Şimdi Ara

Çin'e giden var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin'e giden varsa oradaki elektronik eşyaların fiyatları hakkında bilgi verebilir mi?Fiyatlar Türkiye'ye(ya da başka bir ülkeye göre) ne kadar değişiklik gösteriyor?Çin'in her yerinde fiyatlar birbirine yakın mı?Yoksa sadece belli bölgelerde mi ucuz ürünler bulabiliriz?Havalimanından elektroink eşya ile çıkış yaparken sorun olur mu?Ne kadar ürün getirme hakkımız var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 25 Kasım 2007; 13:13:49 >

• istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz

Evet

Çin'e gitme gibi bir şansım var da..Uçak biletini bedevaya getirmenin hesabını yapıyorum
  • ben çin e gittim ..yakLa$ık 1 ay kaLdımm...
    çok hevesLe gitmi$tim teknoLojik bakımdan..ama emin oL ..fiyatLar neredeyse burayLa aynı ... meseLa nikon canon gibi markaLar kesinLikLe pahaLı... nike adidas vb....

ama TCL gibi çin maLı ürünLer ucuz oLuyorr..... birde giyim konusuna geLince... çin maLLarı yani ismi duyuLmamı$ markaLar çok acayip ucuz...marka takıntın yoksa tam senLik bi yer =) ben baya bi$i aLmı$tım ..sağLam iyi görünyo ... haLa giyiyorum bazıLarını ...

ayrıca yemekLerinden bahsetmiycem..benim gibi macera arayan bir insansan çin apayrı bir heyecan oLaca =) az kurbağa yemedim =) insanLarı zararsızdır ayrıca korkusuzca ara sokakLardan git... okadar zararsızLardır ki sen biLe daha zararLısın kendin için =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiLdisi -- 25 Kasım 2007; 13:24:59 >
  • Geçen gün bir belgesle vardı Çin'le ilgili.Lokantaya girdiler bolca et türü vardı.Ama bizim et kültürümüzden aşırı farklı.Bilumum fare,timsah,yılan,böcek,kablumbağa gibi et türleri var.Normal et yok yani.
  • hocam sen giderken yanında bitane inek götür.. yoksa açlıktan ölürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 25 Kasım 2007; 13:28:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Geçen gün bir belgesle vardı Çin'le ilgili.Lokantaya girdiler bolca et türü vardı.Ama bizim et kültürümüzden aşırı farklı.Bilumum fare,timsah,yılan,böcek,kablumbağa gibi et türleri var.Normal et yok yani.

Pastırmalı timsah,sucuklu yılan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu haftaki ayna programını izle öle git.

www.aynaprogrami.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.