Bildirim
çin malı iphone 4 dokunmatik iç cam kırıldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
30-40 liran gider ama güvenilir bi telefoncuya git.kötü bi parça takar bidaha yaptırman daha zor olur. -
sıkı bi pazarlıkla 20 tl'ye taktırabilirsin.Zaten parçanın toptan fiyatı 10 tl civarı.Piyasada tek kalite dokunmatik var seçenek sunarsalar sen ucuz olanı taktır :) -
nerede kalıyrsun? -
benimde çin malı iphone var. camı kırıldı nerde yaptırabilirim? bana bir adres veririmisiniz?
-
isteyene dokunmatık ekran ayarlayabılırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetter -- 9 Haziran 2011; 12:10:56 > -
istanbulda falan yokmu? -
İSTANBULDAYIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetter -- 27 Nisan 2012; 16:54:22 > -
peki istanbulda nerde var? -
merhaba bendede IPONE 4 çin malı telefon var dokunmatiği kırık bulamıyorum model S868 bulabilirsen bana gönderebilirmisiniz ilgilenirseniz sevinirim. -
git değiştir -
bana da lazım ekranı çatladı inşaatta çalışıyom demirci olarak cebimde nasıl kırıldı bilmiyom çatlamış telefon çalışıyor ama çaldımı cevaplayamıyorum dokunmatiği çalışmıyor
izmirde nerde bulabilirim kaç tl ye malolur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amorous.x -- 18 Kasım 2011; 23:24:43 > -
markası falan varmı -
Arkadaşlar sıfır kutusunda === iphone 4 32GB=== sizin için sadece 180 TL bu fırsatı kaçırmayın tel 0 555 360 20 16
bende aynı telefondan kullanıyorum ve memnunum. U.S.A. malı . Yani Amerika malı ilgilenen arkadaşlar arayın yada çağrı atarsanız ararım yardımcı olurum. Çift kamerası var hafıza kartı takılıyor dokunmatiği hassas ve daha bir çok özellik memnun kalacağınıza eminim.
Farklı bir model daha var elimde orjinal ı phone 4 deki bütün özellikler mevcut fiyatı 340 tl ayrıntılı bilgi için arayın… tek hatlı hat girişi yan taraftan… orjinali ile aynı iletişim adresim gezgin071@gmail.com -
Arkadaşlar sıfır kutusunda === iphone 4s 32GB=== sizin için sadece 159 TL bu fırsatı kaçırmayın tel 0 555 360 20 16 ve daha bir çok farklı modelle hizmetinizdeyiz.
Öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti… GARANTİLİ TELEFON İÇİN BİZİ ARAYIN.
bende aynı telefondan kullanıyorum ve memnunum. U.S.A. malı . Yani Amerika malı ilgilenen arkadaşlar arayın yada çağrı atarsanız ararım yardımcı olurum. Çift kamerası var hafıza kartı takılıyor dokunmatiği hassas ve daha bir çok özellik memnun kalacağınıza eminim.
Farklı bir model daha var elimde orjinal ı phone 4s deki bütün özellikler mevcut fiyatı 300 tl ayrıntılı bilgi için arayın… tek hatlı hat girişi yan taraftan, vifi, internet, uygulamalar ve daha fazlası… orjinali ile aynı iletişim adresim gezgin071@gmail.com -
Dostum telefoncu yapmaz bence onlar orjinal olanları yapıyor.Ama yinede bir şansını dene !! -
iphone 5 4S 4 ekran söküp takmak ve homtuş bu tür onarımları yapmak biraz el becerisi gerektiyor elınızdekı parçanında kalıtelı olmasıDA gerekıyor birde açma aparatları şimdi bir hom tuş değişimi mazemeleri açma aparatları derken bellı bır meblaya mal oluyor bızde bunları düşünürek ekran ve ve diğer onarımlarda donanım haber ailesine idrimli işlem yapıyoruz ÜSTELİK ÇOK HIZLI 20 DK İÇİNDE GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE SÖKÜLÜP TAKILIYOR ÜSTELİK BİR BAYAN TARAFINDAN SIVI TEMASLARDA BAŞARI ORANIMIZDA ÇOK YÜKSEKTİR ARIZA TESPİTLERİNDE ÜCRET ALMIYORUZ ONARIMI MÜMKÜN OLMAYAN CİHAZLARIDA SATIN ALIYORUZ DIŞARDA HERHANGİ BİR SERVİSTE ONARAMADIĞINIZ CİHAZLARINIZIDA SATIN ALIYORUZ VEYA KAPALI UNLOCKLU BUTÜR CİHAZLARI ALMAMIZDAKİ SEBEPTE TAMAMEN ORJINAL PARÇA KULLANMAK İÇİNDİR TAMAMEN DONANIM HABER AİLESİNE HİZMET VERİYORUZhttp://www.kadikoyiphone.com/ 0216 349 90 83 0534 324 14 14 (NOT AMACIMIZ KONU HORTLATMAK DEĞİLDİR (BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA YARDIMCI OLUNUR )TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR SİTESİ DONANIM HABER ÜSTELİK DONANIM HABER AİLESİNE ÜYE OLAN ARKADAŞALRA KÜÇÜK PROBLEMLERİNDE ÜCRETSİZ HİZMET VERİYORUZ
-
arkadaşım ben çakmasından orjinaline geçtm iphone 5'in 1sene olmuş son gelen mesajda sen reklam yapmışsın konuda resmen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X