Şimdi Ara

cimbizla kirpigimi kopardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim kirpiklerim masallah cok uzundur. sik sik ta gozume girerler. az ince aynada bir tanesi dikkatimi cektim. hepsi yatik dururken bir tel dik duruyordu. bende bu kirpik gece benim gozume girer batar diyerekten cimbizla almaya karar verdim. Baya acidi. fakay cekerken kokunden alamadim. Ortadan kopup yarisi geldi. o da sanirin koptugu icin kenarlari sivri kaldi. Gozumu kirpistirinca batmaya basladi. bende zorlayip cimbizla kokunden koparttim. simdi rahatim. Peki orda bir sorun olusurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cımbızla Kirpik Çekmek: Zararları ve Alternatifleri

Kirpiklerinizi cımbızla çekmek cazip gelebilir, ancak bu zararlı bir uygulamadır. İşte nedeni:

Kirpik Çekmenin Zararları:

• Kirpik Folikülüne Zarar: Cımbızla kirpik çekmek, kirpik foliküllerini kalıcı olarak hasar görebilir, bu da kirpiklerin yeniden çıkmasını engelleyebilir.
    • Enfeksiyon: Cımbızla çekilen kirpik bölgesi, bakterilerin girmesine açık hale gelebilir ve enfeksiyona neden olabilir.
    • Göz Yaralanması: Cımbızla dikkatsizce kirpik çekmek, gözünüzü çizebilir veya başka yaralanmalara neden olabilir.

Kirpik Çekmek Yerine Alternatifler:

Kirpikleri cımbızla çekmek yerine, şu alternatifleri düşünebilirsin:

• Kirpik Büyütme Serumları: Bu serumlar, kirpiklerin büyümesini ve güçlenmesini destekleyen peptidler ve vitaminler içerir.
    • Sahte Kirpikler: Sahte kirpikler, doğal kirpiklerinizi korurken daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmana yardımcı olabilir.
    • Kirpik Perması: Kirpik perması, kirpiklerinize kıvrık ve hacimli bir görünüm kazandırır.

Sonuç:

Kirpikleri cımbızla çekmek, zararlı bir uygulamadır ve kalıcı hasara yol açabilir. Kirpiklerini sağlıklı ve güzel tutmak için alternatif yöntemleri tercih etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bizim bir arkadaşta böyle yapmıştı geçen helvasını yedik
  • Bizim arkadas boyle yapmisti gozunun orda kil donmesi olmus, cikamamis killar gozu sismisti hastane hastane dolastilar

Ve iki gun sonra kaybettik helvasini yedim

niye cimbizla oyle bir yerden kil cekiyoshn

• Yazık lan genç yaşta gidicek ama işte böyle şeyleri okuldada öğretmeleri lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: phylum

Yazık lan genç yaşta gidicek ama işte böyle şeyleri okuldada öğretmeleri lazım

aileler bilinçsiz

• bunu yaptığını gördüğüm 2. kişisiniz ilk kişinin helvasını yedik bu arada fıstıklı alabilirsem
  • Bir sabah bir gözün kör olarak uyanabilirsin(ciddiyim çok ciddi sorunları var)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    Gencler bacagim kirildi :((
    13 yıl önce açıldı
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim bir helva da aynısını yaptı geçen kirpiğini yedik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.