Şimdi Ara

Çin Üretimi Sennheiserlar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasada bir sürü çin üretimi sennheiser var. (Kadıköy de Yazıcıoğlu'nda özellikle) Çin üretimi Sennheiser lar sahte mi oluyo şimdi? Alman üretimi olanları arasında fark var mı?

• Orjinalide çin üretimi ama ses ve kullanılan malzeme kaliteli.. Tabi özelliklet de ses farkı bariz kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: krakatau192

Piyasada bir sürü çin üretimi sennheiser var. (Kadıköy de Yazıcıoğlu'nda özellikle) Çin üretimi Sennheiser lar sahte mi oluyo şimdi? Alman üretimi olanları arasında fark var mı?

Bence fark yok Sennheiser büyük ihtimal çinde daha ucuza geldiği için üretiyordur. Yani kulaklığı oluşturan makine ha almanyada ha çinde. Bir fark yok.
  • sennheiser ın çin de fabrikası yok ki.
  • sennheiserın fabrikaları çinde üst modeller dışında.mühendisliği almanyada yapılıyor üretimi çinde
    yazıcıoğlundakilerin çoğu sahte değil de kaçak-kutusu bozuk filan
  • sağol ya senin yüzüne beklemedim düşük model aldım (cx300 II precision) sahte olmadığını söyleseydin cx500 alıcaktım. ama o da 45 tl ydi.
  • hepsi sahte değildir demedim ama aslında en rahatı mymemoryden getirtmek.hem orjinal olduğu garanti hem de yazıcıoğlundaki fiyatlarla aynı.gene de hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.