Şimdi Ara

ÇİN VİRÜSÜ KALDIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma çin virüsü bulaştı. yani çin virüs programı. kaldıramıyorum çünkü kaldırmakla alakalı hiçbir dosyasını bulamıyorum. yaptığım araştırmalar sonucu AUTORUN adlı kaldırma programı işimi çözecek gibiydi. her türlü şeyi yaptıktan sonnra tek şey autorun programında aratmış oldugum dosyaların içinden buldugum çin virüsü programına sağ tıklayıp DELETE yapmak kalmışken bi anda "error deleting start setting: Erişim engellendi" sorunu alıyorum. ne yaptıysam bunun iznini veremedim. yardım pls

• rosberq R kullanıcısına yanıt
    http://support.kaspersky.com/viruses/utility buraya gir
    CleanAutoRun +TDSSKiller kullan temizlenmez ise combofix le tarat ardında kaspersky'in full deneme sürümünü indir tam tarama yaptır .Bunun çözeceğini düşünüyorum.
  • Öncelikle banada o virüs bulaşmıştı . İlk önce o virüsün bilgisayardaki konumunu bul . Daha sonra o virüsü etkisiz hale getirmek için güvenlik duvarından o virüse tanınmış olan izinleri kaldır . Daha sonra tamama tıkla . Eğer işe yararsa virüs çalışamaz duruma gelir . Sende virüsün programının kaldırma eklentisini yada bulamadıysan silmeye çalış hepsini . İşe yaramıştır umarım dostum .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle banada o virüs bulaşmıştı . İlk önce o virüsün bilgisayardaki konumunu bul . Daha sonra o virüsü etkisiz hale getirmek için güvenlik duvarından o virüse tanınmış olan izinleri kaldır . Daha sonra tamama tıkla . Eğer işe yararsa virüs çalışamaz duruma gelir . Sende virüsün programının kaldırma eklentisini yada bulamadıysan silmeye çalış hepsini . İşe yaramıştır umarım dostum .

• Kusura bakma iki kere aynı mesajı atmışım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.