Şimdi Ara

Çin Malı Tel Alacam Yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çin malı cihazlara para verilmez. İlk başta tv li çift simli falan diye bir patlama yaşandı ama balonu çabuk söndü. Seneyi bırak ayları ancak buluyor ömürleri. En kralı 1 sene doğru düzgün çalışır. Tv özelliğine gelince, tv görüntüsü çok net olabiliyor ama izlenmesi saniyede 15 kare video oynatımı gibi kesik kesik.. Görüntü akıcı değil. Ancak ana haber bülteni izlersin. Maç veya film kesinlikle izlenemez. Ayrıca SAR manyağı cihazlar..
  • alma...
  • Bence de alma... Yok illaki alacam diyorsan, garantili olarak satılan modelleri incele.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: thedeparted


    quote:

    Orjinalden alıntı: suat_online

    slm arkadaslar. konuyu dagıtmak istemiyorum yardım edermisiniz. sitede yeniyim konu açamadım. 3 ay önce anycool f 988 aldım. akşamdan sabaha kadar şarj da bırakdıgım çok oldu. şarj da uyarı veriyor - kötü şaj aleti diyor. 5-6 tane şarj adaptörü değiştim ve bir okadarda batarya malesef telefonun entergresi midir artık neyse onu bozmuşum. bir aparat aldım dışarda şaj ediyorum ama bu durum beni telefondan sogutuyor. pek fazla cinden telefonlarından anlayan yok. bildiğiniz yaptırabilecegim yer var mı ? herkese şimdiden tşkler



    Geçmiş olsun, bu cihazlarda bu tür sorunlar normaldir. Çinli arkadaşlar bu telefonlara gerekli testleri yapmadan fırından ekmek çıkarır gibi piyasaya sürdüklerinden olur böyle şeyler.
    Sana ancak gece yatarken ya da konuşurken şarjda tutmamanı tavsiye ederim, alimallah patlar falan.



    Yukarıda yazılan mesajı dikkate alınız.


    (Yeni okudum)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: JjJj


    quote:

    Orjinalden alıntı: sugarboy

    o paraya mis gibi telefonlar alınır boşuna çin malına paranı yatırma




    tamam o paraya hem Wireless hemde tv olan bır tek sole de onu alayım alabılırsem hah?



    Arkadaşım.


    1- Ne Wireless ından bahsediyorsun? Wireless lı modeli var da ben mi duymadım?

    2- TV ye sakın kanma. Milleti enayi yerine koyuyorlar. Evde zaten lazım olmaz lazım olsa da kapalı alanda çektiğini pek görmedim. Yolda giderken de kalite ne olacak allah bilir. Arabalarda mobil TV için ne sistemler var onda bile bozuluyor yer yer görüntü. Ototbüste arabada bunla film falan izlenmez yani. Yürürken bile görüntü gidiyor. Anca dışarıda oturacaksın bir köşeye öyle izleyeceksin.

    Ne abartıldı bu da ya.

    3- Çift hattına hele hele hiç kanma. İlk partilerden ağzı yananları geçelim. Hadi ikinci partide çoğu sorun ortadan kalktı ama bir allahın kulu da gelip demiyor ki SAR değeri şu diye. İlerde çocuklarınız gece ışık saçmaya falan başlar artık.


    Valla genelde bunlara kananlar TV ve dokunmatik diye kanıyor.


    TV için yapacak bir şey yok zira anolog TV kullanışlı değil. Ama dokunmatik ekran için Allah tan şimdi Philips X800 var.



    He bunun dışında Wireless demişsin. Ya millet wireless tan bıkmış. Her yer şifreli, şifresiz olanlara da millet abanıyor zaten bağlan nete bağlanabilirsen. Yani özellikle istanbul da istediğin yerde nete beleş gir olayı hayalden başka bir şey değil. Diğer illeri bilemem.

    Ancak üniversitede kampüste işe yarıyor. Okurken az kullanmadık okulun bize verdiği neti. O da özellikle bir sınıfa giriyorduk cihazı bizim bölüm taktı ( Yani elektronik-haberleşme ) ondan cihazın yerini biliyorduk ve tam altındaki sınıftan baya hızlı giriyorduk. Diğer yerlerde performans düşüyordu.


    + olarak. Arkadaşımdan birinin telefonu şarj sorunu verdi ki bu sorun çok sık oluyor.

    Gene bir arkadaşımın hoparlörü patladı. Aynı telefonun boyası adamın eline çıkıyor.



    Ya herşeyi geçtik allah aşkına o plastik acaba kaç defa dönüşümden geçti ne kimyasallar içeriyor. ( Ya zamanında çin malları için haber yapıldı. Bisikletler falan yapıldı. Adam gösteriyor. 10 dolara giriyorlar 60-70 liraya satılıyorlar dedi. 1 aylık bisikleti gösterdi. Durduğu yerde çürümüş. Bunlar 4-5 defadan fazla dönüşüme uğramış maddeler dedi. İçine bazı kimyasallar da atıyorlarmış. Oyuncaklarda da aynısı varmış. 1 yaşındaki çocuğun sağlığını düşünmeyen adam 30 yaşındakileri düşünür mü? )




  • Çin malı almayın aldırmayınç
  • çin malından uzak durun toplatılmaya başlanıcak haberiniz olsun ayrıca hiç bir şey sağlınızdan önemli değildir
  • wifi olan çin malı telefon hayatımda görmedim tv de aslında iyi oluyo bizim sınıfta çocuğun birinde var tenefüsde boş dersde falan tv izliyoz iyi oluyo ama tabi bizimki haytalık oturup ders çalışmamız lazım aslında kısaca tv de işe yaramıyo boşuna onlara para verme bence n93 al wifi dan tvde izliyebiliyomuşsun dokunmatik olayını boşver
  • İnternet üzerinden satılan uzakdoğu menşeli cep telefonlarını satan kişilerin açıklamalarında, 3G-java vb. özelliklerin var olduğunu yazmaktadırlar.. Bu kişiler ''ya dayak yememiş ya da sayı saymayı bilmiyorlar''

    Evet bu telefonlarda da işletim sistemi mevcut. Yalnız java veya symbian değil ÇİNBİAN!!!

    Arkadaşlar ! İstediğiniz telefonu alın ama garanti özelliklerini kontrol edin. Telefonların özellikleri ile ilgili yalan-yanlış bilgi veren hiç kimseden alışveriş yapmayın.
  • Tamam Tamam ben kararımı verdım çin malı telefonlardan kacınıcagım almayacagım bıraz daha para katıp garantili bişe alacagım daha saglam olacak mağdur olmak ıstemıyorum tesekkürler arkadaslar.
  • Yerinde karar
  • saglam bi ikna sureci olmus helal arkadaslarrr!!!
  • bende zamanında savunurdum ama şimdi gerçekten saçmalık olduğuna inanıyoroum.

    bir arkadaştada vardı t828 1 yıl kullandı sonra bozuldu. şimd ikedine ikinci el bir 5700 aldı.

    almayın aldırmayın bu telefonları!
  • cin malı alma tavsiye etmem 9 ay da bozuldu benımkısı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JjJj


    quote:

    Orjinalden alıntı: sugarboy

    o paraya mis gibi telefonlar alınır boşuna çin malına paranı yatırma



    tamam o paraya hem Wireless hemde tv olan bır tek sole de onu alayım alabılırsem hah?




    gsmart al kurtuk 250-270 ytl:d
    herşey var
  • Kesinlikle çin malı alabilirsin, fakat hangisi kaliteliyse araştır al. Ben aldım şoktan çıkamadım hala,, güzel teller var yok değil. Dokunmatik java oyunlarda yükledim çatır çatır. Sen bakma saçmalayanlar var bu sitede. Arkadaşımın nokiası 2 parça oldu düşürdü de, gitti verdiği paralar ii mi oldu şimdi. Ama telefon alırken sar değerine dikkat et. CE belgeli de olsun. Ayrıca garantili ve markalı olsun.
  • Yalnız şahsen benim Çin telin internet browserı türkçe karakter desteklemiyor onları kare yapıyor. Kendi sitemdeki türkçe karakterlerden anladım. Başka sitelerde de dolaşmadım henüz. Dolaşmak da istemiyorum bağımlılık yapıyor sonra bende, korkuyorum :D ... Nokiamda Türkçe çıkıyordu.
  • html sayfalarına girmedim. wml sayfalarına baktım (Türkçe'ler çıkmadı). xhtml ye de baktım ama onun hakkında hiç bir fikrim yok :D unuttum.
  • hiç tavsiye etmem ben aldım cünkü bi kere imei nosu kopya 15 gun icinde kapanıyor kameraları cok kotu malzeme kotu yazılım bulmak zor garantiside yok cogunun
  • kardeş sen sen ol allahrızası için uzak dur bu mallardan ne kendilerinden hayır var ne garantilerinden paranı yatırma boş yere.ben aldım iade etmeye çalışıyorum var gücümle...hatta bu acı tecrübemi buradanda okuyup ders çıkarabilirsin kendine..ayrıca harbiden kalitesizler ya ne kamera ne müzik dinleme nokıa ile kıyaslıyorumda kıyaslamak bile saçma düşün artık..

    http://forum.donanimhaber.com/m_27807872/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 28 Kasım 2008; 17:46:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.