Şimdi Ara

Çin'den Elektronik Aletler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hong konglu bir arkadaşım vasıtasıyla Türkiye'ye elektronik eşya getirtmek istiyorum, ama hangi tür aletlere talep var bilmiyorum. sizinde yardımınızla getirteceklerim hakkında bir liste yapmak istiyorum teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• USB FLASH BELLEK BLUETOOTH

ÇOK FAZLA DEĞİL AMA SONY PRO DUO OLABİLİR

MP3 PLAYER
  • mp4 playerlar su siralar revacta...
  • mp3,mp4 playerlar, fotoğraf makinaları, sd,mmc.. kartlar olabilir, mesela bir arkadaş ucuzsa notebook istedi fakat boyutu büyük, gümrük hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum.

• Çin'de harici hdd getirtebilirsin. Bir arkadaşım incecik bir tane getirmişti 40gb idi 100 dolara almış bundan bir de 1-2 sene önce.
  • peki herşey hazır, anlaştık getirticem diyelim bir notebook, gümrükte bu kdr büyük bir alete izin verirler mi ya da vergi fln alırlar mı?

• hocam 1 veya bilemedin 2 tane ye ses çıkmaz ama sen kutularından çıkarmak kaydıyla ms pro dua mp3 player getir ben elden alırım senden izmir de...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marantz sr-9600 ve Marantz dv-9600,getirtirsen ben talibim.selamlar.
  • getirtebilirsem arkadaştan fiyat alıp haber vereceğim, umarım kargoyu yolladıktan sonra burdaki gümrükte takılmaz

• DOSTUM BANADA AMFİ LAZIM dr.amon ARKADAŞ RECEİVER İSTİYOR BANA FARK ETMEZ BİNA YI SALLASIN YETER YANİ PARA EDEN MALLARI GETİR AMA BİRAZ AGIR OLUYO BAZILARI PROBLEM OLMAZ DERSEN SENDE AMFİ VEYA AUDIO RECEİVER ALIRIM

SAYGILAR
  • ilk önce ufak,tefek şeyler getirtmeyi deneyeceğim, mp3-mp4 player gibi, baktım sorun olmadı daha büyük ve daha pahalı şeyleri getirteceğim. bu arada hafıza kartı, usb kart veya mp3 isteyen arkadaşlar marka-model belirtirlerse ona göre fiyat isteyebilirim.

• mp3 ve mp4 kesınlıkle ılk basta bunları
  • bu işlere baya merak sardım.Çinden şirketlerle anlaşdım oldukça güzel fiyat verdiler bana ama gümrük mesele oldu işte.YAnında 5 adet dizüstü bilgisayar getirebilir.Her üründen 5 er adet getirme şansı var ama birde elektornik eşyaların 5 kiloyu geçmeme kuralıda varmış.Ne kadar saçma değilmi.Oldukça komik geliyor.Hangi zamanda kaldı artık teknoloji kilo ile değer görmüyor ama durum ortada
  • oraya gidip alma şansım olsa yine bi derece fakat ordan ısmarlayıp türkiye'ye kargo yoluyla getirtmeye çalışsam ve gümrüğe takılırsa gerçekten çok zor.. çünkü vergiyi ödemeyi bırak, gümrük müşaviri tutup onun alması gerekecek ve çok pahalıya malolacak..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.