Şimdi Ara

Çınar ağacı ile dertleştim bugün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün işe gidip gelirken önünden geçtiğim o yaşlı kurt, hiç dikkatimi celp etmeyen o devasa ve vakur duruşuyla çınar ağacı sanki beni büyülenmiş gibi yanına çekti, Şehrin karmaşasının ortasında vardım dibine çömeldim ve aklımdan geçirmeye başladığım şeyler korkunçtu evet bu ağaç burada en az 674 yıldır duruyordu (küsürat vereyimde attığım anlaşılmasın) başladım düşünmeye, kim bilir kimler gelip geçmişti yanından kadim halkların birçoğuna şahit olmuştu nice yiğitler gölgesinde soğan kırıp cenk etmişlerdi? Nice ocaklar sönmüştü nice medeniyetler doğmuştu bağrında.. sarıldım ona ve ağlamaya başladım.. dostum dedim dostum.. ben hayaline dayanamadım sen nasıl dayandın bu acıları yaşamaya... uzun uzun sarılmaya devam ettikçe onun bana seslendiğini işittim şöyle diyordu “bimden su al, aman melekem akşama zebaniler gelecek kavurursun balıkları yanınada bim suyu."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMAYIN ZEBANİ

Güldurdun yalniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysjodyy -- 25 Haziran 2017; 23:16:44 >

"çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir mercedes vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım ve diyanet işleri başkanı oldum."
  • Hocam ben de hergun 550 yillik bir cinarin onunden geciyorum soylenek istediklerin varsa ileteyim bir degerlendjrsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.