Bildirim
Çin den alınma iphone sorusu...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Belkide aktivasyon diyeceğim ama aktivasyon olmadan telefon açılmaz itunes a takınca muhakkak sıkıntısız tanımalı benimde fazla bir fikrim yok. Türkçe menü ancak patch ile yüklenebilir .Çeşitli sitelerde yamalar mevcut. -
çin malı iphoneu itunes nasıl tanısınki zaten.çakma iphonelarında itunes kullanacak hali yok. -
-
hay allahım ya
iphone demeyin bari şu cihazlara -
çin malı derken çin üretimi orijinal iphone mu? yoksa bildiğimiz çin malı çakma taklit sözde iphone mu? eğer ikincisiyse PES derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.i
Arkadaşlar çin malı iphone aldım.simkartı takınca hem arayabiliyorum hemde aranabiliyorum(şu anda Afganistan dayım).itunes a takınca tanımıyor. Acaba kayıtlı olmadığından dolayı mı? Birde Türkiye de Türkçe menü yükleyebilir miyim? şimdiden teşekkürler...
bu nası bişe yaaa ne itunes hocam :D onun programı başkadır aytuns :D -
Yuh ya ne insanlar var...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X