Şimdi Ara

Çin Yeni Yıl Tatili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayın kaçında bitiyor haberi olan var mı? Her sitede farklı yazılmış ama genel kanı bu ayın 13'ünde bittiği yönünde sanırsam?

• 16 şubat
  • Steam'de 12 Şubat.
  • 13 şubat.Kargo bekliyorsan 15'ine kadar takipte bir yenilik bekleme.
  • 14 ü iş başı. Aliexprees gibi yerlerden bir şey alacaksan 14'ünden sonra sıkıntı olmaz. Büyük şirketler bir kaç gün daha tatil yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im Above The Law

14 ü iş başı. Aliexprees gibi yerlerden bir şey alacaksan 14'ünden sonra sıkıntı olmaz. Büyük şirketler bir kaç gün daha tatil yapıyor.

Tatil olayini farketmeden dun siparis verdim. Saticida tatilden dolayi kargoyu yolluyamiyoruz, tail bitince en kisa surede yollayacagim yazdida o bakimdan sordum.

Ne sanssizim, ne zaman Aliexpress'ten bir sey siparis etsem tatile denk geliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Orijinalden alıntı: Im Above The Law

14 ü iş başı. Aliexprees gibi yerlerden bir şey alacaksan 14'ünden sonra sıkıntı olmaz. Büyük şirketler bir kaç gün daha tatil yapıyor.

Tatil olayini farketmeden dun siparis verdim. Saticida tatilden dolayi kargoyu yolluyamiyoruz, tail bitince en kisa surede yollayacagim yazdida o bakimdan sordum.

Ne sanssizim, ne zaman Aliexpress'ten bir sey siparis etsem tatile denk geliyorum

Çinde tatil çok bizim gibi. Tatillere önceden bakacaksın.
    Dipnot: Bu ayın 22si de tatil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Vay arkadas ocakta aldik registered olmadigindan geciktirdiler hala ulasmadi elime. Umarim cinde degildir pttnin uyusuklugundadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Ne siparişi verdin dostum :) Uygun birşeyler varsa bizimle paylaşabilirmisin linkini
  • quote:

Orijinalden alıntı: turqyy

Ne siparişi verdin dostum :) Uygun birşeyler varsa bizimle paylaşabilirmisin linkini

Telefonum için kılıf aldım hocam. Türkiye'de benim telefon için hiç düzgün kılıf bulunmuyorda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmek üzeredir kargoya ocakta verildiyse. Benim ocakta verdiğim siparişlerim dün geldi.
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Telefon neydi ki hocam? Kılıf türkiyede sorun ya arkadaşım bi mağazadan telefon almıştı kılıf arıyordu yoktu hala gelmemişmiş türkiyeye Çok saçma bence
  • Meizu MX4 hocam. İstediğim tarzda kılıf ve kapak bulamadım hiç Aliexpress'te gerçekten bol çeşit var fiyatlarıda gayet uygun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle çok çeşit var ben ordan kılıf felan getirtip satıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.