Şimdi Ara

Çılgın Haftasonum[Çılgınlar Gibi Eğlendim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayağımda yırtık new balance ayakkabılarım üstümde mavi lakos cizgili pantalon cebimde 100 tl tek başımayım sinemaya girdim 3 boyutlu yarının cizgisi mi ne herkes arkadaşıyla sevgilisyle gelmiş ben tek başıma oturdum film zaten iğrençti 20 defa aynı sahne girdiğime pişman oldum gitti 17 tl boşa ondan sonra kulaklık alayım dedim media markt'dan 10 tl'ye phlips aldım mok gibi bişey çıktı kulağım mahvoldu kıyafet bakındım biraz yırtık ayakkabılarımı gören millet bana nasıl bakıyor bir görseniz kızlar tipime bakıyor kesişiyoruz sonra ayakkabıma bakıyor dönüp gidiyor açıktım yemek yiyeyim diye yukarı kata çıktım hosta'dan et döner aldım 13 tl tek başıma oturdum gariban gibi ısırıyorum ekmeği etler ekmeğin içinden çıkıyor millet nasıl bakıyor bir görseniz hemen yiyip kalktım aşağıda parfüm bakındım biraz parfümüm bitti 1 aydır almadım indirim vardı beğendim ama cebimde 60 tl kalmıştı parfüm 69tl'idi sonra geri eve döndüm yaşadığım en çılgın haftasonuy'du forumu geçen hafta keşfetseydim en azından birinizi çağırırdım takılırdık

• Biraz kafani kulllansaydinda 10 liraya ayakkabi alsaydin bari paranla rezil olmussun her yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acıdım la bu ne
  • Boşluk boşluk boşluk super boşluk
  • aynı ben
  • Yazik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 17 Haziran 2014; 12:36:52 >
  • Adam 100lirayla dert cekmis la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.