Şimdi Ara

Cin Nasıl Çağırılır (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
0
Favori
9.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-3559F3B6A

Sen ne kadar inanıp, sorgulamayı bıraksan da, acaba inandığım şey yanlış mı diyemesen de, bazı insanlar inanmadıkları halde emin olmak isteyebiliyor. Yadırgama bizi üzülürüz Herkes sizin gibi zeki değil maalesef, hayatın sırrını eline bir kitap alıp çözdüğünü iddia edemeyenler de var.

Alıntıları Göster
    Uslu dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Uslu dur.

Alıntıları Göster
    Tamam abi, yapma abi

Ulan ne insanlar var yav ahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dusununce aslinda cok zekice bi yaklasim. Adam inanmak icin bir kanit istiyor. Zor birsey de olmasa gerek. Nasilsa surekli birilerine gorunuyorlar, carpiyorlar vs. Bir kere de bu arkadasi carpsinlar. Carpilirsan bize de haber ver imanimizi kuvvetlendirelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok iyi o ya, bayılıyorum videolarına s.aleyküm diyen uzaylı videosu efsanedir
    https://www.youtube.com/watch?v=iEEXND3udJU
  • balomer kullanıcısına yanıt
    efsanedir o adam hele s.aleyküm diyen uzaylı videosunda kopmuştum
    https://www.youtube.com/watch?v=iEEXND3udJU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 25 Ekim 2019; 5:0:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellShot

Bu mesaj silindi.
    Direkt kanıt olmasa da, 1400 sene öncesinden bu varlıkları haber verebilen bir kitabın tezini güçlendirir.

• Yıllarca sony kullandım, simdi iphone kullanıyorum. iPhone kolay ve kullanışlı, androidde her haltı yapabiliyorsun +\- kişiye göre değişir.
    -Ben telefonu temiz kullanan birisiyim, android alsam 2 sene sonra değeri dip. iPhone’u satma gibi bir derdin de yok vw gibi gidiyor piyasada

• quote:

Ekmek kırıntılı yatağa yattığım oldu, ekmek kırıntılarının üstüne sıcak su dökülmezmiş döktüm. Cinler hakkında çok konuşulmazmış konuşuyorum habire, bazen "hadi gelin çarpın beni" diyorum. Başka çarpılma yolu biliyorsan söyleyebilirsin.

Alıntıları Göster
    Cin çağırmaya çalışsan nolur kendin kötü bir cin olmuşsun cinin gelmesine gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Cin çağırmaya çalışsan nolur kendin kötü bir cin olmuşsun cinin gelmesine gerek yok.

Alıntıları Göster
    Aynen aynen En iyi siz biliyorsunuz. Dininizi araştırın öğrenin.

• quote:

Yabancıların alayı kafayı yemiş olmalıydı senin dediğine göre. Ancak çoğu teknolojiyi onlardan alıyoruz, çoğu bilimi onlardan öğreniyoruz, çoğu buluşu onlar yapıyor.

Alıntıları Göster
    Çok basit, doğru inançları yok bu dünyayı 60 yıl yaşasalar nolur öbür tarafta sonsuza dek acı çekecekler.

Ayrıca yabancıların Ruh olayları yaşadığını biliyorsundur heralde? bizde nasıl cin hikayeleri filmleri var onlardada ruh hikayeleri filmleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 25 Ekim 2019; 15:14:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Çok basit, doğru inançları yok bu dünyayı 60 yıl yaşasalar nolur öbür tarafta sonsuza dek acı çekecekler.

Ayrıca yabancıların Ruh olayları yaşadığını biliyorsundur heralde? bizde nasıl cin hikayeleri filmleri var onlardada ruh hikayeleri filmleri var.

Alıntıları Göster
    Plasebo etkisi. Bir şeyin olacağına kendini inandırırsan olur, veya bir şeyi göreceğini düşünürsen görürsün.

• Cin diye bir şey yoktur.
  • Nasıl yani kendimi ABD başkanı olacağıma inandırdım olacakmıyım. Şuan Amazon ormanlarinda sahil kenarında oturuyorum çünkü bunu gördüm

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Bunu açıklamam gerekiyor mu gerçekten?

• Geh kuçu kuçu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bali çek 😆😆

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarla uğraşmayın yol yakınken Allaha ulaşmayı dileyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8643D86AA

Bu mesaj silindi.
    Bir şeyin var olduğu hakkında hiçbir veri yokken, varsayılan ayar olarak ona inanmak da en büyük gaflettir. Aksi gösterilene kadar, var değil, yok hükmünde olmalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.