Şimdi Ara

Çin veya Avrupa'dan Telefon Getirilir(15 Temmuz Teslimat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın bir arkadaşım 10-15 Temmuz arası Almanya'dan Türkiye'ye gelecek.Telefon başına 25 Euro/30 Dolar ücretle 2 adet telefon getirebilir.Hesabım referanslı olduğu için ben açtım ilanı,dolayısıyla sorumluluk da bana aittir.
    EU depolarından gönderilecek telefonlara ekstra gümrük vergisi eklenmeyecek ancak China/Hong Kong depolarında kesin olmamakla birlikte %20 ekstra vergi söz konusu olabilir.Bunu göz önünde bulundurun.
    tomtop adlı siteden bir kaç alışverişim oldu ve çoğu telefonu avrupa depolarından yolluyorlar bilginiz olsun.
    Bunun dışında gearbest,banggood siteleri zaten bilinen siteler.
    13-14 Temmuz tarihlerinde telefonları adresinize postalayabilirim.
    Ayrıca isteğe göre 1 veya 2 adet pasaport kayıt hakkı da bulabilirim gelecek telefonlar için.

EDIT(13.06.17) : Güven sorunu olanlara saygı duymakla birlikte bana değişik yöntemlerle alışveriş teklifleriyle gelmeyin lütfen.Siz telefonu satın alıp adrese postalıyorsunuz.Vergi varsa vergiyi bana siparişle birlikte ödüyorsunuz yoksa sadece komisyon ücretini telefon size ulaştıktan sonra ödüyorsunuz.(Referanslı ve eski üye olmayanlar referans ücretini de önceden ödüyor)
    Bu iş muhakkak alıcı için risk içeriyor sonuçta tanımadığınız biriyle iş yapıyorsunuz.Riski sevmeyen fazla para verip Türkiye'den satın alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.Clk -- 13 Haziran 2017; 19:51:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam doogee mix i kaça getirirsiniz birde alışveriş nasıl olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaj attım

ama şöyle bir durum da var sanırım hocam. :http://www.webtekno.com/yurtdisindan-getirilen-ikinci-telefon-turkiye-de-kullanilamayacak-h26441.html

havaalanından geçerken vergi isteyebilirler. bu konuda kesin bilginiz var mı ?
  • iptal olmuş galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.