Şimdi Ara

Cimbom da Hagi devri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Futbol felsefesi açısından Almanya daha uygun bence İtalya'ya göre.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by iboteke</i>
    <br />tuna link bilmiyorum ama bi arkadaş bana cd sini söz verdi.. gönderirse ben de sana gönderirim ..ok mi kardeşim.. ayrıca f.terimle ilgili fikirlerini aynen bende taşıyorum... Almanya diyorlar .. adam almanyaya giderse sırf onun için tribünlere gelir türk taraftarlar...

Ayrıca henriche cevap bile vermek istemiyorum..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

eyvallah kardeş. ayrıca Heinrich konusunda dediğinede katılıyorum .çünkü adamın daha doğru düzgün bir yazı yazdığını görmedim
  • tuna bu adrese bir bak

tunasilah gol linkleri var

http://www.gurbetport.com//galatasaray/site/index.php sadece penaltı lar var ve 17 mayıs 2000 de ki muhteşem gün anlatılıyor

http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=111123 sadece penaltılar var

17 mayıs 2000 cdsi elimde olsaydı çoğaltır tüm isteyenlere yollardım

• hagi'nin elde edeceği başarı ne olabilir ki galatasaray'ın teknik direktörü olduğu andan itibaren adama perişan bi galatasaray vermişler al bunu adam et deniliyor bence biraz zaman ister. ilk haftalar istenilen seviyeye gelmesede sonradan rayına oturacağı kanaatindeyim.
  • walla fterim yurt disina giderse cok sewinicem 2. bi husranla daha karsilasicak vede sizlerde bu solediklerinize pisman olacaksiniz ama tabi fterim i alan takimin cilgin olmasi lazm bu yuzdende iyi oyuncularda getirecek olabilir buda terimin basarili olabilecegini gosterebilir.. bakalim..
  • Henri artık komik bile değilsin. Allah aşkına biraz tutarlı şeyler yaz. F.Terim 2 senedir dandikti tamam ama geçmiş başarılarına bir bak. Fblilerin çoğu böyle Dauma bağımlı dediniz keş dedininz sonra bir baktık Fbye teknik direktör olmuş. F.Terim e ne kadar sallasanız da size gelmez zaten. :P
  • [flag][flag]hagi'yle galatasaray a başarılar dilerim ama adam kötü sonuç alınca takımı bırakıp gidiyo inşallah bu agresif davranışlarını galatsarayda devam ettirmez duyduma göre kaleci antrnör ü olarak da tafarel i getirteceklermiş ben fenerbahçeli olarak galatsarayın başarılı olmasını isterim ki ligde ve avrupada hem fener hem beşiktaş hemde diger anadolu kulüplerri ile beraber avrupaya sesimizi duyuralım bu akşam gençlerin maçı var valencia yı yenmeleri için dua EDELİMKİ galatasaray dan sonra bi türk takımıda UEFA KUPASINI KALDIRSIN.....[frndsp][flag][flag]
  • dostlar bence hagi'ye teknik direktörlük yakışmıyor ve bursadakinden pekde farklı olmayacak.
  • hagi sux cikti zuhaha..
  • Heinrich Kemmler ukalalık yapma [ban] maçı izlemedin heralde bariz penaltı ve 12.ci dakikadada samsunun son adamına verilmeyen kırmızı kartıda görürdün
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kemalhirca 1905</i>
    <br />tuna bu adrese bir bak

tunasilah gol linkleri var

http://www.gurbetport.com//galatasaray/site/index.php sadece penaltı lar var ve 17 mayıs 2000 de ki muhteşem gün anlatılıyor

http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=111123 sadece penaltılar var

17 mayıs 2000 cdsi elimde olsaydı çoğaltır tüm isteyenlere yollardım

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

eyvallah kardeş ama aradığımı tam bulamadım.

• ya kemal boşuna gereksiz polemik çabalarına yanıt vermesen olmaz zaten.. Kimse sihirbaz değil.. Cimbomu değil Hagi şuan Ferguson gelse toparlayamaz. Ama ben Hagi den çok ümitliyim.. Onun hırsını futbolcular taşımaya başladığında takım güzel işler yapacaktır..
  • Hocam hagi bana fiyasko olur gibi geliyor ama inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz bi fenerbahçeli olarak destekliyoruz hagi'yi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.