanki aile bile çağrıldı konu ispatlandı demek için mi? Muamma intihar olayı sonrası çağrılan aileden anneye, savcı olan bayan sarılıyor ve ağlıyor kendisinin öğrenci(hukuk)lik zamanından beridir davayı takip ettiğini belirtip aileye destek sözleri ediyor. Bu tip duygusal girişimler insanın kontrolünü ve dirayetini, gerginliğini odaklanmasını dikkatini kaybettirir. Basiretini bağlayabilir. ACaba bunu isteyen birileri oldu mu ?
    4. katilin intiharı sonrası ilgili savcı derhal dna örnekleri aldıklarını söylüyorlar katilden. Zaten cesed ortadaysa ne örneği? Neyin ispatı bu ? İLeride tespit edilebilecek şahabelere karşı ispat mı ? Yani ileride cesede ulaşılamaması halinde intiharın kesin olduğu ama cesedin çalındığı biçiminde?
    5. katilin babası da olaya dahil ve avukatı metin feyzioğlu denen barolar başkanlığı da yapmış kişi. Bu cinayete nasıl bu üst düzey müdafaa?
    6. katilin kızkardeşi maktule öldürülürken şeytani şekil olarak da anılan "v" harfi şeklindeki cesede bırakılan izi taklid eden bir resmi internetten sunuyor. Makas "v" şekline getirilmiş ve bir boğaz keser gibi. Yakın zamanda.
    7. katil olarak anılan 18 yaşının altında ve ifadesinde "neler olduğunu hatırlamıyorum" diyor. Suçu üstlenmesi mi sağlanmış?
    8. Maktule ile katil olduğu iddia edilen tanışık kişiler arasında olduğu konu olan msn(o dönemde aktif mesajlaşma programı) yazışmaları ortaya çıkıyor. Mesajlarda kız erkeğe yanaşmak istiyor ve erkek tarafından sert bir dille dışlanıyor ve kız yanaşıyor gibi görünüyor. Ne hikmetse bu mesajlar katil olarak anılan şahsın bilgisayarından çıkıyor ve objektif bir kaynak-kurum teyid etmiyor.
    9. Bahsedilen msn konuşmaları her ne kadar katil tarafı üstün ve maktule kızı yaklaşmaya acındırmaya çalışıyor gibi gösterse de, kızın erkeği reddettiği yazılı mesajlarda. Yaklaşma sebebi erkeğin zenginliği gücü olabilir ki, bunu bildiği halde reddettiği birisini msn yazışmalarında olduğu gibi neden yanaşmaya çalışsın? Hani msn yazışmalarında geçtiği gibi gereksizce fazla biçimde... ? BU yazışmaları hazırlayan bir kaynak varsa, gerçek hayatta bilinen bilgilere aykırı kalamayacaktır. Yani tamamen kızı yaklaşmaya çalışıyor diye geçse, o zaman arkadaşları şahitlik eder ki bu kız bu erkeği reddetti ne yanaşması? BU soruya da cevap verilmiş gibi en başından.
    10. erkeğin reddedilmesinin intikamı, bu kişinin kurban seçilmesi ile alakalı mıdır ?
    11. Msn yazışmalarında kurban olan kız tarafından ölümle ilgili ve bazı sivri kısımlar bulunmakta.
    12. Msn yazışmalarında kız birçok kere "senle mi konuşuyorum sanki başkası var" tipinde sözler söylüyor. Kızı hiçe sayarak başka birisiyle birlikte dalga geçiyor ve belki analiz ediyor olabilirler mi? Nitekim erkeğin kıza kendisine ulaşmaya mı çalışıyorsun şeklindeki bir sorusuna kız lafı uzatınca hemen "tamam anladım "diyor yani lazfı uzatmasından mana çıkarır gibi, konuşulan sözlerden bağımsız literatürsel tespit yapar gibi.
    13. DÜnya çapında bebekleri vb bazı insanları kurban edip o kurbanın heyecan ile birlikte ölüm anında oluşturduğu bazı vücud sıvılarını alıp kendilerine aktaran vb tip sapıklıklar haber olur. Benzerlik var mı bu olayda?
    14. katil olarak anılan gayet şımarık bir hayat sürdüğü anlaşılıyor. Maktuleye rağbet etmeye mecbur olmadığı ve hatta yaklaşmak istese bile zevkü safa içinde aklına daha az geleceği ortada. Ne iş ?
    15. Msn yazışmaları da hep dışarıda buluşmak isterlerken ve kız belki mutaassıp bir aileye mensup ve oruç tuttuğu anlaşılan birisi olarak erkeğin evinde ne arıyorlar?
    16. cinayet öncesi kameralar vb nerede? Nerede buluşulmuş, ??? Ne iş ?
    17. katil diye anılanın evine arkadan tek başına giriş kamera görüntüleri vb varken neden kızla beraber girişleri yok? Herşey normalse ?
    18. katil diye anılanın tatilde bi yerlerde eliyle boğaz kesme işareti yaptığı haberi vardı. Nereden gele bu alışkanlık ?
    19. katil olarak anılanın babasının doku örneklernini maktulenin tırnak aralarında bulunması..... Çırpınan bir kurban mı var ortada ?
    20. Naaş üzerinde inceleme yapanlar şahabe şüphesi ile yargılanıyor, doktorlar serbest ama otopsi görevlisi ceza alıyor. Ne iş ?
    21. Maktulenin kardeşi cinayet sonrası yurtdışında ve katil olarak anılanın msn yazışmalarında kendisine pırlanta dediği malum... Ne iş ? Kardeş o tarafa meyyal ifade vermiş olabilir mi?
    22. ev lanetli gibi reklam edildi hatta tv haberinde o evi satmak isteyen emlakçının kötü reklamı yüzünden yarı fiyatına bile kiraya veremedikleri serzenişi üzerine haber spikeri derhal "siz eşinizle oturur muydunuz bu evde" sorusuna emlakçı gülerek hayır diyordu... Bu denli karalanan bu haneden taşınan bu kişiler aradan zaman geçtikten sonra cinayette maktulenin kanının akıtıldığı bir koltuk üzerinde zevk içinde verdikleri pozu yayınlıyorlar.... Koltuk taşınırken alınıyor ve elde tutulmaya devam ediliyor, belki de kasten özellikle...
    23. katil diye anılan acaip biçimde ölüyor. Kendisini asmadığı halde. Eğer suçu üstlendiyse sıkılmış ve itiraf etmeye kalkmış olabilir mi? İtiraf engellenmiş ? midir?
    24. Msn yazışmalarında katil diye anılanın maktuleyi "sana süpriz hazırladım" şeklinde sözlerle doğum gününde çağırdığı ve olayın da bu süreçte meydana geldiği bilgisi... Cinayette kullnılan testerenin de olay anından çok önce alındığı, testereyi satın aldığını söyleyen katil diye anılanın evden çıktığı saatten anlaşıldığı malum.
    25. Görgü tanıklarının ifadelerine göre -cesedin taşındığı söylenen- gitar kutusu ve bavulla 20 yaşlarında ve daha büyük iki kişi bir çöp kutusuna yaklaşıyor sonra fark edildikleri için başka bir çöp kutusuna gidip bırakıyorlar. Baba oğul gibi. Eğer katil çocuk olsa, yardımcı olacak birilerini zaten buldukları için neden baba da bu esnada farklı suça iştirak etsin? Baba oğlunu kaçırıyorsa elinden geleni yapar ama durduk yere kendini suçlu etmez zaten yardımcı olanlar varken??


    ŞÜphelerin aleyhinde;

    1. BU cinayetin satanist bir ritüele benzetilmekte ve cinayet sonrası alelacele vaziyeti kurtarmak konu oluyor. Peki bu denli zenginliğinden bahsedilen tipler için, satanist bir ritüel konu ise -ki bu halde tecrübeli oldukları da muhtemeldir- olay sonrası için hazırlıklı ve ortala delil bırakmayacakları malum değil mi ?
    2. Otopsi raporunun sonuç olarak aileden herhangi birisine ait iz taşımadığı şeklinde sonuçlamnması




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 12 Ağustos 2023; 20:22:37 >




  • Bu ne la 2007 konusu gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satanist ayin iddia edilmişti. AMa böyle olsa neden bu kadar delil bırakılsın ortada diye düşündürmekte, gizli bir yer seçilmez miydi diye. Ancak katil diye anılan eğer öldürdüyse neden bu kadar delil bırakıldı? BU kadar çok hata daha kendilerine hiçbirşey ulaşmamışken yapıldı.


    Neydi bunları bu kadar acele ettiren ????


    -


    Baba ,ilk anda kızının ailenin sırrını öğrendiğini iddia etti, bunu nereden bilebilirdi? ne kast etti ? Başka bir hesap mı var?


    ->Eğer cinayeti çocuk yapmış olsaydı neden bu sebeple ceza almış olan meşhur amcası işin içine girip de yardımcı olmaya çalışsın ? Nasılsa ismini geçirmeden herşeyi yaptıramaz mıydı ?



    Not - Daha sonra bir emniyet yetkilisi ile kızın mesajlaştığı iddia ediliyor ama bu mesajı kendi taraflarından birisine attırmış olabilirler ve gerçekten böyle birşey olsa adam akıllı bu hususu ilan ederlerdi.





  • Enteresan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

    Şu da enteresan;

    Katil diye anılanın intihar ettiğine inanılmadığı için mezarının açılması istenmişti ama reddedilmişti, itiraz da reddedilip kanun yararına bozma başvurusu da dün olsa gerek reddediliyor.


    AYM ye gitme hazırlığı....Sadece mezarın açılmasının reddi için. Red gerekçesi olarak intihar sonrası alındığı söylenen dna sebep ediliyor. Peki güvenilebilir mi ?

  • karafetva K kullanıcısına yanıt

    Güvenilemez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katil olarak anılanın mezarın açılarak gerçekte kim olduğunun anlaşılması isteniyor...


    Mezar açılsa ve olması gereken kişi çıkmasa, kim suçlu ? meftayı bile vermeyi becerememişsiniz demez mi aile ????????


    Konu hakkında gündeme gelme ve örtbas bilgileri düşünülürse, bir yerlerle yaşanan çekişme söz konusu mudur ?


    katil olarak anılanın kardeşi sakine isimli şahıs cinayet anındaki maktule kanının akdığı -taşındıkları halde kullanmaya devam ettikleri anlaşılan- koltuk üzerindeki aile fotoğrafını, "among us" -aramızda- isimli katil bulma tipi bir oyunu ailecek "Gem" isimli katil olarak anılanla benzer-aynı isimdeki karakterle beraber oynadıkları ve bir canlı boynuna makas dayanarak kesme anının resmedildiği bir fotoyu paylaştığı vurgulanarak; intihar etti denilen katil olarak anılanın aslında yurtdışında olduğu bilgileri ile mezarının açılarak kontrol edilmesi ısrarla istenmekte.... katil olarak anılanı ailesi aslında yahudi ve intihar etti denilen katil olarak anılanı Müslüman mezarına gömüyorlar ve türlü gariplikler.....

    -boyna dayanmış makas da ters imal edilmiş-


    serbestiyet
    ÖZEL HABER | Cem Garipoğlu’nun kardeşinin tartışılan paylaşımındaki eser: “Idi Di Marzo 1” - Serbestiyet
    https://serbestiyet.com/serbestiyet-in-english/ozel-haber-cem-garipoglunun-kardesinin-tartisilan-paylasimindaki-alet-italyan-heykeltras-trubbianinin-eseri-idi-di-marzo-1-139209/


    Bu arada maktulenin avukatı anayasa mahkemesine gittiğini açıklamıştı. ANcak aymye 1 aylık süre içinde gidilmesi lazım ve avukat hukuki süreci bitirip bakanlıktan sonuç çıkmayınca aymye gidiyor ve aym başvuru süresi geçmiş diye soru işareti çıkıyor ortaya.... Belki bu denli baskı olan davayı usul sebebiyle reddedemez aym ama avukat geç mi kaldı ?


    Bakan için kanun yararına bozma başvurusundan bahsedilirken "kesinleşmiş mahkeme kararı var" diye reddedecek biçimde açıklama yaptığı bir yerde geçiyordu. Bizimle alay eder gibi. Zaten kesinleşmiş karara karşı kanun yararına bozma için bakanlığa gidiliyor, olmasa bu başvuru yapılamaz ki???



    Enteresan kısımlardan birisi de şu;


    Maktulenin naaşı çöp kutusunda bulununca emniyet müdürlüğü en ufak bir izin kaybıolmaması ve karışmaması için çöp konteynırını-kovasını komple yerinden aldırıyor. BU derece titiz. Bundan sonra ise polis, emniyet müdürlüğü bahçesi, adli tıp incelemeleri gibi git gide çok daha titiz ve mikroskobik inceleme yapılan yerlerde bodoslama karışmaların yapıldığı iddia ediliyor. Bu karışmalar da hep nedense suç ortaklarını ortaya koyan aynı aileden diğer bireylerin işin içine girdiği hallerde.... Dİkkat ederseniz sevil atasoy isimli adli tıp uzmanı olarak anında tvye çıkan şahıs da adli tıp kurumunu dejenere etmeye kalkışmıştı, kötülemişti..... katile zengin-meşhur amcasından tv programından selam yollatan mehmet ali birandın başka bir programında ve bu cinayet vakasında katil tarafın avukatıyla beraber...





  • Maktule üzerinden aynı aileye ait birçok farklı kişinin spermi tespit edilince, önceki otopsi incelemesinden bulaşmadır diye bahane üretildi. İyi de o zaman bu spermin sahibi olanlar önceki otopsisi yapılan vakaya da karışmış olmazlar mı ? Neresinden tutsan elde kalıyor....


    Mezar açılmaması için de "zaten intihar eden kişinin dnasını aldık" diye bahane sunuyorlar. İyi de bu alınan dna zaten ispat için değil miydi? Kullanmamak amacıyla mı aldınız ? ALdıysanız açın mezarı hem mezardaki ile hem de ailesi ile kıyaslayın bakalım ?

  • Deniz Yaşar Karahanyoutube
    cem garipoğlu ve veli küçük ile arasındaki Silivri’de f tipi ceza evi anısı..
    https://www.youtube.com/watch?t=118&v=wx86Xm1y2QY&feature=youtu.be

    katil olarak anılanla aynı mekanda cezaevinde bulunduğunu söyleyen birisi, kendi bilglerini gizli tutarak , şahsın çıldırdığını ve çığlıklar attığını gardiyanlara sorduğunA hakaretle şahsın bağırdığını tanımladıllşarını ifade etmekte....


    ölmeden önce mekanın çatısına baykuş geldiğini bildirmekte.


    Kusursuz bir plan için herşey haızrlanmış olabilir mi ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.