Şimdi Ara

Çin'den flash bellek alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpresste gezinirken ucuz ve geniş depolama alanına sahip flash bellekler gördüm. Acaba bunlardan alsam sorun yaşar mıyım? Hız sorun değil. Elimde 16gb'lık hızlı bir usb belleğim var.
    Sorun yaşarsam para iadesi yöntemini kullanarak paramı geri almaya çalışabilirim. Zamanında bozuk bir ürünün parasını geri alabilmiştim.

Aşağıdaki linte bir örnek: 64gb - 21 tl
    http://www.aliexpress.com/item/LLKS-Smartphone-tablet-USB-flash-drive-64GB-OTG-USB-2-0-external-storage-mini-pen-drive/2044397061.html

• cinden sakin depolama urunu alma %99 u fake alacaksan amazondan yada yurticinden al sicakfirsatlar bolumumu takip edersen kampanyalardan haberin olur.amazonda black friday yilbasi vs indirimler oluyor kargoyu ucretsiz yaptirtabiloraenazondanda ucuza alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi Çin'den alma.
  • 28 TL'ye($12.11) 512GB(yarım terabyte ) diyor. İnanak mı ki kanka?

http://www.aliexpress.com/item/100-Real-Capacity-512GB-pendrive-Global-HOT-Sale-NEW-stainless-steel-usb-flash-drive-512GB-metal/32226080777.html?s=p

29 TL'ye($12.64) 128GB!. Satıcının 2 tane de elması var.
    http://www.aliexpress.com/item/100-Original-128GB-Usb-2-0-Flash-Drives-memory-stick-With-Original-Package-Free-Shipping/2050214085.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetdagli1 -- 20 Aralık 2014; 23:18:36 >

• Maceraya girmeyiniz.
  • İade edebilirsiniz diyen ürünlerde de iade etmeye çalışsan kargo parası senden kimse de o işe girmediğinden adamlar kaktırıyo. Ama çok niyetliysen satıcı puanına ve yorumlara göre alabilrsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13ATMACA

Maceraya girmeyiniz.

128 GB olanın yorumları baya iyi. En son ayın 7sinde türkiyeden de olumlu bir yorum almış. Dayanamıyom "Buy Now" tuşuna gidiyo parmağım.
    Tamam sakinim. Daha önceki siparişlerim bi gelsin, sonra alırım.

Çin'den flash bellek alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetdagli1 -- 26 Aralık 2014; 1:29:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mehmetdagli1 kullanıcısına yanıt
    o türkçe yorum şöyle olmuştur satıcı bana 5 yıldız verirsen paranın çoğunu geri öderim demiştir.oda vermiştir benimde başıma geldi.başka bir ürün almıştım.8 dolar resimlerden kalitesizdi çok değil ama biraz farklıydı 3 yıldız verdim satıcı 5e çevir yarısını paranın vereyim dedi.bende tamam dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

o türkçe yorum şöyle olmuştur satıcı bana 5 yıldız verirsen paranın çoğunu geri öderim demiştir.oda vermiştir benimde başıma geldi.başka bir ürün almıştım.8 dolar resimlerden kalitesizdi çok değil ama biraz farklıydı 3 yıldız verdim satıcı 5e çevir yarısını paranın vereyim dedi.bende tamam dedim

$ 4 için sattın bizi alperenxx.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.