Merhaba arkadaşlar, bir yakınım kurban bayramında çin'e(shanghai ve pekin'e) gidecek... İnternetteki fiyatları araştırdığımda tesadüfen en uygun fiyatın orada olduğunu gördüm, peki oradan iphone 4 getirmesi için ne yapması lazım nerelerden alabilir? bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
kardeş sen nerden araştırdın 3 hafta önce shanghai daydım gittim o kadar aradım apple store buldum 600 euro fiyatı var . yuh dedim almadan döndüm. ipad wifi 16 gb bile 850 tl den fazla apple ürünü almak istiyorsan amerikaya giden birini bul dünyada en ucuz orda
Bildiğim kadarıyla wi-fi yok Çindeki ürünlerde.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Bildiğim kadarıyla wi-fi yok Çindeki ürünlerde.
böyle bir şeyi gitmeden önce bende duydum aslında ama sordum wi fi var. yanlız ipad in 3g si satılmıyor çin de bi tek hong kong da var demişlerdi.
bu aşağıdaki resme göre avrupada en ucuz oradaymış şu anda, amerika ucuz fakat oraya giden birini bulmak lazım bir de sim kilitli oluyor her versiyonda jailbreak beklemek lazım onun için..
peki çin'deki apple store'da nasıldı önceden bir şey yapmak gerekiyor mu yoksa gidip parayı verip alabiliyor muyuz? bir de wifi olayı kafamı karıştırdı, oradaki iphonelarda wifi yok mu??
quote:
Orijinalden alıntı: imjuli
kardeş sen nerden araştırdın 3 hafta önce shanghai daydım gittim o kadar aradım apple store buldum 600 euro fiyatı var . yuh dedim almadan döndüm. ipad wifi 16 gb bile 850 tl den fazla apple ürünü almak istiyorsan amerikaya giden birini bul dünyada en ucuz orda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme