Şimdi Ara

Cilgin Antalya Tatili Acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba.Hareketli ve doyurucu bir antalya tatili ariyoruz 2 erkek kafadar.olay soyle o kadar google dan arattim ama boyle kafamdakini yazmadan bulamiyorum cevabimi bundan once 5 kere antalyanin farkli tatil koylerinde bulundum.ama bu tatillerim genellikle 15 yas altindayken olmustu.15 den sonra avrupaya yoneldim.bu sene zor bela 2 tane 17 yasinda genc arkadas yalniz basimiza bir antalya tatili yapmak icin izin aldik.daha once rixos otellerinde ve joy da bulundum.o zamanlar tatilden beklentim aqua parklar denizde oynamakti.simdi gunduz her aktiviteye katilip eglenip bir yandan sezlongumdan birami yudumlayip aksam ise kafayi bulana kadar icip eglenip sizmak istiyorum.bu deneyimlerim avrupada oldu tabi.ama aile olunca is yapilmiyor .yas ortalamasinin 17-30 oldugu abaza dolu olmayan ultra hersey dahil tatili doyasiya yasayip sonra sinav stresine girecegimiz bir tatil istiyorum.fiyat araligi 3 gece 4 gun icin kisi basi max 1800 TL limitim var.16 temmuz giris 19 temmuz cikis.yardimci olursaniz gercekten cok mutlu olurum bu arada ileri duzey almanca ve ingilizce bilgim var.dil konusu da sikinti degil. tesekkurler

• Daha Bugün antalyada bir çocuğu agaca asmışlar. Gelirseniz dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bar waiter olarak çalıştığım sirene belek ve papilion ayscha var herşey dahil sistemde ücretsiz olan içkileri kalitelidir bu iki otelinde tavsiye ederim çalışanları çok disiplinlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

Daha Bugün antalyada bir çocuğu agaca asmışlar. Gelirseniz dikkat edin.

O intihardı yalnız. Yakın arkadaşımdı.

Şu sezonda öyle çok bir eğlence bekleyemezsin. En azından Kemer bölgesinden.Otellerin bir çoğu ve gece klüpleri kapanış partilerini yapıp kepenkleri çektiler bile. İngilizce ve Almanca'nın da bu bölgede pek işe yaradığı söylenemez .Hatun tavlamak için diyorsan onu diyeyim. Ha şu an Avrupalı kesim var lakin hepsi yaşlı diyebilirim. Gelecek olursanız ne şezlongda biranızı yudumlayabilirsiniz ne de su sporları,dağcılık gibi aktivitelere katılabilirsiniz kardeşler. Sadece otelin hizmetlerinden yararlanmanızla kalırsınız. Bana kalırsa Marmaris'i ya da bu bölgede Belek tarafını bir düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 7 Kasım 2014; 23:37:07 >
  • zaten dikkat ederseniz yazdim.temmuz giris tarihimiz.yazin gitmeyi planladik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.