Şimdi Ara

Çin'de Üniversite okuyan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ayak üstü eski bir arkadaşla rasgeldim çarşıda, Çin'de okuyormuş ve çok güzel olduğunu söyledi...(ücret,eğitim,sosyal hayat)

fazla soru soramadım fakat aklıma takıldı, 2004 yılındada aklımdaydı bir aralar fakat sonradan unutulup gitmişti...

şimdi tekrardan niyetlenir gibi oldum fakat çok az bilgiye sahibim, acaba oralarda okuyan yada bilgisi olan birileri varmı bizimle paylaşabilecek ?

• maris global firmasının forumu var orada çinle ilgili pek çok şey mevcut.

www.marisglobal.com/frm/

Bende daha önce çini çok araştırdım ama çok basit değil çine gitmek çünkü ev kiraları falan 500 dolardan başlıyomuş birde öğrencinin çalışmasına izin yok şangay da.Sen girip o forumu bir oku
  • İki arkadaşımın bu sene gitmesi sözkonusu, gelişme olursa yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic

İki arkadaşımın bu sene gitmesi sözkonusu, gelişme olursa yazarım

Şu son olaylardan sonra bence oralara gitmek tehlikeli ( :
  • alla alla, benim gördüğüm çocuk 42.katta kalıyorum dairede dedi...200ytl'ye denk geliyor fiyat falan bahsediyordu
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene bu zamanlar uplamışım tekrar uplayayım. Beyler öyle bir durumdayım ki kafayı yiyeceğim. 19 yaşımdayım. LYS başvurularını kaçırdım ya üni için 1 sene daha bekleyip 20 yaşımda adım atacağım türkiyede bi üniye yada şimdi kalkıp çine gideceğim ama hiç bir bilgim yok biri yardım etsin bana lütfen :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.