Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

vallaha bilmiyorum intell firmasından gelmiş ama cihaz geldi :)

Ohh ne güzel, gümrüğe takılacak mı, geldi mi geçti mi derdi olmadan cihaza sahip oldun. Yolda bulmuş gibi derler ya hani...
    Hata anlaşılınca intell den sana mail gelir. Yalışlıkla gönderdik, ücretini yatır vs. diye.
    Hak yemem, ödeyeceğim dersen iyi bir pazarlık yap derim.
    Umurumda değil, hata yapmasalarmış diyorsan zaten söyleyecek bir lafım yok.
  • kardeş yatırırım yemem kimsenin hakını fakat şuan oradaki konuştugum kıza sordum biz sana cihaz falan göndermedik sen para yatırmadın neden cihaz yollayalım dediler.vallaha bakalım bekliyorum bugun yarın şuanda param yok anca 12 ayın 15 dogru öderim :) ozamana kadarda bir sonuca bağlanır
  • Demek ki hala farkında değiller.
    Neyse cihaz nasıl Bootload'u kaç? İnceleyebildin mi?
    Güle güle kullan, şanlıymışsin, git bir piyango bileti al
  • vallaha bootloader 72 yazıyo acılırken ekranda neyse kızla temas kurdum 150$ öderim dedim maşımdan keserler şöle olur böle olur dedi :( sonra tamam oki dedi nebilim anlamadım napıyım ya vallaha kimsenin kanına girmek istemem 150$ mı ödeyim yoksa 260 mı?
  • Kesinlikle senin vicdanın ile ilgili bir durum.
    Hiç ödemesen de kimse bir hak iddia edemez.
    Sen iyi bir pazarlık yap, olabilecek en düşük fiyatı ver.
    Bu alışverişi de kar etmeden yapsınlar.
    Ben 265$ gönderdim, bunun en az %10-15 i kardır.
    215-240 arası maliyeti vardır (cihaz + DHL)

Bence 200$ uygun bir rakamdır. Hatayı yapan mağdur olacaksa da 5-10$ lık mağdur olur.
  • vallaha kardeş 150$ kabul etti :) napayım bilmiyorum o kızcagızdanda cıksın istemiyorum
  • dostum 200 usd gonder....ben bugun bır fırmayla konustum 230 usd dıyordu..kargo ve paypal dahil...sende bence 180 yada 200 usd gonder...180 usdden baslıyor saten fıyatları...
  • o cihaz benim olsa gerek, siyah di mi? kesin bana gelmiştir. rica edeyim...

şaka bir yana zor bir durum. kötü niyetli biri olsan buraya da yazmayıp üstüne yatabilirdin.
    iyi niyetliyken eline çok iyi bir pazarlık şansın geçmiş gibi düşünüp karşı tarafı mağdur etmeyecek bir şey gönderebilirsin.

sen yap diye söylemiyorum ama ben olsam 180-200 falan gönderirdim.

bir de helallik al sonra, ingilizce ya da çince nasıl denir bilmiyorum gerçi hakkını helal et diye.
  • Aldığın firma İNTEL ise 230$ olur. Kosta veya youxcin miydi neydi onların fiyatları biraz yüksek. bana 200$ alet 40$ DHL fiyat çekmişti enson. Sonuçta senin vicdanına kalmış .Zaten alacaksanda senin için süper olmuş :)

Ben kendi invoice (preforma) kendim doldurdum :p adama mail attım buna göre çıktı al dedim. Oda okey dedi kargoya verdi. Kargo takibi için numara istedim. Elaman daha dönmedi. Neyse benim sorum; ben paypalden ödeme yaptım. Adamlar kuru yüksek tutuyorlar öyle bir çakmışlar. Ona okey dedik sonrada mail atıp (260$) 400.54 tl kredi kartından çekildi dedi. Kredi kartına baktım, 413.54 tl yazıyor. Hoppa dedik elemanlara 2 mail attım ama birsey çıkacak gibi gözükmüyor.

Benim gibi paypal'den fazla para çektiren var mı ?

• hangi bankanın kartı? garanti ise hesap kesiminde o tarihteki kurdan tekrar hesaplanıp öyle yansıtılıyor. yapıkredi de öyle bir durum yok. işlem gün neyse o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaihercai

hangi bankanın kartı? garanti ise hesap kesiminde o tarihteki kurdan tekrar hesaplanıp öyle yansıtılıyor. yapıkredi de öyle bir durum yok. işlem gün neyse o.

Akbank kredi kartını kullandım. Bankayadı aradım onlarda tam anlamadılar. Paypal bize bir fatura falan gönderiyor mu ?
  • Akbank'ı bilmiyorum. Ama daha sonra değişebilir dediğim gibi.

PayPal'la bir kaç alışveriş yaptım, bana hiç fatura göndermedi.
  • ya arkadaşlar bu elemana parayı nasıl gönderiyim paypallamı
  • Paypal TL USD çevirisini 1,52 TL=1USD şeklinde yapıyor.
    Dün Bankalarda USD 1,48 Tl civarındaydı.
    Sonuçta sizin çevirdiğiniz gibi olmuyor. Bu da ödediğiniz miktarı arttırıyor.
    Ben dün Paypal den 265 $ ödedim
    Normalde 265x1,48= 392,2 TL kredi kartımdan çekilmesi gerekirken,
    265x1,52= 402,8 TL çekildi.
    Paypal de ödeme ekranında Paypal kurundan mı yoksa alıcının kullandığı kurdan mı diye soruyor.
    Alıcının kurundan seçerseniz, meblağ yüksek çıkabilir diye uyarı veriyor.
    Siz muhtemelen "Paypal kurundan" seçeneği ile gönderdiniz...
  • Bende dünakşam birkaç firmaya mesaj attım,

@recaihercai

lawrence hong kafadan recai nin arkadaşımısınız diyor :) senin alışverişin oldumu herhangi bir sorun varmı ?
    bu mesajında LNB lerin ALPS olmasını istemiş, dikkat edin diyor.

Hi friend, I'm lawrence_hong, Recai's friend, please contact me in this email 55830607@qq.com, and now i want show you something about tuner of the DM800.
    Please check the attachment, these are the picture of difference between original ALPS LNB and the fake in DM800, and please notice that all ALPS LNB‘s market has a long produce cycle time, so the original ALPS LNB just leave little. And in china most manufactory has been use the fake instead of the original ALPS tuner for we bought all the remaining original LNB on the market.
    So now, If you have bought some boxes from other suppliers just now, please check the LNB as the photo, if you still want buy some boxes, and fortunately you haven’t choose your partner, please contact us now, since we are the only supplier of the DM800 with original ALPS LNB now.

Kindly regards,
    Yours faithfully,
    Lawrence_hong

Bunlarda ALPS LNB ile ilgili verdiği resimler:

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?
    Buda Tina nın mesajı

Hello,

Thanks for your email .we are happy to hear from you .I am tina from YaoXin International trading(HongKong)Co;Ltd,i am glad to meet you here.

-DM800HD sample price: 215usd/pcs, MOQ 50 pcs price: 205usd/pcs
    total cost for 1pcs is 265usd including all fee.
    215usd + 38usd for dhl + 12usd for paypal 5% fee=265usd
    This is our wholesale price , we hope to do more bussiness with you.
    -quality : boot75, gemi4.4 ( already upgrade to boot 75 ), one year quality warrenty
    - payment: we accept paypal, Western Union, T/T
    -shipping way: DHL/ UPS /EMS
    - Delivery time : 2-3days
    - we will send out as a gift in low value for custom, you don't need to pay much tax.
    We hope can cooperate with you for a long term, Thank you for your attention and looking forward to your prompt reply.
    if you have any questions, please fell free to contact us

best wishes
    tina

Son mesaj Linn den

Hello,
    Thank you very much for your kind interest on our DM800.
    This is Linn Tan from Shenzhen Kosda Electronic Limited.
    As for our DM800HD, unit price USD215, shipping cost is USD55 via DHL.
    We accept T/T, west union, moneygram and paypal, just paypal need add 4% paypal fee.
    If you pay by paypal, the total price will be(215+55)*1.04=USD281

After you paid us, we will make the delivery in the following day, and i will sent the tracking number to you.
    Any new query pls do not hesitate to contact me. My MSN: getonsales@hotmail.com

Best regards,
    Linn

Siz nedersiniz hangisinden sipariş vereyim? Sizin aldığınız fiyatlar bunlara yakınmı, daha düşük teklif alan varmı ?

Değişiklik: Resimler eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pıncır -- 10 Kasım 2009; 17:35:51 >

• Lawrence'ın diğer maili

Dear Mr,

Have a nice day,

Your friend is Recai???? You are so lucky; you can get it in US$190/pc with original ALPS tuner. More details you can contact me in MSN: Lawrence_hong@sz-evergreen.com.

B.R
    Lawrence_hong

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pıncır -- 10 Kasım 2009; 17:40:59 >
  • Zaten tüm klonlarda ALPS TUNER var.

Bakınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

Zaten tüm klonlarda ALPS TUNER var.

Bakınız

Lawrence sanki bazıları farklı gibilerinden mail yazmış, hani bizimkilerin farkı var gibilerinden diyor :)

Şimdi toplam maliyet ne olur diye mail attım cevabını bekliyorum.

@Gprsnedir

Bu arada size PM attım, hemen 250$ ödeyebilirim satmayı düşünürseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır
    @recaihercai

lawrence hong kafadan recai nin arkadaşımısınız diyor :) senin alışverişin oldumu herhangi bir sorun varmı ?

beni TR şubesi yaptı adam ya! alt tarafı 3 tane cihaz aldık. arkası gelir diye düşünüyor hehalde.

ben 3 cihazda da kargolar dahil sorun yaşamadım. bana verdiği fiyatın da altına inmiş.

ilgili biri, tavsiye ederim ama sorumluluk sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaihercai

quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır
    @recaihercai

beni TR şubesi yaptı adam ya! alt tarafı 3 tane cihaz aldık. arkası gelir diye düşünüyor hehalde.

ben 3 cihazda da kargolar dahil sorun yaşamadım. bana verdiği fiyatın da altına inmiş.

ilgili biri, tavsiye ederim ama sorumluluk sizin

Bende mail attım Recainin forumdan arkadaşım diye, uygun fiyat verirseniz daha alacak arkadaşlarım var dedim. Bakalım toplam maliyet fiyatı ne söyleyecek. Siz bence isimden dolayı bir güzellik isteyin :) 1 tane demo DM800 yollasınlar size. Adamlar para almadan bile cihaz gönderiyorlar baksanıza (örn: Gprsnedir ).

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.