Bildirim
çin yine sallandı 5.8 (güneş tutulması)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cok kötü ya yine buyuk sayılabılecek bi derece
umarım bi şey yoktur adamlar bır oncekı depremın yaraları war halen -
pff yine ağustos ayı,yine güneş tutulması ama ülke farklı.çinlileri sevmem ama insan üzülüyo haliyle doğal afet olduğu zaman.yazık.inşallah ölen olmamıştır. -
sabah söylemiştim
tam tutulma çinin üstünden geçiyordu -
bundan 2 sene önce güneş veya ay tutulmasinin depremle büyük bi baglantisi oldugunu açiklamişti bilim adamlari, ama bi şekilde kata kuliye getirdiler ortadan silip süpürdüler o konuyu..... millete unutturdular.. ama UNUTMAYAN birileri daha var !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hala millet Güneş ile Depremin alakasız oldugunu soyluyor hala sans dıyorlar sans 1 kere olur .. bal gibi günesle alakası var -
quote:
Hala millet Güneş ile Depremin alakasız oldugunu soyluyor hala sans dıyorlar sans 1 kere olur .. bal gibi günesle alakası var
SONUNA KADAR haklısın -
-
olamaz...
quote:
Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT
yarın da deprem olcak
not:benim ağzım şomağızlıdır gerçekten yarın deprem olcak dedim uyurken 2 gün sonra marmara ve akdeniz sallandı yakında oldu bu olay
hiç uçak düşmüo dedim ertesi gün uçak düştü
bizim bi arkadaş var çenesi düşük adı esra bidi bidi konuşur minibüsle dersaneye gidip gelioduk dersanenin son gününde arkadaşla bindik esra geliomuş şimdi dedim 5 saniye oldu cırcır esra geldi
gerçektir...
dediğim çıktı
-
Güneş tutulmasının depremle alakası yoktur. Bununla ilgili Tübitak'ın bir araştırmasını konu olarak açmıştım ama, kimse yorum bile yapmamış.
Gene de araştırmayı okumak isteyenler için link
http://forum.donanimhaber.com/m_25249468/mpage_1/key_//tm.htm#25249468
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X