Bildirim
Cin malı Scooter FABRİKA Görüntüleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
çok güzel paylaşım olmuş 2 videoyu da izledim arada büyük kalite farkı var tabiki yalnız hondanın test driver ı olmak isterdim -
-
video çok eski çinliler piyasaya girince yamaha ve honda sadece üst sınıf motorlarını kendi fabrikalarında üretmeye başladı aksi halde cbf 5 bin olamaz 1 japon masrafına 10 çinli çalıştırırsın zaten açıkça belli japon üretimi honda ile çin üretimi hondanın arasındaki kalite farkı.
çinlilerin 3-4 bin seviyelerine dayandığı pulsar ın 7.5 liraya satıldığı piyasada 5 bine orjinal japon kalitesi honda olmaz mümkün değil.
adam 3-4 liraya scooter alıyor honda kalitesi diye geziyor.
Millete yıllardır anlatamıyorum japonlar her kesime hitap eder kalitesi ona göredir bir ybr ve cbf de japon kalitesi yok.
honda cd70 2014 modeli 1000-1200 liraya bulunuyor
Kalite arıyorsan belli markalar var harley var ducati var vespa var motoguzzi var ktm var.
Bu markalar kalite markalardır honda gibi yamaha gibi alt seviye motor üretmez ducati italyada üretim yapar. harbiden 10 numara kalitelidir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X