Şimdi Ara

ÇilekEŞ Robin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mesele orda topa vuramaması değil çoğu futbolcu orda vuramazdı zaten ama rvp gerçekten formsuz beklentinin bayagı altında kaldı yinede oyunda olunca bir iki güzel pas izliyoruz en azından yani ne kimisinin dediği gibi kral değil nede çöp değil orta kıvamda şuanda seneyede bizde kalırsa o zaman bakarız van persieye
  • Bu tarz adamlar kilit adamlar.Sezonun en önemli maçında 1 gol atar şampiyonluğu getirir.Umarım o gollerden birini görürüz.
  • Bacak arasından geçen topta adam ne yapsın ? Kaleci son anda dokunuyor + ters ayağına geldi. O pozisyon için adamı suçlamak yanlış,takımınız defansif oynuyor adam ne yapsın ? 10 kişiyi ipe dizip gol mü atsın? Futbol Tv de izlediğiniz kadar basit bi oyun değil sokun bunu kafanıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Adam maç boyunca böyle geziyor hala adamı eleştiriyorsunuz ? Önce topu onla buluşturmayı organize edemeyen dahi teknik direktörümüz ve takımın oyun yapısını eleştirin.

ÇilekEŞ Robin

+1
    Maşallah sanki hücum organizasyonlarımız çok iyi de Persie kötü. Göklere çıkarılan Gomez bile (Gomez kötü demiyorum) kaç maçtır kötü. Çünkü Bjk de aynı oranda kötü. Dikkat ettiyseniz RVP dışında Ferdi de gol atamıyor bayadır. Sorun hocanın hücum taktiğinde, defansına laf yok ama.

Ferdi oynamadığı için atamıyor bayadır

Oyuna giriyor ya la

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Bacak arasından geçen topta adam ne yapsın ? Kaleci son anda dokunuyor + ters ayağına geldi. O pozisyon için adamı suçlamak yanlış,takımınız defansif oynuyor adam ne yapsın ? 10 kişiyi ipe dizip gol mü atsın? Futbol Tv de izlediğiniz kadar basit bi oyun değil sokun bunu kafanıza.

Şunu görmek zor degil fakat kendi içimizde ayrılıyoruz. Boyle bir hizipleşme gormedim ben rvp gol kaçırınca sevinen bir FBli topluluğu var. Garip gercekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.