8800 arte yada 8800 scricco nun çin malı replikalarının kalitelilerini sattığını düşündüğünüz dükkanlardan bana öneride bulunabilir misiniz? Özellikle bu telefona sahip olanlar cevap verirse sevinirim iyi forumlar...
bir çok telefoncuda satılıyor çıkıp biraz telefoncuları gezmen lazım... fakat bu telefonlar stabil olmaması kullanışsız olması ve sar değerleri nedeni ile tercih edilmiyor...
arkadaşım çin malı alacağına orjinal ikinci el verelim :)
Çin malının kalitelisi ?
menü ikonları çok kalitesiz dir.yani hani resim kalitesizmi değilmi diye baktığında anlarsın ya onun gibi.birde yazı şekli ince vede şekilsizdir.başka telefonmu bulamadın be kardeşim. parana yazık valla..
HALA BUNCA YAZIYA VE BUNCA OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN ÇİN MALI ALMAK İSTEYENİN OLMASINA İNANAMIYORUM::::)))))) FORMDA YÜZLERCE İNSAN ALDIKDAN SONRA ZIRILZIRL AĞLARKEN....NEDEN ACABA..ARKADAŞIM GİT ONA VERECEĞİN PARA İLE ADAM GİBİ TELEFON AL ŞU ANDA DOKUNMATİK EKRAN 3G WİFİ ÖZELLİĞİ OLAN NOKİA--S.ER-LG-MOTOROLA-SAMSUNG SATILIYOR...BU ÇİN İSRARIN NEDEN????????::::::))))
Hocam sakin alma pisman olursun
quote:
Orijinalden alıntı: ARIKAN
HALA BUNCA YAZIYA VE BUNCA OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN ÇİN MALI ALMAK İSTEYENİN OLMASINA İNANAMIYORUM::::)))))) FORMDA YÜZLERCE İNSAN ALDIKDAN SONRA ZIRILZIRL AĞLARKEN....NEDEN ACABA..ARKADAŞIM GİT ONA VERECEĞİN PARA İLE ADAM GİBİ TELEFON AL ŞU ANDA DOKUNMATİK EKRAN 3G WİFİ ÖZELLİĞİ OLAN NOKİA--S.ER-LG-MOTOROLA-SAMSUNG SATILIYOR...BU ÇİN İSRARIN NEDEN????????::::::))))
Polat molat senin deyiminle "DOKUNMATİK EKRAN 3G WİFİ'li" telefon kullandığı zaman millette otomatikman bu telefonlara yönelecektir zaten :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme