TRANSFERİN hızlı kulübü Galatasaray, Milan Baros’u renklerine bağlayarak hem büyük bir bomba patlattı hem de rakiplerine karşı büyük sükse yaptı. Çek starın Galatasaraylı olmasının perde arkasında ise ilginç bir gerçek vardı. Baros, Liverpool’da 2 yıl birlikte forma giydiği eski takım arkadaşı ile omuz omuza mücadele etmek için Cimbom’u seçti.. BAROS HANGİ DÜNYA DEVİ TAKIMIN TEKLİFİNİ REDDETTİ.
Ajax’ın ısrarla istediği ve uzun süredir peşinde koştuğu Milan Baros, Hollanda’nın dünyaca ünlü devinin teklifini geri çevirip, eski takım arkadaşı Harry Kewell ile aynı takımda oynamak istediği için Galatasaray’ı seçti. Cimbom’a, "Evet" demesinin bir başka sebebi de Galatasaray’ın ateşli bir taraftara sahip olmasıydı.
Olimpique Lyon Kulübü’ne verilecek 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ve yıllık 2 milyon Euro karşılığında Galatasaraylı olan Milan Baros, Liverpool’da iki yıl boyunca birlikte forma giydiği Harry Kewell ile G.Saray’da oynamak isteyip, sarı kırmızılı ekibin Avrupa’da elde ettiği başarıları da göz önüne alarak başta Ajax olmak üzere kendisine talip olan Real Betis’in tekliflerini reddetti.
Doğru isim Baros’tu
Yarın İstanbul’a gelecek olan Baros’un anlaşma sonrası yöneticilere, "İstanbul’daki tribünlerin ateşli ve muhteşem olduğunu biliyorum. Türkiye’deki taraftarlar ve atmosfer heyecan veriyor. Taraftarların yeni transferlere muhteşem bir karşılama yaptığını biliyorum. Bunu Kewell da bana söyledi. Gelince bunu ben de göreceğim" dediği öğrenildi.
Transferde büyük rol oynayan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, "Baros inandığımız futbolcuların başında geliyordu. Ona güveniyoruz. Bizim için doğru isim Baros’tu. Biz de doğruyu yaptık. Onun kariyerini tartışmaya gerek yok. Şampiyonlar Ligi’ni değil, bütün bir sezonu düşünerek bu transferi yaptık. Baros çok heyecanlı. Galatasaray forması altında yeniden formunun zirvesine çıkmak istiyor" dedi.
Irkçı değilim
Fransa’da ırkçı suçlamalarına maruz kalan Baros ise bu iddiaları kendisine sormamız üzerine, "Lyon’da oynarken Rennes maçında rakibime yaptığım hareket yanlış anlaşıldı. Ben ırkçı değilim. Bu doğru değil. Fransızlar beni yanlış anladı. O gün çok markaj altında kalmıştım. Rakibime rahat nefes alayım anlamında bir işaret yapmak istedim. Yanlış yorumlandı" diye yanıt verdi.
TURKSPOR.NET
bu kadar aptalca haberi bizim gazeteciler dışında kimse yapamaz. habere göre adamın tercihi galatasaray değil kewell. kewell ya da başka bir arkadaşı sivasta oynasa orayı tercih edecekti belki bu mantıkla. bunlar profesyonel adamlar kendisi için maddi ve manevi nerede değer görürse oraya gider. eş dost için başka bir ülkeye gidip futobl oynanır mı? hele bizim ki gibi dışardan bir ortodoğu ülkesinden farklı görünmeyen bir ülkeye??
Ajax mı dünya devi
quote:
Orjinalden alıntı: votepetrelli
Ajax mı dünya devi
Ajax gibi bir ekol ekip çıksa ülkemizden zil takıp oynarız hepimiz
quote:
Ajax mı dünya devi
Katılıyorum.
quote:
Ajax mı dünya devi
sence?
quote:
Ajax mı dünya devi
Ajax avrupanın yıllardır en tanınmış klüplerinden biri... Yani neden bu çekememezlik?Bende Fenerbahçeliyim ama şahsen Güiza yerine Barosu isterdim.Nonda-Baros şuanda Türkiyenin en iyi forvet hattı.Kabullenelim işimize bakalım artık.Biz kimi alıyoruz Josico...
Ajax Baros ve benzeri oyuncuları transfer etmez. Eğer transferle takım kurmaya çalışsaydı Ajax Ajax olmazdı. Bakın Real Madrid'e 1 senede 100 milyon euroluk topçu sattılar. Seneye yenileri çıkar.
Saçma.. Sorsanız önceden Galatasaray'ın adını duymuş mudur acaba? Roberto Carlos'ta Zico faktörü yüzünden geldi falan deniliyordu. Hala bir şeyi anlayamadık maalesef. Bu adamlar buraya İstanbul'un güzelliğine gelmediler. Para için sadece. Lincoln'ün Schalke'den ayrılacağı belliydi zaten. E talipliler arasında en çok garanti para veren takım kim? Galatasaray.. Ardından gazeteleri süsleyen haber. Lincoln açıklama yaptı: Galatasaray hayranlığım vardı zaten, sürekli Galatasaray maçlarını takip ediyordum falan filan..... Hıh! Baros da arkadaş hatrına buraya gelecek değil ya. Ajax, Real Betis Galatasaray'dan çok daha büyük kulüpler zaten. Adamlar Baros olmasa gider X kişisini alır takımına. Çok para yedirecek halleri yok ya kıçı kırık Baros'a. Bizim yöneticiler yine adama hayatında kazanamayacağı paralar vermişlerdir, oldu bitti. Başka sebepler aramak yersiz! Vesselam, aptal medyamızın dandik haberlerine inanmak ya da inanmaya çalışmak yerine, biraz düşünsek daha iyi olmaz mı?
quote:
Ajax mı dünya devi
Ajax= Futbolcu üretim merkezi.
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
Ajax Baros ve benzeri oyuncuları transfer etmez. Eğer transferle takım kurmaya çalışsaydı Ajax Ajax olmazdı. Bakın Real Madrid'e 1 senede 100 milyon euroluk topçu sattılar. Seneye yenileri çıkar.
+1 malasef bizim gazetelerimiz bunu düşünemiyor.
Bu habere inanacak kadar aptal değiliz.Bu arada başlık çok komik olmuş.
Ajax= Eskiden DUNYA"NIN EN IYI TAKIMIYDI !!
Ajax bizden iyi takım değilki şuan.Şampiyonlar ligine katılamıyorlar ne zamandır.
Ajax dünya devi ise biz neyiz.
Ajax (Hollanda) Başarıları:28 Hollanda Lig Şampiyonluğu, 15 Hollanda Kupası, 4 Avrupa Şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası, 1 Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 2 Dünya Kulüpler Kupası .
Efsane Oyuncuları: Johan Cruyff, Patrick Kluivert, Johan Neeskens, Johnny Rep, Frank De Boer.
Not: Ajax, Amsterdam Kenti’nin takımı. 30 yıl öncesine kadar aynı kentte Ajax’ın 3 ezeli rakibi vardı : Blauw Wit, DWS ve De Volewijkers. Bu üç takım 1972’de birleşerek FC Amsterdam Kulübü oldular. Birleşmeden iki yıl sonra UEFA Kupası’nda Milan’ı eleyebilecek kadar başarılı olmalarına rağmen 10 sene sonra 1982’de tekrar dağılıp amatör kulüpler halini aldılar. Ajax, Amsterdam’da tek olmayı sürdürüyor.
GS,FB'den daha basarili o kucuk gordugunuz ajax
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
Ajax= Eskiden DUNYA"NIN EN IYI TAKIMIYDI !!
Galatasaray=ESKİDEN DÜNYA'NIN EN İYİ TAKIMIYDI !!
quote:
Orjinalden alıntı: MoRGeR
Saçma.. Sorsanız önceden Galatasaray'ın adını duymuş mudur acaba? Roberto Carlos'ta Zico faktörü yüzünden geldi falan deniliyordu. Hala bir şeyi anlayamadık maalesef. Bu adamlar buraya İstanbul'un güzelliğine gelmediler. Para için sadece. Lincoln'ün Schalke'den ayrılacağı belliydi zaten. E talipliler arasında en çok garanti para veren takım kim? Galatasaray.. Ardından gazeteleri süsleyen haber. Lincoln açıklama yaptı: Galatasaray hayranlığım vardı zaten, sürekli Galatasaray maçlarını takip ediyordum falan filan..... Hıh! Baros da arkadaş hatrına buraya gelecek değil ya. Ajax, Real Betis Galatasaray'dan çok daha büyük kulüpler zaten. Adamlar Baros olmasa gider X kişisini alır takımına. Çok para yedirecek halleri yok ya kıçı kırık Baros'a. Bizim yöneticiler yine adama hayatında kazanamayacağı paralar vermişlerdir, oldu bitti. Başka sebepler aramak yersiz! Vesselam, aptal medyamızın dandik haberlerine inanmak ya da inanmaya çalışmak yerine, biraz düşünsek daha iyi olmaz mı?
Saçma Real Betis bizden iyi bir takım değil, Ajax Amsterdam ise eskiden tartışmasız dı ama şimdi Gs ile kafa kafaya giden bir klüp hatta oyuncu fazlalığı takım derinliği şuanki oyuncuların toplam fiyatı gibi şeylerde biz daha üstünüz. Ama Ajax Amsterdam başarı olarak bizden çok üstün bir klüp.
Valla biz Fenerbahçeliler olarak hiç birşey demeye hakkımız yok bize gelen adama bak Josico!!
quote:
Ajax mı dünya devi
fenerbahçeden 7 veya 8 kat daha başarılı bir klup
quote:
Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr
quote:
Ajax mı dünya devi
sence?
Sen Ajax'ı tanıyormusun.
Dünyadaki en iyi futbolcuları yetiştiren takımlardan biri ona lafım yok. Ama Ajax'a dünya devi derken ManU yada dünya devi demek hakaret oluyor biraz ManU ya.